CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

"Makin Berusia Makin Cantik", Erra Fazira Cantik Macam Barbie, Tak Dimamah Usia!

  [Copy link]
Post time 13-2-2024 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 13-2-2024 08:46 PM
Motif Yusri pi melayan Fasha? First time dengar gosip ni.

Dulu majoriti peminat salahkan Yusri. T ...

Betul chuolss, I pun baru teringat pasal ni.. Antara sebab Yusry kena teruk pasal dah kuar rumours pasal dia n Fasha masa CicakMan tu, itu yang macam² tuduhan pulak lepas tu..
Masa ni gigih PR stunt Fasha duk hype pasal Fasha & Saiful Apek, sebab nak damage control nye pasal..
Astaga cmne laa I boleh terlupa pasal yang ni, gigih menyalahkan Ratu x sudah² pasal khianat dia tu.. Padahal punca asal dari Yusry gak..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-2-2024 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
theotherfriend replied at 13-2-2024 06:59 PM
Sehuduh2 perbuatan cubaan melukakan hati bff. You lost bff and dignity

Sheols taking for granted pada kebaikan org2 disekeliling sheols. Org2 yg penting yg penah hadir dlm hidup sheols , skrng sume dah angkat kaki abg yuci,tok sentap,memerang,dukun,niyang rapik. Sblum sheols gaduh dukun, sheols dah gaduh dlu dgn niyang rapik siap unfollow ig memasing tak tahu reason theoyls 2 tu gaduh.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2024 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
nw111 replied at 12-2-2024 11:20 AM
Sorang lg maintain, acik Jee latiff..tapi sheols very low profile skrg

Ye.. Mas anizan pun sama
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2024 05:38 AM From the mobile phone | Show all posts
FeRRaLie replied at 13-2-2024 05:53 PM
Erra ni tak sabar. Kalau dia sabar dgn yusry dulu maybe hidup dia aman bahagia. Sebab yusry mmg sa ...

Kira yuci ni playboy la dulu yee. Tapi memang banyak gossip dia dgn perempuan tukar tukar semua cun melecun. Tu kot yang mungkin datin lisa insecure tapi nampak dia macam dah berubah dah sekarang maybe dah tua but who knows. Macam nazir posted wife apa semu know know tunggu cinta jagung zaman uni dulu buang bini anak.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2024 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Yaya04 replied at 13-2-2024 11:37 PM
Sheols taking for granted pada kebaikan org2 disekeliling sheols. Org2 yg penting yg penah hadir d ...

The fact that public still adore her, ai is kenot… dik, orang baik tak cuba caras laki kawan baik dik. Pergi haji balik hari pun wud never purify chu. Sehina2 perbuatan manusia la konsepnya. Ni aiols cakap general ye, yang salah perbuatan, bukan orang.

I always Wonderbra, berlakon non hado, spokeperson produk besa2, nyanyi sendu tapi hidup mewah. Ella yang banyak properti pun, konsert sold out pun hidup low profile je.

Red flag sangat retis sendu hidup mewah. Gossip sondol bekas menteri dinafikan. Mohon nurtizen jangan pilih kasi boikot produk yisraell je. Retis yisrael, hidup senang hasil sondolan haram juga layak diboikot.
Ini pun statement general

Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2024 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Lawa bukan cara natural. Muka makin nampak garang dan ke arah sajat like features. I prefer ageing naturally like acik Aida Khalida aka Aida Rahim or the younger one, Sharifah Shahirah.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 14-2-2024 09:39 AM | Show all posts
DottieDot replied at 13-2-2024 08:59 PM
Betul chuolss, I pun baru teringat pasal ni.. Antara sebab Yusry kena teruk pasal dah kuar rumours ...

meols ingat ceta ni.tp blh tk meols tk nk salahkn yuci 100% psl lyn pasha msa tu.sb pasha msa tu mmg gedik smua retis jantan yg jdi hero dia mmg dia test drive smua dia kacau dia kn prasan terpaling hot msa tu.bnyk relationship pasha kacau msa tu.mybe yuci pn terleka sb ratu pn bz berlakon dgn hanz msa tu.tp yuci wlupn terleka kejap dgn pasha tp tdk lh seteruk ratu siap pegi bercuti dgn hanz wlpn msih bini org.mmg dua2 slah pn tp betul lh klu ratu sabar sikit msa tu tk ego pasti smpai skrg bahagia.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2024 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Yaya04 at 14-2-2024 10:08 AM
theotherfriend replied at 14-2-2024 08:22 AM
The fact that public still adore her, ai is kenot… dik, orang baik tak cuba caras laki kawan baik ...


