CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: maklukpenggoda

[Politik] Janji jaga nama agama, keharmonian Akmal junjung teguran YDPA

  [Copy link]
Post time 15-4-2024 03:34 PM | Show all posts
Themilo replied at 15-4-2024 02:45 PM
weols dah banyak kali jumpa Dr Akmal ni, putih, tinggi, helokkkk..

tp kdg dlm gmbr nmpk mcm berisi
bnyk lemak



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-4-2024 04:00 PM | Show all posts
supernaturalee replied at 15-4-2024 07:34 AM
tp kdg dlm gmbr nmpk mcm berisi
bnyk lemak

muncit sikit. tapi tetap nampak wangi. style pun macam budak-budak muda lagi, kadang pakai kasut nike, ralph lauren, vans. Kadang kalau tak formal pakai sandal teva.
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2024 04:04 PM | Show all posts
Themilo replied at 15-4-2024 04:00 PM
muncit sikit. tapi tetap nampak wangi. style pun macam budak-budak muda lagi, kadang pakai kasut n ...

waahhh
ini mmg ngefans sungguh smpi semua jenis brand kasut heols pakai pun tau


Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2024 09:22 PM | Show all posts
Boikot la apa yang korang nak boikot takde siapa kisah. Yang orang rengsa bila ko bingit ajak geng.

Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2024 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
pernah jumpa dia time dia jadi doktor kt klinik dia sendiri
xsangka dh ada 2 cawangan klinik dia sekarang
mungkin dia target nk jdi ahli parlimen pula pas ini
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-6-2024 02:39 AM GMT+8 , Processed in 0.049897 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list