CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

"Makin Berusia Makin Cantik", Erra Fazira Cantik Macam Barbie, Tak Dimamah Usia!

  [Copy link]
Post time 11-2-2024 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 11-2-2024 08:39 AM
iols pernah jumpa depan2 sang ratu ni. jenis tak kekwat. asyik senyun je.

Kawan kawan I yang jumpa ratu secara real kata ratu cantik sangat macam anak patung, tinggi lampai
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-2-2024 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Aging gracefully orang kata.
Cantik sesuai usia.
Tidaklah tak dimamah usia
Membongak jer
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 11-2-2024 08:36 AM
Muka dia keras cam jantan plak dlm gamba2 ni

Pernah jumpa Erra ni kat taman tun...kitaorg sama2 kat dlm kedai stationery ...biasajela mcm org biasa sb dia pun x mekap...x dela mekap tebal...tp kategori lawalah mcm org2 lawa yg lainlah...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Pernah jumpa depan2. Cantik besa2 jer. Ramai lagi cantik cuma bukan artis. Badan maintain jer
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
aku pernah bc ada retis yg buat treatment tegangkan wajah guna benang...aku tatau la lagu mana....tarik kulit muka smpi kepala then jahit....gitu ler lebih kurang....

manusia ni bila umo masuk 40an rambut sudah beruban....kalu x pakai tudung lg nmpk pelik....muka tegang tp rambut beruban....

kwn makcik aku yg bukan retis pun gigih buat rawatan kecantikan sbb takut laki ngorat pompuan lain...
kwn acik aku ramai yg buat tatoo kat kening, mata bawah, bibir dan bulu mata...acik² kertu tu kata bangun pagi pun wajah depa tetap cantik...x perlu mekap²...

lantak ko la makcik....air wuduk sah ke tak kalu bertatoo muka tu...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 11-2-2024 09:47 AM
aku pernah bc ada retis yg buat treatment tegangkan wajah guna benang...aku tatau la lagu mana....ta ...

Tato dekat bibir? First time dengar
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 11-2-2024 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 11-2-2024 02:04 AM
Tato dekat bibir? First time dengar

aku x tau le tatoo utk kosmetik ke cmne.. katanya merahkan bibir....x perlu pakai gincu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka dia dh buat mcm2 smpai nmpk keras. Pastu sentiasa mekap tebal. Aku lg suka dia mekap light2 je sb skin complexion dia mmg cantik. Bila mekap tebal & shading yg over, dh mcm reris Indon zaman dulu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-2-2024 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 11-2-2024 09:33 AM
Pernah jumpa Erra ni kat taman tun...kitaorg sama2 kat dlm kedai stationery ...biasajela mcm org b ...

Ye laa ex ratu mesti la lawa walau org kata apa pun hahahah

Dulu yang slack cuma rambut dia keras kejung...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
immortallez replied at 11-2-2024 11:11 AM
Muka dia dh buat mcm2 smpai nmpk keras. Pastu sentiasa mekap tebal. Aku lg suka dia mekap light2 je  ...

Amy mastura rilex je fine lines cantik kat muka embrace the aging process gitu
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 11-2-2024 09:47 AM
aku pernah bc ada retis yg buat treatment tegangkan wajah guna benang...aku tatau la lagu mana....ta ...

Teknik guna benang ni mmg ramai retis buat. Penah tgk vid chef zam cucuk muka dia utk buat lifting katenya mmg seram lah botol kecik2 lebih kurang 4-5 botol yg ade jarum dicucuk di pipi kiri dan kanan. I olls tgk pon rase sakitnya, chef zam sampai berair mate dia tahan sakit.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 11-2-2024 08:38 AM
Untuk baya dia
Wajar juga disebut masih bergetah


Betul ke ms dia muda dulu org ckp dia dibela dato, even ada yg ckp dia c*llg*rl high class? Pastu ms dia dgn Awie, member aku yg kakak dia kerja penerbit di TV tigasuku ckp dia ni kerap buat ab*rtion, tu yg bila kawen Yucci dia susah lekat anak. Time kawen Yucci pun dia berskndal dgn Hangs Izek sampai atas katil katanya. Pastu lepas cerai dan openly kapel dgn Hangs (though dia tak declare) dia curang dgn Merang. Lepas cerai Merang, nak sondol laki bff dia yg Datin Berduka tu kan……mmg track records peribadi dia tak secantik wajah dia.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 11-2-2024 09:47 AM
aku pernah bc ada retis yg buat treatment tegangkan wajah guna benang...aku tatau la lagu mana....ta ...

Tatooo pat bulu manaaaaaa???? Ye ke...????

First time dengar... Dorang ada buat tatooo pat bulu jembutsss tak???

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
mamastoney replied at 11-2-2024 11:32 AM
Betul ke ms dia muda dulu org ckp dia dibela dato, even ada yg ckp dia c*llg*rl high class? Pastu  ...

Penat macik buat kronologi dia kat page depan
Bila last komer kena geletek kat tapak kaki?

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 11-2-2024 12:06 PM
Penat macik buat kronologi dia kat page depan
Bila last komer kena geletek kat tapak kaki?


Ya hampunnnn jangan la marah iols macikkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 11-2-2024 10:58 AM
aku x tau le tatoo utk kosmetik ke cmne.. katanya merahkan bibir....x perlu pakai gincu..

Sulam bibir dan sulam pipi..mcm uqasha pinkish2 gitu walau bru bangun tido
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-2-2024 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by noor2 at 11-2-2024 12:39 PM
green~tea replied at 11-2-2024 11:18 AM
Ye laa ex ratu mesti la lawa walau org kata apa pun hahahah

Dulu yang slack cuma rambut dia keras ...


X de la lawa mana cth nk kata wowwww lawa sungguh...mcm konon ternganga.....mcm taraf2 org biasa2 yg lawa tu la...sb mekap depa mmg la nampak lagi menyerlah...

Pernah je jumpa anjuli beli nasi lemak dan maya karin kat taman tun tu...pun kategori lawa juga
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Yaya04 replied at 11-2-2024 11:32 AM
Teknik guna benang ni mmg ramai retis buat. Penah tgk vid chef zam cucuk muka dia utk buat lifting ...

Pernah buat. Memang working tapi i taubat tak nak buat lagi. Sakit giler.....
Everyone cakap i glowing sangat then nampak muda. Tanya apa i buat. But then harga pun ribu2.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Udah2 la memuji
Sebab mekap berkati dan filter je pun
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsLucky replied at 11-2-2024 01:16 PM
Pernah buat. Memang working tapi i taubat tak nak buat lagi. Sakit giler.....
Everyone cakap i glo ...

Worth it lah kan. it will lasting about 1 year kot klau tak silap ke 6 bulan mcm tu utk lifting pnye treatment.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 07:18 PM GMT+8 , Processed in 0.274099 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list