Yes definitely, ade porumers yg karatzz sang ratu ni smpai cakap sheols hidup senang sbb berlakon gerak khas then being an ambassador (not so well known punye brand) boleh hidup punye mewah mcm hr ni. Habis apehal normiang berlakon gerak khas tu sume tak kaya mcm sheols. Sheols rumah banyak, kjap landed, kjap kondo. Kete tukar2. Perghh single mother keje sorng boleh ade superb punye life. I guess sang ratu lg kaya dr bapak si Aleesya. I olls malas nak cakap bab bapak gula ni.

Senang cerita mcm ni jelah, dulu nek erma dgn dukun dah reveal perangai ratu sebenarnya cara ratu hidup senang dr zaman ratu muda. Tp netizen point the gun on wrong person pula. Hujung2 dukun adik beradik yg netizen salahkan. Padahal segala rahsia ratu sume dalam poket dukun and vice versa.

This is just my opinion okay. jgn kecam i olls
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-2-2024 09:44 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 13-2-2024 08:46 PM
Motif Yusri pi melayan Fasha? First time dengar gosip ni.

Dulu majoriti peminat salahkan Yusri. T ...

yuci mmg ada layan juga you kn meka berlakon sma2 msa tu dn bnyk spend masa msa tu.tp uols pn tau pasha mcmana msa tu smua hero2 dia mmg dia test drive pn tk kisah laki atau bf org.sheols kn rasa terpaling hot msa tu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2024 09:51 AM | Show all posts
apapn meols doa ratu temui kebahagian.pelik betul dgn acik forum mcm satu kesilapn pula jdi kertu mcm acik2 forum tk kertu2.bgi meols ratu ni antara yg ttp cantik wlau dh 50thn.ratu ni pn ada je dia post pic video less make up ttp je cantik bkn 24hrs makeup tebal pn.meols penah je jumpa ratu ni irl zaman dia dgn emran tu mmg cantik sgt
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2024 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Nurul_007 replied at 14-2-2024 09:39 AM
meols ingat ceta ni.tp blh tk meols tk nk salahkn yuci 100% psl lyn pasha msa tu.sb pasha msa tu m ...

Eh xpela chuolss, sebab ye betul laa apa yg u cakap tu.. Tapi sebab I duk cakap pasal khilaf Erra & Yusry je kan, so xnak laa salahkan pihak luar sangat..
Memang betul masa ni Fasha tengah top (walaupun kalau ikut betul filem CicakMan ni laa her big shot tuk naik taraf dapat watak utama dalam filem) secara popularity dan gelaran perosak/pengacau laki atau bf orang masa tu lolss
Memang ada news yang kata sebab dua² terlalu lama asik berjauhan, itu yg terjadinya Yusry + Fasha & Erra + Hans..
Lepas CicakMan keluar (ke sebelum) memang media dah divert isu pasal Fasha punca pergolakan rumahtangga Y/E ke chemistry Fasha & Apek masa tu lolss Damage control laa katakan..
Yelaa yang follow dari awal both Yusry & Erra, mestilah tahu kan sejarah keduanya sebelum memutuskan tuk bertunang & kahwin.. Yusry dengan well known playboy nya, Erra pun boleh tahan sentiasa ada je yang nak menggesel.. Faham je part 'kalau Erra bersabar' waktu isu Yusry + Fasha jadi hot topic kejap tu.. Masalahnya dia pulak jenis x suka dicabar, kongkong atau pijak.. Nak² pulak masa tu masing² tengah di kemuncak karier kan.. Kalau tengok statement² Yusry dulu dia memang bajet nak menua bersama Erra, kalau ada isu gaduh (termasuk terscandal, al maklum laa nak ubah tabiat playboy tu kan bukannya on the spot) masih boleh bawak berbincang gitu la kot.. Amik ko, Erra lak kepala macam mana..
Duduk serumah yang jelas² x macam laki bini sebab masing² sibuk tu, dalam dua tahun je rasanya lepas tu duk berasingan (xde beza sangat pun dengan waktu duk serumah) pastu genap 3 tahun cerai.. Padahal netizen masa tu duk tertunggu-tunggu news pasal baby, sekali news pasal cerai yang dapat.. Hampeh !!
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2024 11:38 AM | Show all posts
Citer yg dia berlakon dgn pasah dah nampak muka dia kendur.. Kalau kat tv HD lagi nampak jelas, iols tengok kat tiktok je nampak muka dia dah jatuh kebawah

