CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

"Makin Berusia Makin Cantik", Erra Fazira Cantik Macam Barbie, Tak Dimamah Usia!

  [Copy link]
Post time 15-2-2024 07:55 AM | Show all posts
DottieDot replied at 12-2-2024 09:13 AM
Ini I sokong, Ratu ni I x musykil sangat cucuk dia kecuali tang dagu tu je.. Muka pun xdela kembun ...

kan...pnh juga terjumpa ratu ni...mmg dia nmpk sweet dan tinggi....tak ketara muka guna suntikan....tpi i kesian sungguh ell dan nasha ...abis rosak muka ...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-2-2024 07:59 AM | Show all posts
Pak.dolla replied at 12-2-2024 08:53 AM
.
.
dia xdak komitment sgt....dia ada byk je ms nk cantikkan diri...anak plk ex hubby jaga....lg p ...

hahahahahaaaaa......geli pulak aku baca komen ko ni...mmg ada je yg mcm ni...eeee....nak2 masa solat buka tudung....fuhhh dgn bau kepam sbb tak basuh rambut kot....hahahhaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2024 08:55 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 12-2-2024 11:48 AM
Laaa salah faham aiols.

Si Hans tu, kapel skendel geli2 dengan Erra semasa filming filem Persona  ...

Yg cerita kantoi dgn hans tu mmg semua tahu ke? Keluar dkt news or Melodi ke?
Sorrylah kita newbie, x pernah tahu pun cerita ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2024 09:09 AM | Show all posts
Yaya04 replied at 13-2-2024 11:37 PM
Sheols taking for granted pada kebaikan org2 disekeliling sheols. Org2 yg penting yg penah hadir d ...

siapa niyangrapik?
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2024 10:26 AM | Show all posts
DottieDot replied at 14-2-2024 01:24 PM
Tapi tulaa, teknik makeup zaman sekarang pun memang wow gila kan..
Dari kau x buat apa ke muka pun ...

Dahlah teknik mekap lepas tu teknologi filter pulak lagi, hebat kan.. So skrg iols percaya yg tak lawa mmg boleh jadi lawa sekarang dgn ada nya berbagai teknologi canggih
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2024 11:30 AM | Show all posts
Klau kumpul2 orang yang sebaya dengan Erra...of coz la nampak Erra jauh lagi muda...Memang la tak la nampak begetah muda belia berbanding dulu..tapi tak dinafikan Erra awet muda..badan pun masih bergetah.
Tapi tak dinafikan la..ada duit, mcm2 boleh buat. Sedut lemak..tegang kulit tu semua. Tapi ada je yang duit banyak..tapi tak suka jaga penampilan.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 15-2-2024 12:21 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2024 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by bukan_ustazah at 15-2-2024 02:55 PM

Iols speku ratu dgn hans hanya untuk menutup luka sbb abg yuci dgn pasha dan dia pun macam i also can do it. Yuci dgn ratu masa tu dua dua muda dan tengah top banyak himpit kanan kiri kalau ada yang bersabar dan bertahan mungkin tak pisah. Cerai 2006 2007 ratu kawin dengan memerang. Yuci kawin dgn lisa 2012 tapi along the way ada juga gossip dgn girl lain. 2014 ratu cerai memerang so kira dah almost 10 years ratu sendiri.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-2-2024 01:08 PM | Show all posts
she replied at 11-2-2024 08:35 AM
Dari dulu orang dah sebut dia buat idong kat siam

betul la tu buat hidung.skrg muka panjang.hidung pn tirus panjang.muka asal bulat penyek.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2024 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
iamhislittleros replied at 15-2-2024 12:55 AM
Yg cerita kantoi dgn hans tu mmg semua tahu ke? Keluar dkt news or Melodi ke?
Sorrylah kita newbie ...

Chuols masih baby kot masa cerita ni hangat.

Iya, memang masuk media masuk Melodi segala sebab Hans sangat tak puas hati. Erra, Emran diam ja masa tu, tup2 menikoh pehtu Erra claimed dia pilih Emran sebab nak yang Muslim boleh membimbing yada yada.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2024 02:29 PM | Show all posts
Tapi memang agak lupa pasal Yuci & Fasha tu..maybe sbb dorang pandai cover story masa tu.syg btul divorce sbb dorang nampak very lovey dovey masa tu..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2024 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
aemon replied at 15-2-2024 01:08 PM
betul la tu buat hidung.skrg muka panjang.hidung pn tirus panjang.muka asal bulat penyek.

Kawan tu jadi ratu cantik yadda yadda pun ada kata dia muka penyek yer....your face must be very beautiful lah yer
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2024 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
blackpaper replied at 15-2-2024 07:55 AM
kan...pnh juga terjumpa ratu ni...mmg dia nmpk sweet dan tinggi....tak ketara muka guna suntikan.. ...

Salah doktor tu. Tu yg muka berubah.

