CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

"Makin Berusia Makin Cantik", Erra Fazira Cantik Macam Barbie, Tak Dimamah Usia!

  [Copy link]
Post time 10-2-2024 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 10-2-2024 07:25 PM
Nasha before alter, manis sangat muka dia. Aleeza lak memang muka sharp supermodel sangat.

Nak ba ...

Kan, tang hidung tu dari dulu dah spoil dia p kacau padahal elok je kejadian semulajadi dia.. Paling suka Nasha dalam Cinta Luar Biasa, aduh lawa gilaa..
Tapi bab posing memosing ni memang aiolss x bape berkenan sgt dengan Nasha sebab selalu over, over lentik/lentuk baik gesture, posture & expression dia tu.. Paling aiolss xleh lupa waktu deretan para model²an bergambar tuk satu event tu lama dah pun, lain semua relax je cool² Nasha sorang je yang over beriya ????
Aleeza ye memang straight up stock² model.. Lawa, suka tone kulit dia..

Ada lagi sorang Wilma Muhammad.. Ni kulit pun ala² Aleeza gak tapi manis dia macam Nasha & Erra.. Cun gila.. I suka gila filem Pasrah tu dulu sebab xleh move on dengan kecantikan dan pesona Erra & Wilma ni laa..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-2-2024 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
dia memang cantik. tak nak nafikan. terima hakikat jelah kecantikan dia. nanti asyik deny kecantikan org, terserlah sikap cemburu buta makcik. heheeeee
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 10-2-2024 07:22 PM
Sebab dia tak mintak puji kuat mencapub ootd all the time tayang laif di socmed. Memang kuat pun p ...

Amy & Ziana similar sangat vibe dorang kan.. X terlalu nak expose lagi² hal personal dan family.. Dedua pun laki bukan dari kalangan famous, so situ dah memainkan peranan dalam cara dorang tu.. Content social media pun lebih kurang je bezanya vibe tu je Amy sentiasa dengan comel + happy go lucky dia tu, Ziana pulak dengan anggun + nmpk garang/serius dia je..

Tulaa 2000an dulu kalau yang pelakon + penyanyi yang boleh saing Erra masa tu Amy jela kot.. Kalau pelakon + model + penyanyi, memang Ratu xde saingan lerr..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
DottieDot replied at 10-2-2024 08:05 PM
Kan, tang hidung tu dari dulu dah spoil dia p kacau padahal elok je kejadian semulajadi dia.. Pali ...

Yes, Wilma! Girl crush sangat dulu-dulu. Iols tak ingat sangat she dalam pasrah. Tapi in ghazal untuk rabiah sangat memorable. Lawa betul
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
I prefer aleeza kassim, cantik weh masa dia menang dewi remaja, masa tu umur dia baru 18 tahun.. cuma Bila dia buka mulut, macam Pakai gigi palsu je. Korang pernah tengok dia berlakon filem PANAS, hero masa tu eizlan
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 10-2-2024 08:12 PM
Yes, Wilma! Girl crush sangat dulu-dulu. Iols tak ingat sangat she dalam pasrah. Tapi in ghazal un ...

Haha I lak x ingat sangat dia dalam Ghazal Untuk Rabiah tu.. Nak kena korek balik laa kot memory zaman kanak² ni.. Harap SIAR adalah cite ni..

Btw Wilma ni kalau tengok sekarang pun memang nampak natural je ye, cam xde langsung dia cucuk itu ini.. Pastu jenis bareface manjang.. Maintain cun & gojes.. Senyuman dia tu manis gila..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 10-2-2024 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah 50 yo. Jenis sama mcm Che ta muka patung. Tapi kalau buat muka atau pakai Botox pun mcm tak nampak sgt. Mcm Umie Aida n zahida Tu obvious sgt botox nye.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_blanco replied at 10-2-2024 07:02 PM
I dah pegi tengok, jambu la Azhar Sulaiman dalam vc ni..rupa Leona sangat..

Tula kan.. i tengok haritu reminded oh handsomenya beha muda2 dulu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-2-2024 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Yaya04 replied at 10-2-2024 11:38 AM
I olls rase sbb diorang berdua ni kurus sgt tu yg nmpak tua sbb wrinkles mcm jelas kat muka otherw ...

