CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

"Makin Berusia Makin Cantik", Erra Fazira Cantik Macam Barbie, Tak Dimamah Usia!

  [Copy link]
Post time 16-2-2024 02:51 PM | Show all posts
DottieDot replied at 15-2-2024 08:59 PM
Yang I dah start ingat² balik, masa ni jawapan Fasha kenapa dia selalu berhubung/menghubungi Yusr ...

Serius lah ini punca sebenar Era Yuci bercerai?
Dari dulu aku tercari2 apa sbb theyols cerai
Sedih gak masa tu sbb tengok theyols sangat sepadan, cute pulak tu bahasakan diri masing2 Adik Abang
Baru2 ni masa the Masked Singer pun Era panggil Yuci Abang & sebut diri dia 'Adik'
Tapi dia pandai lah jaga perasaan Lisa Surirumah...dia mentioned suami kpd Lisa Surihani masa teka itu Yuci
Meols ingat theyols bercerai sbb Yuci tu gay & x mampu beri kepuasan pada Era
Selalu sakit pinggang plus skandal dgn Adam
Bila kawin dgn LS, diorang buat IVF, menguatkan lagi tuduhan tu
Ni skrg baru meols tau puncanya sbb Yuci menggeletis dgn Fasha, Era mkn hati & skandal pulak dgn Hans
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-2-2024 03:57 PM | Show all posts
Begitulah bila ex wife close dgn media
Pelbagai naratif dicipta untuk mengaburi mata pihak luar
Si ex husband dikatakan playboy, gay, tak mampu itu ini, ada skandal dgn heroin etc
Kononnya curang sebab "marah" si ex rapat dgn org lain pula
Bila dah rapat dengan wartawan so kisah diri sendiri curang pun tenggelam begitu saja ..


Tapi masa berputar & menceritakan segalanya
Bila skandal dgn HI & EE terbongkar habis SMS zaman cinta terburai
Pecah la rahsia kecurangan

Bila cuba mencaras suami bff sendiri pun masih ada yg simpati kerana aib dijaja katanya ..

Ex husband no 1 pulak kekal dengan pendirian "Diam itu pintar"
Beliau nampak bahagia gitu melayari kehidupan sekarang sambil rezeki sentiasa ada.

Apa khabar kak Intan & kak Emma MH agaknya ?
Syed @ Bear ada di mana sekarang ?
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2024 04:46 PM | Show all posts
F685 replied at 16-2-2024 03:57 PM
Begitulah bila ex wife close dgn media
Pelbagai naratif dicipta untuk mengaburi mata pihak luar
Si  ...

you mean intan smsb forumers tu ke
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2024 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by DottieDot at 16-2-2024 05:34 PM
Lavender_Violet replied at 16-2-2024 02:51 PM
Serius lah ini punca sebenar Era Yuci bercerai?
Dari dulu aku tercari2 apa sbb theyols cerai
Sedih ...


Ermm xtau laa kalau nak kata 'punca' cerai..
Tapi kalau kata 'punca' startnya rumahtangga dorang bermasalah masa tu, macam boleh terima la lagi kan..
Tak silap lepas rumours Yusry/Fasha ni laa yg macam² tuduhan Yusry kena (antara yg u mentioned tu jgk)..
Isu dorang selalu berjauhan pun 1 hal jgk.. Kebanyakkan masa dorang Yusry balik Erra xde, Erra kat rumah Yusry pulak xde..
Tapi macam someone ada komen gak tadi, scandal Yusry/Fasha masa tu x p jauh.. Masa tu just curang message atau dating masa tempat shooting jela kot.. Erra & Hans kantoi dlm bilik hotel (katanya), Yusry siap p serbu kat Thai tu..
Mungkin punca asal bergolak (lagipun dua² ego masa ni, tengah kemuncak karier memasing kan) sebab Yusry mulakan.. Punca cerai tu pulak sebab dah itu ini masalah, termasuklah Erra dah x nak lagi ke cmne.. Entahlah..
Yela kan dari kisah cinta sampailah ke majlis tunang, akad nikah dan majlis sanding kemain gilang gemilang, buat/cipta record itu ini.. Last² Yusry buat cmtu, mungkin laa tercabar/tersakiti sangat emosi Erra masa tu..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2024 06:34 PM | Show all posts
DottieDot replied at 16-2-2024 05:08 PM
Ermm xtau laa kalau nak kata 'punca' cerai..
Tapi kalau kata 'punca' startnya rumahtangga dorang b ...