EF tetap sama. Walaupun ada repair gak.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2024 03:36 PM | Show all posts
Lulu_717 replied at 15-2-2024 06:29 AM
Tapi memang agak lupa pasal Yuci & Fasha tu..maybe sbb dorang pandai cover story masa tu.syg btul di ...

Si pasha mcm biasa buat selamba macam takde apa jadi! Play victim much
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2024 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 15-2-2024 03:36 PM
Si pasha mcm biasa buat selamba macam takde apa jadi! Play victim much

Yang I dah start ingat² balik, masa ni jawapan Fasha kenapa dia selalu berhubung/menghubungi Yusry kononnya sebabnya nak study pasal karakter dia ini laa judging yang filem CicakMan ni lari dari konsep yang dia biasa lakonan (romantik komedi), dan Yusry co-director filem ni pulak..
Fasha pun ada buat statement bukan dia punca Yusry & Erra gaduh (masa ni belum kecoh pasal Erra + Hans rasanya)..
Lepas tu memang media dah mainkan semula isu chemistry Fasha & Saiful Apek (berkesan laa tenggelamkan isu dia punca Y/E gaduh), coz yang filem² romantik komedi dia tu kan hero dia semua Apek.. Sampailah ke CicakMan yang genre dia lain sebab dark gitu.. Filem ni yang buatkan kononnya orang nampak sisi lain Fasha as pelakon, lari dari tipikal filem² sebelum dia..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2024 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
blackpaper replied at 15-2-2024 07:55 AM
kan...pnh juga terjumpa ratu ni...mmg dia nmpk sweet dan tinggi....tak ketara muka guna suntikan.. ...

Kan, I baru pas menelaah vid/pic dia yang x makeup atau less makeup pastu sendiri pandai nilai laa guna filter ke tidak, so far Erra memang jarang filter² yang smpi ubah muka jadi cute, mata jadi lebih besar atau ubah bentuk muka mcm Che Ta selalu guna tu.. I selalu refer ke candid punya laa contohnya fans atau random people yang post..
Raut Erra memang jenis manis, lembut & cute..
Bila dia makeup tebal tu yang jadi garang & agak jantan, kalau sederhana je masih terserlah manis dia.. Dan x nampak keras atau kembung muka sheolss kalau bareface..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-2-2024 09:31 AM | Show all posts
Edited by dewi_rina at 16-2-2024 01:44 AM
DottieDot replied at 15-2-2024 12:59 PM
Yang I dah start ingat² balik, masa ni jawapan Fasha kenapa dia selalu berhubung/menghubungi Yusr ...

Sheols ni jenis suka try market, dia jenis aku lawa sume laki confirm cair dgn aku.. Takleh blah, agak sekarang dah ada laki dah takde lah kot study karakter dgn hero ye.. Mcm dgn afiq shazwan,wan raja sume tu.. Berlakon over nau, satu pun tak beri kesan.. Setakat angin lalu je.. Dgn parit dulu sampai terbaring atas badan org tu.. Betul-betul menjiwai watak.. Nampak nau murahan dia ni, sales 2.2

Lagi satu jenis dah buat tak mengaku.. Dah buat org tu putus/cerai semua bukan salah dia, takde kena mengena.. Kalau dia cerai habis 10 jari dia menaip salahkan org itu org ini, adik beradik ipar mak mertua semua terbabit..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2024 09:45 AM | Show all posts
DottieDot replied at 15-2-2024 08:59 PM
Yang I dah start ingat² balik, masa ni jawapan Fasha kenapa dia selalu berhubung/menghubungi Yusr ...

oo mmg wujud la kes Fasha Yusri nibaru dgr
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2024 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Yaya04 replied at 14-2-2024 09:44 AM
Yes definitely, ade porumers yg karatzz sang ratu ni smpai cakap sheols hidup senang sbb berlakon  ...

Panjang umur, aib kita (termasuk iols tau) akan terbuka satu persatu.

I hope nurtizen will stop idolised retis yisrael hidup senang hasil sondolan tak bermaruah tapi depan publik terpaling lindungan kaabah.

I adore retis yang kerja kuat tapi sanggup susah senang bersama suami macam Fasha, Ct Lijah n Fazura. Kalau jodoh tak panjang pun, hiduplah dengan bermaruah.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2024 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Td nampak reel tak tahu drama apa. Ada fasa sandar, bdk pompuan yg skiping british tu (pombx tahu nama). Bdk tu ckp dia kene rogol dgn sorg lelaki ni (mungkim abg dia kot). Patu dari jauh nampak Era turun dari tangga n dgr la conversation bdk pompuan n lelaki ni. Dari jauh nampak muka ratu mcm ada garisan kendur bwh mata n pipi. Ni dari jauh ya..kalau dekat tak pasti mcmana
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-6-2024 11:29 PM GMT+8 , Processed in 0.087085 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list