CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 27689|Reply: 19

“Itu Cerita Lama..” – Tyzo Kongsi Pengalaman Diraba Peminat?

[Copy link]
Post time 10-2-2024 10:50 AM | Show all posts |Read mode






Tular baru baru ini mengenai satu video podcast negara Singapura @okletsgo.sg yang menampilkan penyampai radio DJ Tyzo dan Shuk Sahar sebagai tetamu jemputan mereka untuk satu episod mereka.


Dalam episod podcast yang dikemudi Dzar Ismail, Dyn dan Raja Razie itu, Tyzo diajukan soalan ‘panas’ iaitu adakah ada peminat wanita cuba mendampingi dirinya sepanjang bergelar personaliti radio.


Dalam nada berseloroh, Tyzo mendakwa dia pernah diraba dan menganggap ia adalah perbuatan tidak sengaja.


  



Shuk Sahar kemudian menghangatkan suasana dan bertanyaka Tyzo sama ada orang yang meraba itu adalah daripada ‘top management’.


Kata Tyzo, peristiwa itu adalah cerita lama dan perbuatan itu berlaku dalam kereta.


Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen meluahkan rasa terhibur dengan gelagat Tyzo dan Shuk Sahar dalam podcast tersebut.


  



Terdahulu, Tyzo yang merupakan bekas penyampai radio Suria FM telah mencuri perhatian netizen gara-gara penamatan tugasnya di stesen radio tersebut yang didakwa tidak adil.


Tyzojuga memaklumkan bahawa dia tidak reda dengan pemecatannya sebagai penyampai radio Suria FM.




SUMBER : Instagram/Beautifulnara
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-2-2024 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Banyak  betul podcast sekarang ni.cari forum tak nak buat podcast ke..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kena raba pun nak cite..

Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Patutlah dah host pun si syuk ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 05:39 PM | Show all posts
kalau raba tu laki sado camne tyzo?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
zaman2 sebelum keluar sifat sebenar kan yakni sifat makcik2 kan?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 11-2-2024 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Dj Lin ke yg raba nko tuh?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
He’s looks young
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-2-2024 03:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku terserempak dgn tyzo kat Mekah hr tu, masa tgh jln otw balik ke hotel. Sempat la bergambo. Heols mmg nmpak heloks ye
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 09:01 AM | Show all posts
hot sangat ker mamat nih???
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 09:02 AM | Show all posts
Kurex replied at 11-2-2024 06:27 PM
zaman2 sebelum keluar sifat sebenar kan yakni sifat makcik2 kan?

mesti skrg orang yang raba dia tu menyesal kannn...
la... makcik2 ker??? hahahahhahaa.....
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Denco replied at 12-2-2024 03:01 AM
Aku terserempak dgn tyzo kat Mekah hr tu, masa tgh jln otw balik ke hotel. Sempat la bergambo. Heols ...

Nampak muda kan, macam umur 20-an ke
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2024 08:45 AM | Show all posts
tezo radio mn skrg?
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2024 10:45 AM | Show all posts
dlm kereta ek..? lain macammm..

sib baik x cerita habis
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2024 11:54 AM | Show all posts
muka dia yg interview tu mmg nampak la 40s
idak la 20s

tp yg sorg2 pakai mask tu mmg nampak muda.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2024 01:10 PM | Show all posts
hahahahahaha kelako
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-2-2024 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by LadyCarefree at 15-2-2024 03:16 PM

eeewwwww lah dgn mamat ni. Rupa hauk, mulut pelik. Cara cakap pun mcm orang bodo. Haritu ada clip heols tgh hosting so iols dengarlah. Haiyo pelik gila gitu boleh ramai peminat.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2024 03:23 PM | Show all posts
dah ada ke job baru?
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2024 04:11 PM | Show all posts
Cekang katanya hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
takde ke benang Tejo join ikim ni?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

15-4-2024 04:35 AM GMT+8 , Processed in 0.085673 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list