Ohh...Yusri smp menyusul Erra ke Thai
Mesti lama dah dia dpt tau bnda tu cuma tunggu dan lihat je smp tiba masa yg sesuai
Tiba2 meols rasa mcm Yusry/Fasha tu x de apa pun sbnrnya, cinlok sekejap
Tapi more to isu Erra yg curang, knowing Erra tu time muda2 dulu boleh tahan ligat
Yusry menitiskan air mata kat mahkamah tu maybe sbb terlalu kecewa + sedih, terpaksa bercerai asbab dicurangi wpun dia masih sayang Erra
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2024 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Lavender_Violet replied at 16-2-2024 06:34 PM
Ohh...Yusri smp menyusul Erra ke Thai
Mesti lama dah dia dpt tau bnda tu cuma tunggu dan lihat je  ...

Itulaa, mcm yg someone cakap td kalaulah Erra sabar sikit masa isu Yusry/Fasha tu, mesti dorang elok² je boleh duk bincang settle masalah.. Masalahnya Erra pulak, kau boleh buat aku pun terlebih boleh gitu..
Tapi yelaa tengah kemuncak karier kan, kalau x silap dulu pernah kuar gak news pasal ada yang tak senang dengan perkahwinan Y/E (maksudnya dari golongan berpengaruh laa yang tak senang tu).. Memang masih dalam fasa menjadi kejaran kiri kanan depan belakang..
Sekarang fahamlah apa maksud statement Erra yang dia n Yusry kahwin waktu memasing di kemuncak karier & masih ego..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 17-2-2024 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Guys..kalau we all kena make up tebal cam erra and guna filter tik tok i am sure kita pon auto muda cantik. No worries..kita semua boleh lawa dan muda
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2024 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
DottieDot replied at 16-2-2024 05:08 PM
Ermm xtau laa kalau nak kata 'punca' cerai..
Tapi kalau kata 'punca' startnya rumahtangga dorang b ...

Yusry & Fasha masa tu shooting citer apa ye
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-2-2024 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
rosehoney79 replied at 17-2-2024 09:52 PM
Yusry & Fasha masa tu shooting citer apa ye

Oooo cicakman...lupa pulak
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2024 11:29 AM | Show all posts
Cpkay replied at 13-2-2024 11:11 AM
uis..ini body mmg lean sungguhlah.. berbikini sahaja .. maklumlah menjual bikini jugakkan ..
tapi ...

Yep, asal upload gmbr msti in bikini pstu her son tu pun mcm girly2 lol. Btw ada je candid photos Liz Hurley ni yg x d edit, dh ada kedut2 pun kat muka
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2024 11:30 AM | Show all posts
mrsLucky replied at 17-2-2024 12:58 PM
Guys..kalau we all kena make up tebal cam erra and guna filter tik tok i am sure kita pon auto muda  ...

Kylie Jenner pun dulu x cntik tpi psl ada duit, smua boleh alter. Nicola Peltz pun x lawa tpi psl ada duit, bibir, mta, pipi etc smua boleh ubah
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2024 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 18-2-2024 11:30 AM
Kylie Jenner pun dulu x cntik tpi psl ada duit, smua boleh alter. Nicola Peltz pun x lawa tpi psl  ...

Uols orang Brunei kan, orang Brunei mmg cakap Melayu ye?
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2024 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
DottieDot replied at 16-2-2024 07:12 PM
Itulaa, mcm yg someone cakap td kalaulah Erra sabar sikit masa isu Yusry/Fasha tu, mesti dorang el ...

I rasa erra ada mentality macam tu sebab dia dibesarkan oleh broken family. Apa yang i lihat pada sekeliling i orang yang broken family. Mungkin ayah dia curang ke apa dulu, awie pun curang dengan dia mungkin dia rasa sebelum kena curang baik aku cari tempat bersandar dulu. Kita pun tak tahu kehidupan muda dan kecil dia macam mana. Apa pun memang dah takde jodoh.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2024 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by DottieDot at 18-2-2024 09:31 PM
bukan_ustazah replied at 18-2-2024 12:16 PM
I rasa erra ada mentality macam tu sebab dia dibesarkan oleh broken family. Apa yang i lihat pada  ...


Ak'ah laa, u cakap cmni baru terpikir pasal kesan psychology waktu kecik dia tu kan..
Nampak macam dia betul² trigger bila bab dicurangi/sakiti tu, yang kepala 'kau boleh buat, aku pun terlebih boleh'..  Kalau elok² je xde isu curang, dia pun stay elok perangai kan..
Kepala yang kau jangan sekali² mulakan atau sekali kau dah buat, kau tengok aku pulak.. Gituuu..

