CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

"Makin Berusia Makin Cantik", Erra Fazira Cantik Macam Barbie, Tak Dimamah Usia!

  [Copy link]
Post time 12-2-2024 06:03 AM From the mobile phone | Show all posts
DottieDot replied at 11-2-2024 08:49 PM
Kalau tak salah I laa kan method kecantikan yang tattoo kening, bibir, eyeliner semua datang dari  ...

tp tatto ni x masuk air sembahyang...x sah solat dan x sah mandi wajib hehhe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-2-2024 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
timah03 replied at 10-2-2024 11:29 AM
Tapi bdn dia masih cantik lagi... Macam Nasha aziz...

Mmg la cntik..nasi xmkn..kwn aku jumpa dia kt resort cofee house LGK,ada waitress htr food yg berupa sayuq je tp dlm dining private room coffeehouse tu guest malay tahu la akak ratus dok ada dlm tu…

Lg sorg kwn meols cabin crew mh,kataya kak ratus pergi londong…mmg lawa kak ratus putih tggi slim kalah pramugari dlm tu…ala2 kwn meols ckp trus rasa diri sndri huduh burok dan miskin
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 08:04 AM From the mobile phone | Show all posts
nw111 replied at 10-2-2024 01:27 PM
Nape ekkkk...semua nak ubah muka jadi panjang dagu tajam..tu mmg standard kecantikan pompuan ke... ...

Nyah,yg muka sepesen is berdozah,bini shuib,zila kabarin,akk kepom dan delimatwati…dicantum lg sorg add on retis indon nikita mirzani
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
DottieDot replied at 10-2-2024 08:11 PM
Amy & Ziana similar sangat vibe dorang kan.. X terlalu nak expose lagi² hal personal dan family.. ...

Vibe2 MH crew kan nyah
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 08:44 AM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 12-2-2024 08:17 AM
Vibe2 MH crew kan nyah

Kalau Amy & Ziana bukan ke dorang pun bekas pramugari?

Btw chuolss, sebagai sorang yang bertaraf highlander boleh x aiolss minta ilmu skit, almaklum laa beginner gitu kan..
Cmne nak tengok komen yang someone tu reply ek? X geti laa, xkan nak hadap satu² page pulak huwaaa
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 08:44 AM From the mobile phone | Show all posts
DottieDot replied at 12-2-2024 05:27 AM
Perasan x, Ratu nye tangan tu pun boleh tahan mulus kan.. Biasanya orang² usia dia ni, tangan dah ...

Ratu maintenance tinggi.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 12-2-2024 08:45 AM | Show all posts
alesandra replied at 10-2-2024 12:25 PM
Antara dia dgn nekta.lawa berganda dia lagi.ori tak ori

kan....nek ta nampak juga kertu wpn letopssss.....dgn erra ni i is kagum juga dia boleh maintain kecantikan dgn body fit.... tak kisah la dia main botox ke filler ke...dia buat jdi cantik xde la kembung2 hahahahahhaaaaaa.....lantak ko situ....

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 12-2-2024 08:01 AM
Mmg la cntik..nasi xmkn..kwn aku jumpa dia kt resort cofee house LGK,ada waitress htr food yg beru ...

Bestnya uols ade ramai kawan cantik cantik
Macam mana diorang maintain ek? Mmg pramugari jaga badan atau gifted?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-2-2024 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapikan ratu takde lah nampak workout exercise bagai kan I mean Yg dia update dekat IG namun badan dia maintain slim
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
blackpaper replied at 12-2-2024 12:45 AM
kan....nek ta nampak juga kertu wpn letopssss.....dgn erra ni i is kagum juga dia boleh maintain k ...

.
.
dia xdak komitment sgt....dia ada byk je ms nk cantikkan diri...anak plk ex hubby jaga....lg pun dia x suka masak....byklah ms dia nk cantikkan diri....
tpkan akak aku ckp....kwn² dia ramai yg bila pakai tudunh auto muka depa jd cantik...tp bila buka ada yg rambut kerinting mengebang halus, rambut beruban, rambut kering.....depa x jaga rambut sbb org x nmpk kata depa....

kakak aku kata kuku kaki pun depa x jaga, ada yg ada cagu jgk....pastu ada yg x tukar spender, pakai spender koyak org x nmpk....duit habis beli skin care ja...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 12-2-2024 08:53 AM
Tapikan ratu takde lah nampak workout exercise bagai kan I mean Yg dia update dekat IG namun badan d ...

Ratu kan suka activity lasak gak..
Entahlah, mungkin dia x update je kot pasal rutin bersenam & p spa, manicure/pedicure, facial dia semua..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 12-2-2024 08:17 AM
Vibe2 MH crew kan nyah

I minat kawan you yang cabin crew tu nama dieba halil, dewi remaja sezaman raysha Riz rose
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
blackpaper replied at 12-2-2024 08:45 AM
kan....nek ta nampak juga kertu wpn letopssss.....dgn erra ni i is kagum juga dia boleh maintain k ...

Ini I sokong, Ratu ni I x musykil sangat cucuk dia kecuali tang dagu tu je.. Muka pun xdela kembung keras yang straight up botox/filler gitu, nmpk macam natural laa jugak nak² bila dia x makeup.. Macam Diva ZZ ke Nasha ke Che Ta, Ella dan yang sewaktu dengannya tu, aduh obvious sangat keras dan kembungnya tu..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 09:21 AM | Show all posts
of kos muka kejung mcm tu buat sesuatu uols. dunia dah maju, macam-macam technology nowadays. kalau tak camera filter, ada je cosmetics, skin care, botox, operation, skin treatment kat skin clinic. mcm2
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 09:23 AM | Show all posts
jargon replied at 12-2-2024 08:01 AM
Mmg la cntik..nasi xmkn..kwn aku jumpa dia kt resort cofee house LGK,ada waitress htr food yg beru ...

adoi, kesian kawan uols tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 10-2-2024 12:25 PM
Antara dia dgn nekta.lawa berganda dia lagi.ori tak ori

Mata I tgk nekta zaman muda lagi lawa...umur sebaya kan..ke Ratu lagi muda.
Nekta tu jadi tak elok sbb mekap tebal sgt skrg..tapi muka sheols tak fake...bentuk muka sama je dr dulu..mmg sheols takde reno muka
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-2-2024 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
bukan_ustazah replied at 10-2-2024 01:41 PM
Dia cerai dgn yuci dah 18 tahun dah. Kalau dulu tak buat hal dan ada anak mesti dah nak habis spm da ...

Dia ke yg buat hal..ingat serai sbb takde anak..dia buat hal dgn sapa..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 11-2-2024 11:06 PM
Tak faham datuk stadium tu - Peja ka? Kalau iya, takda kaitan dengan meka berdua pun. Lepas dia ga ...

Rasenya datuk stadium yg dimaksudkan ialah tok sentap kot bkn peja hisap gam tu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Mizlyn replied at 10-2-2024 03:57 PM
Cantek la pada i dgn umur she dh sampai 1/2 abad tu..nak kata muda xde la.. Tapi lawa la.. Nmpk siha ...

Sorang lg maintain, acik Jee latiff..tapi sheols very low profile skrg
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 11-2-2024 11:06 PM
Tak faham datuk stadium tu - Peja ka? Kalau iya, takda kaitan dengan meka berdua pun. Lepas dia ga ...

Datuk stadium tu ala henss iejekkk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 08:00 PM GMT+8 , Processed in 0.194545 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list