Masalahnya Fazura dalam Netflix tu, leher pun ada garis2. Huhu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee: warna bright dress ruffle2 tu  ...



gaduh lg dengan dukun ye? igt masih comolot lagi ekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Utk nenek baya dia ni kira lawa la ni
Ko bygkan mak2 korang yg lahir tahun 1950an masa umur mcm erra ni rata2 mmg nmpak nenek kan?
Ke mak korang sama je nampak mcm erra nih.Badan masih terbentuk elok gini?
Aku ingat masa aku kecik2 dulu mak kawan2 aku yg masa tu umur 30an pun rupa acik2 belaka.
Ada yg gigi dah tinggal sikit, muka asik tepek bedak sejuk ja
Tp masa tu tak berenti2 beranak kiranya laki
masih stim la tgk dorang.
Zaman skrg yg lahir tahun 80an umur 35 tahun dan ke atas masih nampak cun bergetah, takda dah nak tepek bedak sejuk dlm botol tu, nak sapu hazeline snow ke
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dia tak curang dulu, dah jadi datin hidup sng dgn yusry
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by DottieDot at 10-2-2024 10:18 PM
markonahlah replied at 10-2-2024 09:39 PM
Kalau dia tak curang dulu, dah jadi datin hidup sng dgn yusry


Kan, padahal Yusry tu dia playboy sepanjang masa bercinta cantun saja tapi once dia dah decide nak settle down maknanya dia betul² nak abiskan hari tua bersama dengan pilihan dia tu..
Tengok jela sepanjang waktu dia bercinta, tunang & kawin ngn Erra, dia nye idea tuk berkarya tu kemain lagi.. Lagu² yang dia tuk period tu muse dia si Ratu laa, luahan dia ke sang Ratu hati dia masa tu..
Tapi yela masa kawin tu memasing tengah berada di kemuncak karier kan, busy dengan kerjaya..Tapi kalau Ratu bertahan dan memahami situasi memasing masa tu sure aman bahagia je life dorang.. Yang fail kan cerai pun si Ratu juga.. Aduh sayang tul dahle Yusry betul sayang cintakan dia, boleh pulak Ratu buat cmtu.. Sia² segala phenomena dan trend² yang dorang create masa tu..
Tapi aiolss suka je Yusry & Lisa.. Memang kalau untuk pesona dan tarikan entertainment tu Erra & Yusry tapi kalau untuk real life, Lisa & Yusry yang memang match sebab vibe dorang tu..
Perasan x range umur aweks Yusry sebelum Erra semua yang paling muda pun beza 5 tahun je dari dia.. Selepas Erra rata² yang baya bini sayang dia yang sekarang.. Kilafairy & Ummi Nazeera, setakat yang I know laa before dia jumpa Lisa..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 10-2-2024 09:03 PM
Masalahnya Fazura dalam Netflix tu, leher pun ada garis2. Huhu.

Ratu pon dalam video klip dia lagu menangkah cinta ade satu part dia tgh tarik nafas kat bawah dagu dia mcm dah nampak nanny2
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi dengan usia sebegini kak ratu mmg lawa.. plus job sana sini makin laris.. one day 2 kali keluar tv live pulak tu.. melodi waktu tengahari.. mlam masked singer… dj sinar tak pasti masih lg ker? Then terbaru nasi lemak kopi o… career sheols bermula after SPM.. sampai skg non stop.. respect ngan sheols.. cuma bab jodoh sheols agak tewas..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 10-2-2024 04:14 PM
Tp maria farida tu nampak lawa dan muda dlm gambar la...x pernah ternampak gambar yg nampak tua..j ...

Lagi cantik ratu drp maria parida irl..ratu manis, acik maria kening pun takde, air muka pun masam.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-2-2024 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by QueenIsolde at 10-2-2024 10:47 PM
aina_shaira replied at 10-2-2024 08:12 PM
I prefer aleeza kassim, cantik weh masa dia menang dewi remaja, masa tu umur dia baru 18 tahun.. cum ...


Aleeza kasim masa ni lawa manis sangat2..masa ni dia xde la kurus cengkung mcm skang. Dlm video klip shidee, aleeza nmpak cm gadis2 melayu yg naif

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
QueenIsolde replied at 10-2-2024 02:25 PM
Aleeza kasim masa ni lawa manis sangat2..masa ni dia xde la kurus cengkung mcm skang.

Haiyooohhhh muka sekarang lain nawwww dengan asalllllll
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
guesswho09 replied at 10-2-2024 04:02 PM
Betul.  Lawo sebab filter & make up je
I pernah jumpa dia depan2
tanpa make up biasa2 je

Tp tetap tak boleh deny yg dia lagi cantik drp kebanyakan marhaen. Kt bideo tu ada lina pompom ng sherry duk sebelah dia, masing2 mekap berkati tpi tetap xleh lawan kecantikan ratu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
QueenIsolde replied at 10-2-2024 10:25 PM
Aleeza kasim masa ni lawa manis sangat2..masa ni dia xde la kurus cengkung mcm skang.

Wei ni pic tahun bila? Dia ada kacuk ke? Mesti ada kan sebab x nampak pure Malay pun.. Masa ni manis laa sebab agak berisi, tapi sepanjang yang aiolss duk ingat tengok dia di kaca Tv, majalah semua tu raut wajah dah nampak garang tapi tetap tantekkk.. Nampak lain juga muka dia yang kat sini dengan waktu tengah popular.. Sini terserlah manis dia..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 12:39 PM GMT+8 , Processed in 0.503162 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list