Macam dengan Awie dulu sebab dorang gaduh (curang mencurangi) tapi berbaik (masing² bersabar) tu yang smpi makan tahun hubungan..
Tapi yang dengan Yusry ni, jalan cerita/situasi tu tak sama waktu dengan Awie kot secara peribadi dan karier.. Tu yang kalau masing² bersabar mungkin marriage dorang mampu bertahan lama laa jugak..
Dah macam sumpahan pulak disebabkan trendsetter susunan nombor lawa².. Tarikh tunang dorang tu 03.03.2003.. Tunang selama 3 bulan pastu kahwin pun bertahan 3 tahun je.. Adeh..
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2024 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Nurul_007 replied at 14-2-2024 09:51 AM
apapn meols doa ratu temui kebahagian.pelik betul dgn acik forum mcm satu kesilapn pula jdi kertu mc ...

Okay; I nak tanya; tepat pulak apa you up kan ini; satu kesalahan ke jika ada orang Umur tua kertu tapi tak nampak aging; masih tegap; pipi tak der pigmentation dan kulit masih gebu?; I tanya soalan serius dan tak main main; I if you ada baca; I ada up thread pasal keterampilan banding kawan tak menjaga keterampilan.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2024 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
jahatt replied at 11-2-2024 07:17 AM
Acik ni mmg pandai jaga makeup dan jaga badan. Alangkah bagusnya kalau dia pon pandai jaga nafsu dan ...

Miss Malaysia dek non....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-2-2024 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsLucky replied at 17-2-2024 12:58 PM
Guys..kalau we all kena make up tebal cam erra and guna filter tik tok i am sure kita pon auto muda  ...

Shuringai pakai filter pun tak cantik sis...
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2024 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
scorpionkiki replied at 15-2-2024 02:43 PM
Kawan tu jadi ratu cantik yadda yadda pun ada kata dia muka penyek yer....your face must be very b ...

Chuol bukan tak tahu perangai acik forum kepams yang acah cantik padahal muka pembantu rumah Lombok je. Sbb tak suka erra depa kritik la mcm2. Kalau erra tu hodoh takkan la boleh wakil jadi miss malaysia dulu2.  Forummers yg dh jumpa erra depan2 memang akan cakap erra mcm barbie doll. Rakan artis yg dh bekerja dgn erra pun puji muka erra macam anak patung.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2024 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsLucky replied at 17-2-2024 12:58 PM
Guys..kalau we all kena make up tebal cam erra and guna filter tik tok i am sure kita pon auto muda  ...

Erra memang cantik tanpa mekap chuol. Muka erra tak sesuai heavy makeup. Kalau chuols jumpa erra kat shopping malls mana2 memang dia tak pakai makeup pon. Pakai pon biasa2 je mcm org kebanyakan yg lain.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
F685 replied at 16-2-2024 03:57 PM
Begitulah bila ex wife close dgn media
Pelbagai naratif dicipta untuk mengaburi mata pihak luar
Si  ...

spill summore la...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
SILA IKUT ARAHAN...
ieja_p2_bumbumSILA IKUT ARAHAN...
Views : 13396 Replies : 50
Cinta itu buta:Gadis 23 tahun sanggup putuskan hubungan dengan ibu bapa demi berkahwin lelaki 80 tahun
YgBenarCinta itu buta:Gadis 23 tahun sanggup pu
Views : 3375 Replies : 20
MidJourney: AI Yang Mencipta Seni Digital Berdasarkan Arahan Teks
YteeMidJourney: AI Yang Mencipta Seni Digita
Views : 101 Replies : 0
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 202801 Replies : 4828
Kes Rogol & Bunuh Budak 5 Tahun Oleh Ayah Angkat Berumur 66 Tahun. Suami Isteri Dah Direman.
ainiz81Kes Rogol & Bunuh Budak 5 Tahun Oleh Aya
Views : 12364 Replies : 193
UK dilanda cuaca panas melampau 26 darjah celcius
YgBenarUK dilanda cuaca panas melampau 26 darja
Views : 11816 Replies : 15
Tiru meniru time skolah
XimTiru meniru time skolah
Views : 14467 Replies : 85
‘Banyak Peniaga Melayu Tiada Ilmu Penyediaan Makanan Bersih & Selamat’ – Chef Wan
YgBenar‘Banyak Peniaga Melayu Tiada Ilmu Penye
Views : 12343 Replies : 22
Bila netizen bersatu
riena3321Bila netizen bersatu
Views : 8656 Replies : 35
Masak guna ajinomoto
budi_jentayuMasak guna ajinomoto
Views : 17164 Replies : 81

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-6-2024 10:08 AM GMT+8 , Processed in 1.270725 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list