CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

"Makin Berusia Makin Cantik", Erra Fazira Cantik Macam Barbie, Tak Dimamah Usia!

  [Copy link]
Post time 10-2-2024 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia cerai dgn yuci dah 18 tahun dah. Kalau dulu tak buat hal dan ada anak mesti dah nak habis spm dan jadi tai tai datin.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-2-2024 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Di usia emas sang ratu cantik sbb bnyk cucuk2 lah kalau tak muka mcm acik2 pprt g pasar atau g motong getah.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 02:08 PM | Show all posts
ada duwit semua oyehhhh..acik2 awam pun ramai ber cucuk tanam di muka..nikan pulak retis
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 10-2-2024 11:30 AM
Tetap nampak berusia, selari dgn usia..

Mekap tebal mmg buat nampak tua; mekap nipis nampak nice.
Orang umur 50 tak helol pakai lipstick traffic lite; elok pakai warna natural or light orange or earth colour.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
theotherfriend replied at 10-2-2024 11:26 AM
orang cantik tak sondol suami bff sendiri

Kene sergah dgn mok cun kodiang terus minta maaf dan nak positive memanjang. Kalau tak kene sergah dapat dah kot tok berduka.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa biasa je muka dia kelebihan sbb tinggi… lg suka muka nasha, cikta, fazura, fathia waktu diorg muda lah… waktu zmn sembilu dlu rasa kajjena lg lawo
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 10-2-2024 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengok cerita sue-on kat netflix ratu special appearance kot nampak dah tanda penuaan kat wajah ratu bila camera zoom dekat muka dia.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
walo setegang mana pun kulit muka .... ttp tk dpt cover kedutan di kulit leher, siku dan lutut...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-2-2024 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia jauh lagi cantik dari Nek Ta. Apa yang orang kagum sangat dengan Nek Ta ntah. Padahal ramai lagi yang umur 50s cantik2 lagi
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa lah nak banding ngan most ladies her age. Kenyataan. In fact ade je pempuan lagi muda dari dia pun tak dapat nak lawan kecantikan dia. Tengok depan depan memamg terpesona. She has that aura. Enjoy aje la indahnya ciptaan Tuhan. Yang dilahirkan tak berapa cantik atau nampak tua (tapi perasan muka muda lagi padehalll) atau membiarkan badan membadak malas nak jaga, takpa, mesti anda ade kelebihan anda jugeee
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila badan kemas tak boyak..Nampak la muda...
Cth amy mastura lawa kan..maintain je
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 10-2-2024 01:11 PM
mesti tebal makeup epie temerloh tu tepek khen...
dgn contact lens lagi... pada iols overdo la...
ta ...

Epie mekap mmg over...mekap bapok sgt...maskara 44 lapis wajib yach...
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Yaya04 replied at 10-2-2024 02:29 PM
Kene sergah dgn mok cun kodiang terus minta maaf dan nak positive memanjang. Kalau tak kene sergah ...

sheols x nak pun tok berduka...sheols nak pow jah...and dh bertahun2 yach sheols pow and byk kali kantoi ngan dukun before dukun btul2 amok kat medsos..padan muke kena pulang balik keta merc sempat pakai sebulan jah
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
cm_vungtau replied at 10-2-2024 02:50 PM
Dia jauh lagi cantik dari Nek Ta. Apa yang orang kagum sangat dengan Nek Ta ntah. Padahal ramai lagi ...

yes,cikta kulit dia lun tak flawless,nampak nenek sekali pakej suara dia,body ja kecik cikta tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
blekkep replied at 10-2-2024 03:19 PM
sheols x nak pun tok berduka...sheols nak pow jah...and dh bertahun2 yach sheols pow and byk kali  ...

Tok berduka mmg rela kene pow ke atau ade set deal ape2 dgn ratu? Thread sblum ni ade pasal si UH (adik AA) spill tea bgtau tok berduka bawa ratu panjat kondo dia sekali ade pawang utk bg lembutkan hati tok dukun. Panggilan manja tok berduka kat ratu ialah caca.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
kaka ratu mmg cantik. muka lps repair pun consistent sampai sekarang.. takde la tetiba bibir terjuih mcm selipar… hidung jadi mcm mekel jekson.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-2-2024 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni memang menang tang aura & pesona ye.. Pembawakan dia tu yang mahal..
Dulu kan aiols selalu duk pelik yang bezanya Ratu dengan model + pelakon top Msia yang lain such as Nasha, Aleeza etc yang dari era 90/00s.. Sebab Ratu ada extraness compare geng seangkatan dia atau mana² yang punya fizikal lebih kurang cam dia (tinggi)..

Rupanya kalau uolss perasan pembawakan/vibe Erra ni memang beza dari yang lain², ini kalau macam dekat award atau mana² program yang melibatkan on air laa.. Macam Nasha & Aleeza dorang memang terserlah gestures & cara jalan tu straight up model..
Erra pulak dia ada mixture antara model + ala² Ratu + pembawakan dia tu yang paling penting posture/gesture dia masa jalan tu memang nampak vogue, elegant, santun (aura & pesona dia tu).. Nasha bagi I sering ter-over laa pembawakan dan gaya posing tu.. Aleeza ngam² je bawak feel model tu, x over dan x kurang..
Tiga² ni memang jelita laa, tapi aiolss dah lama x nampak Aleeza..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
cm_vungtau replied at 10-2-2024 02:50 PM
Dia jauh lagi cantik dari Nek Ta. Apa yang orang kagum sangat dengan Nek Ta ntah. Padahal ramai lagi ...

sofea jean menua pun masih cun melecun
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantek la pada i dgn umur she dh sampai 1/2 abad tu..nak kata muda xde la.. Tapi lawa la.. Nmpk sihat.. Cergas.. Body menten.. Kalau i pun nak kelihatan mcm ni bila umur dh cecah 50.. Cheta, amy mastura kak jena, maria farida.. Menten ja theyols ni.. Suke tgk wpun  masing2 cucuk sna cucuk sini..

Yg nmpk cucuk tak jadi mcm geng2 kak melah... Hahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 10-2-2024 11:03 AM
Oh pelis la...takat video filter, camera filter semua org cantik...cer jumpa depan2 dah umo 40an ke  ...

Betul.  Lawo sebab filter & make up je
I pernah jumpa dia depan2
tanpa make up biasa2 je
acik2 forumer lagi lawo kot
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 12:12 PM GMT+8 , Processed in 0.387829 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list