CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

"Makin Berusia Makin Cantik", Erra Fazira Cantik Macam Barbie, Tak Dimamah Usia!

  [Copy link]
Post time 10-2-2024 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
QueenIsolde replied at 10-2-2024 10:40 PM
Tp tetap tak boleh deny yg dia lagi cantik drp kebanyakan marhaen. Kt bideo tu ada lina pompom ng  ...

Ada nampak x yang waktu Ratu pakai all orange tu.. Makeup dia lawa dan light² je waktu tu, x macam yang dalam pic ni (makeup bapuk, tebal namampos)..
Yang orange tu sapa makeup kan dia ek? Harap² dia selalu² laa makeup cmtu.. Lawa gilaa, Ratu ni kalau x tebal sangat makeup tu baru terserlah manis dia..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-2-2024 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
DottieDot replied at 10-2-2024 04:21 PM
Muka yang repair tapi x lari sangat dari original dan maintain smpi sekarang bagi I Diva ZZ dan Ra ...

Diva ZZ tgk kt konsert liza hanim baru ni dagu mcm dh terlebih2 panjangnya
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Dolmat at 10-2-2024 11:17 PM

Cuma nak puji.. baju nyer colour combination lawoooo mcm YSL!

Lain for her age bleh lahhhh make up dari cheta kertuuuuu muka dah serupa bapok berdebu bercapok!

Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Dolmat at 10-2-2024 11:48 PM
aemon replied at 10-2-2024 12:03 PM
kemek mcm aleesya


Rambut dia jenis macam rumput kerinnnnngggg tu yg rajin bertukar2 wig!


Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
rayray28 replied at 10-2-2024 11:00 PM
Diva ZZ tgk kt konsert liza hanim baru ni dagu mcm dh terlebih2 panjangnya

Laa yeke? Ishhh, nampak gayanya kena duk skodeng Diva nye IG tuk menelaah tiap inci perubahan plastic laa, jawabnya ni..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Erra memang lawa mcm patung kalau tengok depan2..kalau tak pakai makeup lg lawa..acik2 forummer yg tak suka dengan erra je in denial dgn kecantikan semulajadi dia.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 11-2-2024 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Mizlyn replied at 10-2-2024 03:57 PM
Cantek la pada i dgn umur she dh sampai 1/2 abad tu..nak kata muda xde la.. Tapi lawa la.. Nmpk siha ...

Babe, I selalu nampak orang mention kak melah ni.. Sape nama penuh glamour dia yang sebenar, x dapat tangkap laa huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Seriouslah barbie????? Melampau la pujian. Muka mcm jin kertu adalah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-2-2024 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
doodlediddle replied at 10-2-2024 07:03 PM
Untuk bingai, ini baru DEFINISI CANTIK & KURUS & TINGGI!!!!
Kau tu kalah berjuta kali batu dgn ratu ...

Bingai HANTU GIGI...

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Ratu memang cantik pun
Acik forum dengki lah tu badan dah gundu
Ratu tetap langsing walau dah kertu
Same goes to akak ziana Dan kak Amy maintain jer
Tokti pulak makin bolat
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 03:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik la serra ni pada usianya. Dalam rampascintaku2 tu light2 je mekap serra, bukan senang nak maintain rupa dan body camtu di umur hampir 50an, memang kena disiplin jaga makan dan exercise. Yg lawa2 ni jenis berdisiplin kira ok la umur camtu dikala metabolisme rendah masih boleh maintain cun
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 04:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik menda nyalah...sheraamm lagi adalah
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 06:48 AM From the mobile phone | Show all posts
guesswho09 replied at 10-2-2024 04:02 PM
Betul.  Lawo sebab filter & make up je
I pernah jumpa dia depan2
tanpa make up biasa2 je

Dia ni xde seri dah skang. Sbb dia nmpk unsur cucuk jd nmpk muka tegang. Amy mastura lg bseri dr sheol. Muka relax. Bsideway org2 cucuk muka ni kena buat treatment x utk menten muka x jatuh.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Acik ni mmg pandai jaga makeup dan jaga badan. Alangkah bagusnya kalau dia pon pandai jaga nafsu dan perangainya juga.

Acik ni wanita Melayu yg last wakil negara acara ratu ratu ni kan ? Miss Universe ke Miss World ke..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
DottieDot replied at 10-2-2024 10:53 PM
Ada nampak x yang waktu Ratu pakai all orange tu.. Makeup dia lawa dan light² je waktu tu, x maca ...

Kat mana chuols tgok tu? Iols xminat sgt ratu, so tak ikuti program2 tv yg melibatkan sheols. Tp ratu mmg cantik, selayaknya sheols bergelar ratu dlu2. Iols hnya minat the one and only siti nurhalijah
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
aemon replied at 10-2-2024 12:03 PM
kemek mcm aleesya

Dari dulu orang dah sebut dia buat idong kat siam

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-2-2024 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
DottieDot replied at 10-2-2024 10:48 PM
Wei ni pic tahun bila? Dia ada kacuk ke? Mesti ada kan sebab x nampak pure Malay pun.. Masa ni man ...

Tak sure maybe around 1988/ 89 gitu. Masa tu dia baru je menang dewi remaja.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 10-2-2024 11:30 AM
Tetap nampak berusia, selari dgn usia..

Muka dia keras cam jantan plak dlm gamba2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Untuk baya dia
Wajar juga disebut masih bergetah

Nama pun retis
Kena lah mekap dan filter berlapis

Tapi bab perangai
Sorryyyy Ratu
Uols paling kelas belakang
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
iols pernah jumpa depan2 sang ratu ni. jenis tak kekwat. asyik senyun je.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 07:04 PM GMT+8 , Processed in 0.343954 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list