CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2233|Reply: 5

Aktiviti anak

[Copy link]
Post time 4-4-2024 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Salam semua, kalau hari minggu biasanya ibu2 buat apa ya untuk isi masa dengan anak? Anak saya umur 11 tahun. Ada idea tak nak buat aktiviti yang bermanfaat untuk budak sekolah rendah?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-4-2024 03:46 PM | Show all posts
banyak sis.. saya bole suggest masukkan diorg dalam program yg singkat. x perlu makan bnyk masa and duit
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2024 03:48 PM | Show all posts
Mskkan yg tu Goodday kidstart tu.. Ha, program tu untuk anak2 yg berminat dgn business, yg ada idea kreatif.. boleh sgt join. Hadiah pn rm60k tu

Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2024 03:49 PM | Show all posts
angieen replied at 17-4-2024 03:48 PM
Mskkan yg tu Goodday kidstart tu.. Ha, program tu untuk anak2 yg berminat dgn business, yg ada idea  ...

biar betikk.. program ape tu? cemana nk join nye

Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2024 03:51 PM | Show all posts
sinsin88 replied at 17-4-2024 03:49 PM
biar betikk.. program ape tu? cemana nk join nye

https://www.gooddaykidstart.com/ ni boleh tgk kt sini.. Cuma kne buat vid explain psl bisnes, n boleh submit.. lgpn program ni diiktiraf under Kementerian Pendidikan dah pun.. So mmg bole dipercayai

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 02:47 PM | Show all posts
angieen replied at 17-4-2024 03:51 PM
https://www.gooddaykidstart.com/ ni boleh tgk kt sini.. Cuma kne buat vid explain psl bisnes, n bo ...

oic.. macam2 eh sekarang ni, program budak2x.. bagus2x
Reply

Use magic Report

Follow Us
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-5-2024 12:01 AM GMT+8 , Processed in 0.085706 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list