CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

"Makin Berusia Makin Cantik", Erra Fazira Cantik Macam Barbie, Tak Dimamah Usia!

  [Copy link]
Post time 11-2-2024 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik erra ni utk usianya, mmg nampak byk jagaan. Antara Artis lama yg aging gracefully is pojiah latip.. muka skg nmpak la dah tua, mata kedut pipi labuh tapi she confident je.. berlakon pon lite mekap je drama kt astro ptg2 tu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-2-2024 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
td ada org share video tokt kt pasar mlm.badan tokt dr belakang dh nmpak mcm org berusia.sayang nya
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
.
.
.
kak ratu xda komitment làin bole la nk mencantikkan diri 24jam....anak pun ex laki jaga...dah besar pun anak dia...

kwn acik aku yg bkn rentis tu pun rajin pegi meicure dan pedicure...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Yaya04 replied at 11-2-2024 03:32 AM
Teknik guna benang ni mmg ramai retis buat. Penah tgk vid chef zam cucuk muka dia utk buat lifting ...

itu ler sbb depa xnk buat botox...botox kena maintain fulus la...

ada kwn acik aku yg lain pakai susuk cuolls...kwn dia pakai susuk quran...kwn acik aku paksa acik aku pakai jg susuk quran tu....acik aku x nak...pastu kwn acik aku marah² acik aku...
acik aku kata susuk haram....x kira lah susuk quran ke, emas ke...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
DottieDot replied at 10-2-2024 07:47 AM
Dia ni memang menang tang aura & pesona ye.. Pembawakan dia tu yang mahal..
Dulu kan aiols selalu du ...

Yg aku nampak, vibes mata duitan dan pengkhianat jer…
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
ReginaGeorge replied at 11-2-2024 03:50 PM
Yg aku nampak, vibes mata duitan dan pengkhianat jer…



well said
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 11-2-2024 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang tak nak pasal aleeza kassim ke, aku peminat dia
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
razzia replied at 11-2-2024 03:29 PM
td ada org share video tokt kt pasar mlm.badan tokt dr belakang dh nmpak mcm org berusia.sayang nya

Byk tu kut nk kena pikir
Si Ratu ni pikir diri dia je
Anak memerang yg pikir
Cerdik kang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-2-2024 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg original ke muka
Tolak tepi la filter2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
ReginaGeorge replied at 11-2-2024 03:50 PM
Yg aku nampak, vibes mata duitan dan pengkhianat jer…

Ishhh chuolss ni pun, tu vibe kategori lain.. Xleh nafikan kalau u nampak vibes ni je dalam masa yang sama vibes yang I katakan tu pun Ratu ada..
Isu pengkhianat tu memang I xleh lupa ye, sejak dia khianati Tok Yus lagi ok, I yang masih kecewa smpi sekarang dan sambung² khianat yang dia buat tapi dengan orang lain pulek..
Walaupun Tok Yus dah jumpa cinta ati sejati dia.. Eh OT jap, betul ke Lisa yang ngurat Yusry dulu ek? Ni similar case dengan Aiman laa sebab Zahirah yang ngorat dia dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
DottieDot replied at 11-2-2024 05:34 PM
Ishhh chuolss ni pun, tu vibe kategori lain.. Xleh nafikan kalau u nampak vibes ni je dalam masa y ...

Yea betul, Lisa yang beria ria dulu
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
QueenIsolde replied at 11-2-2024 08:33 AM
Kat mana chuols tgok tu? Iols xminat sgt ratu, so tak ikuti program2 tv yg melibatkan sheols. Tp r ...

Alaa bulan lepas rasanya vid tu lalu kt FYP aiolss, Ratu tengah di interview pasal apa ntah.. I duk fokus dia nye lawa je masa tu walaupun lighting x bape nak cun tapi betul laa kot apa orang cakap skin Ratu ni memang mulus dari muka ke badan.. Masih terserlah manis & cute dia, tu yang I agak dia makeup x tebal sangat, kalau tebal jadi cmni laa raut wajah tukar jadi agak jantan gituu..
Tapi betul laa macam I pernah cakap, Ratu ni pun obvious gak cucuk dia walaupun kalau diantara pencucuk yang lain, dia still nampak natural lagi.. Again si Wilma tu, kalau chuolss nak tengok yang masih gojes xde cucuk², dia nye very signature senyuman manis tu maintain je..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
QueenIsolde replied at 11-2-2024 08:36 AM
Tak sure maybe around 1988/ 89 gitu. Masa tu dia baru je menang dewi remaja.