Tapi cantiklah, dalam umur dia mcm tu.. Kalau kita nak 40 dah rasa tua, harap dapat cantik macam tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2024 11:42 AM | Show all posts
aemon replied at 10-2-2024 04:00 AM
muka sembilu muke kemek.tiber time2 pasrah muka dah start memanjang hingga sekarang..rambut dulu pun ...

Tapi masa sembilu sheols lawa ye, body montok.. Dada tak leper yg part masa main kejar-kejar dgn awie
Tengok balik sekarang rasa malu pulak.. Masa kecik dulu tak focus tang tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2024 11:47 AM | Show all posts
entahla... gosip yang iols ingat waktu remaja.... especially majalah mangga.... hahhaa....

Yusry + Adam AF
Erra + Hans...

then now.. empat2 orang tu pun nampak tak baik dah each other.....


Tapi sebelum yusry ngan erra... gosip yusry dengan ramai artis wanita yg iols ingat...

Yusry + Sasha elite
Yusry + Wardina saffiyah
Yusry + CT nurhaliza
Yusry + Maya karin

Erra + Awie
Erra + Yusry
Erra + Hans issac
Erra + engku emran
Erra + Shahir

macam2 hal bila fikir balik.... hahahaha

Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2024 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Nurul_007 replied at 14-2-2024 01:44 AM
yuci mmg ada layan juga you kn meka berlakon sma2 msa tu dn bnyk spend masa msa tu.tp uols pn tau  ...

Ooo gituuuuu

Iya zaman tu memang semua hero yang berlakon dengan dia la Fasha si Fasha pi geletis2. Jauh lagik sundel dia daripada Sophia Barakbah time tu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2024 01:04 PM | Show all posts

dukun tin opener
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-2-2024 01:15 PM | Show all posts
Macam susah nak caye Yusry EF cerai sebab Yusry curang. Gosip waktu tu banyak blame Yusry...gay la, orang tangkap yusri dengan adam kat studio la. Ni first time dengar pasal Yusry curang dengan Fasha plak. Takde satu pun cerita pada zaman tu yang cakap sebab EF mencurang.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2024 02:54 PM | Show all posts
DottieDot replied at 13-2-2024 12:04 PM
Actually kan u nowadays ramai yang dah aware pasal Gua Sha dan technique² massage muka yang effec ...

Bila sebut 6 months, teringat ijara menantu tiri retis bernombor tu.. Dia kata tak buat bibir, kejap je nnti 6 bulan mcm asal balik
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2024 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 14-2-2024 02:54 PM
Bila sebut 6 months, teringat ijara menantu tiri retis bernombor tu.. Dia kata tak buat bibir, kej ...

Tapi tulaa, teknik makeup zaman sekarang pun memang wow gila kan..
Dari kau x buat apa ke muka pun, boleh nampak macam yang kau baru lepas buat cosmetic surgery tukar keseluruhan feature kau..
Lain laa kalau memang ada tunjuk muka naked sebelum dan terkini.. Kita pun boleh judge..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2024 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee replied at 14-2-2024 01:04 PM
dukun tin opener

Hahaaa alamak tajam tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-6-2024 11:24 PM GMT+8 , Processed in 0.084046 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list