CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

"Makin Berusia Makin Cantik", Erra Fazira Cantik Macam Barbie, Tak Dimamah Usia!

  [Copy link]
Post time 11-2-2024 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2: Kecuali la ko suntik botox, fi ...


kantoi kan sheols buat muka jugak…. berjemaah dengan bekas bff…. so idok la “tak dimamah usia” sangat…
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-2-2024 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
aliceinwonder replied at 11-2-2024 11:58 AM
X pernah pon nmpk dia cantik…biasaaaaa jer nmpk mcm ade cucuk sana sini sikit..opps

.
.
.
setuju biasa je muka dia kalau tgk depan²...
aku pernah jumpa dia depan² tanpa mekap...
kak raja ema lagi cantik kalau tgk depan mata...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 10-2-2024 11:00 AM
Memang lawo kak ratu.

Tapi tu la. Sundel. Kesian Yuci dulu.

Ni soalan serius chuollss...yg EF ngan datok stadium tu,masa ngan Y ker ngan EE...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 10-2-2024 07:25 PM
Nasha before alter, manis sangat muka dia. Aleeza lak memang muka sharp supermodel sangat.

Nak ba ...

Aura dia; aura muka manja....

Kan; lawa dan tersenyum selalu
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
ReginaGeorge replied at 11-2-2024 07:50 AM
Yg aku nampak, vibes mata duitan dan pengkhianat jer…

Beneeeeeerinnn
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 10-2-2024 10:35 PM
Haiyooohhhh muka sekarang lain nawwww dengan asalllllll

Seingat meols Aleeza Kasim ni pioneer la yg buat plastik sejeri lepas menang dewi remajah. Masa jadi pelakon muka dia langsung tak sama mcm gambar ni dah. Suara dia sexy garau2
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 11-2-2024 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
makita replied at 11-2-2024 03:03 PM
Seingat meols Aleeza Kasim ni pioneer la yg buat plastik sejeri lepas menang dewi remajah. Masa ja ...

Patut la. Aleeza pelakon memang muka totally different dari Aleeza Dewi Remaja.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
enot_sibudak replied at 11-2-2024 12:29 PM
Ni soalan serius chuollss...yg EF ngan datok stadium tu,masa ngan Y ker ngan EE...

Tak faham datuk stadium tu - Peja ka? Kalau iya, takda kaitan dengan meka berdua pun. Lepas dia gagal sailang laki Umie Aida, barulah digosipkan dengan Peja.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-2-2024 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 11-2-2024 11:19 AM
Amy mastura rilex je fine lines cantik kat muka embrace the aging process gitu

Sofia jane pun cantik. Erra ni mmg badan menten tp muka keras n xde seri. Kalau muka ori cantik je
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 11-2-2024 12:06 PM
Penat macik buat kronologi dia kat page depan
Bila last komer kena geletek kat tapak kaki?


Krono acik best. Xtau pun bab kantoi kongkek ngn tokhan. Kalau betul le, mmg padan lah jd kain buruk je
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 11-2-2024 12:35 PM
X de la lawa mana cth nk kata wowwww lawa sungguh...mcm konon ternganga.....mcm taraf2 org biasa2  ...

Pnh nmpk kwn tunjuk pic ngn maya ms event. Nmpk kepam kulit  my fren lg cantik
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 12:01 AM | Show all posts
guesswho09 replied at 10-2-2024 04:03 PM
Heran muka mcm ni boleh menang ratu cantik

tu la pasal.tapi kemek2 tu muka manis erra tu x boleh dinafikan.mata dia kot nampak smile eye dalam gambar ratu cantik tu..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 01:50 AM From the mobile phone | Show all posts
bukan_ustazah replied at 10-2-2024 01:41 PM
Dia cerai dgn yuci dah 18 tahun dah. Kalau dulu tak buat hal dan ada anak mesti dah nak habis spm da ...

Dia buat apa. Spill la.dah lama nk tau why theyol divorced.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 02:20 AM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 10-2-2024 11:30 AM
Tetap nampak berusia, selari dgn usia..

Hidung buatan ke dia ni?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 02:22 AM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee replied at 10-2-2024 01:30 PM
warna bright dress ruffle2 tu menyerlahkan keremajaan sang ratu



Dukun dagu ke itu?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 02:34 AM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 11-2-2024 10:04 AM
Tato dekat bibir? First time dengar

Sorry nyibuk zisss. Tatoo tu mcm lipstick kekal la kat mulut ha. Tapi by time akan pudar jgk, sama mcm tatoo eyeshadow. Cuma tatoo eyeshadow tu agak sedeh la kalau u buat tatoo pink berbulan2 eyeshadow u warna pink jela

Mcm2 org cipta utk kecantikan nih.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-2-2024 04:49 AM From the mobile phone | Show all posts
allshares replied at 12-2-2024 02:34 AM
Sorry nyibuk zisss. Tatoo tu mcm lipstick kekal la kat mulut ha. Tapi by time akan pudar jgk, sama ...

Kalau tak salah I laa kan method kecantikan yang tattoo kening, bibir, eyeliner semua datang dari belah² Vietnam atau Thailand x silap.. Kalau salah, ampunnn!!
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 05:05 AM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 10-2-2024 08:12 PM
I prefer aleeza kassim, cantik weh masa dia menang dewi remaja, masa tu umur dia baru 18 tahun.. cum ...

Wei cite PANAS tu memang hot sesuai laa dengan tajuknya hekhekhek..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 05:10 AM From the mobile phone | Show all posts
QueenIsolde replied at 11-2-2024 08:36 AM
Tak sure maybe around 1988/ 89 gitu. Masa tu dia baru je menang dewi remaja.

I cuba bersangka baik yang muka dia beza waktu ni dan waktu dah jadi pelakon tu sebab sheolls dah kehilangan baby fat kat muka tu, masalahnya jauh benor dah macam Nasha before and after filler ke cosmetic surgery dia semua tu.. Ratu ni yang boleh diterima kalau nak kata dia hilang baby fat, sebab xde jauh beza sangat pun.. Tapi yang now² ni je part tang dagu Ratu tu yang dah kenapa makin memanjang, gitu.. Kalau setakat filler tu faham sangat laa kan, dah kalau sesapa muka makin keras semacam auto laa kita bersangka yang dorang cucuk..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 05:27 AM From the mobile phone | Show all posts
cm_vungtau replied at 10-2-2024 07:46 PM
Body che ta pun nampak macam pakai korset. Ratu nampak lebih effortless

Perasan x, Ratu nye tangan tu pun boleh tahan mulus kan.. Biasanya orang² usia dia ni, tangan dah sepenuh perasaan berurat n nampak laa obvious kedut² kesan kehilangan collagen bagai..
Tak tahu laa if sebab dia kategori urat jenis nipis² ke pe, tu yang nampak macam tangan orang² umur mid 30s lagi..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 01:34 PM GMT+8 , Processed in 0.072007 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list