Ah ok, I tot dah 20an.. Dah sembang pasal umur ni baru I teringat, Aleeza lawa dia yang jenis muka mature macam Nelydia Senrose gitu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by DottieDot at 11-2-2024 06:09 PM
aina_shaira replied at 11-2-2024 05:38 PM
Yea betul, Lisa yang beria ria dulu


Oh okay, kirakan Yusry ni cinta yang cari dia laa ek bukan sebaliknya.. Sebab x salah I, mak Yusry sendiri yang cakap Yusry memang miserable lepas cerai tu sampailah dia kenal dengan Lisa.. Yusry pun waktu tu ada cakap dia x caya cinta lagi gituu padahal elok je gosip dengan Kilafairy & Ummi Nazeera.. Kalau Erra, memang Yusry yang mulakan dulu.. Patutlah nampak in love sangat Lisa memula percintaan tu kan, sebab memang dia yang mulakan dulu.. Beza ngn Erra yang sampai ke tunang tu ada part vid dia kena tanya kenapa pilih Yusry, dia macam serius je menjawab.. I walaupun baru masuk remaja masa tu pun dah leh nilai Erra macam x ikhlas sangat je, sepanjang video DVD tunang & kawin dorang tu, memang nampak Yusry je yang duk smitten ke Ratu..
Pape pun memang berkekalan Yusry & Lisa, sebab Yusry once dah kawin dia memang setia x macam waktu bercinta.. Vibe dorang pun sangat match jenis simple.. Kecantikan semulajadi Lisa dan jenis laid-back sangat sesuai dengan Yusry.. Yusry pun kalau buat caption tuk appreciate Lisa, gila bersemut.. Lagu Kekasih Abadi tu, macam luahan laa apa yang Yusry tot dia bakal/akan kecapi dengan Erra rupanya di achieve semua tu dengan Lisa..
Amik, chuolss reply sekerat je.. Berkerat-kerat I reply lolss
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
DottieDot replied at 11-2-2024 05:34 PM
Ishhh chuolss ni pun, tu vibe kategori lain.. Xleh nafikan kalau u nampak vibes ni je dalam masa y ...

Tak kot. Rasanya Yusry ajak Lisa dating tapi Lisa mula2 cakap ok, lepas tu dia busy, so dia hantar mak dia So mak dia yang tetiba detim dengan Yusry tengok wayang. Ni dalam rancangan apa entah masa diorang kahwin tu. Yusry cakap asal ajak keluar aje Lisa akan elak dengan macam2 alasan.

Tapi Yusry dengan Lisa bagus, Yusry suka aje pastu terus masuk meminang. Takde tunggu2, walaupun masa tu Lisa muda giler.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
cm_vungtau replied at 11-2-2024 06:03 PM
Tak kot. Rasanya Yusry ajak Lisa dating tapi Lisa mula2 cakap ok, lepas tu dia busy, so dia hantar ...

Oh Yusry & Lisa pun ada buat documentary gak ek cam dengan Erra dulu..
So versi u laa yang betul ni..
Kan, sebelum tu dia duk couple dengan Kilafairy & Ummi Nazeera semua yang ranggi² lawa tapi baya² Lisa.. Ummi tu pun I suka sangat dulu sebab cantik dia jenis melayu klasik sangat.. Filem Penanggal tu memang sesuai sangat dia yang bawak.. Tapi tengoklah vibe dua orang ni jauh, Lisa ni je yang match dengan Yusry jenis cantik tapi laid-back..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-2-2024 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik tak ori. Pernah jumpa dia masa awal2 kemunculan, kulit takdelah putih gini,hidung lain, rambut kerinting.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
tikusmontok replied at 10-2-2024 04:21 PM
Tengok la dia mekap ccaras bernombor slma bertahun2, berkilo2 tebalnya

Suka lagi mekap cicaras dgn Nurul shukor..
Nurul shukor Masih mekap2.lagi ke EK?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
X pernah pon nmpk dia cantik…biasaaaaa jer nmpk mcm ade cucuk sana sini sikit..opps
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Smpai skrg xleh brain napalah dia kacau fam umi dulu..dia rasa insecure ke sbb umi happy.sedih sbb durang bff kan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 01:21 PM GMT+8 , Processed in 0.510653 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list