CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 25660|Reply: 162

[Tempatan] Cari Gosip Kelab Makcik2 Kepam!!!?

  [Copy link]
Post time 10-4-2024 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by manop at 26-4-2024 09:31 PM

Cc: Cari-HBZ

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2024 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Hehe...sapa yg kata tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2024 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 10-4-2024 11:07 AM

Tunjuk lah muka ko wahai Twitterian



Meh sini makcik kepam forum cari nak evaluate muka ko....


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2024 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Forum cari 5-10 tahun lepas memang top, sekarang yg tinggal semua kertu2 saja
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2024 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Kualiti berita dan posting kat sini mmg dah drop banyak pun...itu tak dinafikan...
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2024 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm ku kenal laras bahasa tu
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 10-4-2024 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Hadap gak nk mention acik kepam forum cari, dengki ke
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2024 12:23 PM | Show all posts
Dia merujuk kesah retis tempatan dalam bod isu semasa ler tu kot.
Or to be precise, merujuk acik-acik kepam porem berkuntum bod gosip.

Entahlah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2024 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Ampon.mentang2 dh raya.kemain mulut berbicara.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2024 01:47 PM | Show all posts
aku agak dia pun salah sorg dr acik kepam forum cari, klu baca betul2 mcm dia tak kutuk acik2 kepams forum cari pun cumadia guna term acik kepam sbb kita mmg guna term tu pun kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2024 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
so acik2 mengaku la kepam
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2024 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 10-4-2024 01:47 PM
aku agak dia pun salah sorg dr acik kepam forum cari, klu baca betul2 mcm dia tak kutuk acik2 kepams ...

Hehe...orennnnnn..sini panas bahang...x lalu nk beraya...
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2024 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
So dekat twidddderr tu atok2 kepam la
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2024 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by B40tastePosh at 10-4-2024 03:20 PM

Kau pulak BBNU masham baru tumbuh bulu 2-3 helai ke acaner...cer eksplen.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2024 03:35 PM | Show all posts
noor2 replied at 10-4-2024 06:29 AM
Hehe...orennnnnn..sini panas bahang...x lalu nk beraya...

sabo je kan raya2 dgn pakai baju baru semua panas pulak, mmg lemass, yg pakai mekap lagi lah rasa panas berpeluh atas mulottt tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2024 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 10-4-2024 11:33 AM
Mcm ku kenal laras bahasa tu

acik ci??
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2024 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Sah yg tukang post tu acik poromer kepam jugak
Hanya jauhari yg kenal manikam
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2024 04:25 PM | Show all posts
sekngucing replied at 10-4-2024 11:12 AM
Forum cari 5-10 tahun lepas memang top, sekarang yg tinggal semua kertu2 saja

CARI Forum sekarang memang lain dari  dulu
dulu kami kami bergossip juga
tapi tak ada bahasa caci maki  carut marut kutuk2 fizikal sampai tahap anak cucu orang
ada kisah kami collect duit nak tolong sorang tu yg rupanya scammer
utk bantu dia di musim raya lah juga
ada kisah seorang forumer kena curang dan kemudian dimadukan
forumer cari siap ajar dia apa patut dibuat
dan dia ikut pulak apa cadangan forumer tu
end up dia tetap dimadukan
but now bahagai je hidup depa


now tak ramai dah yg aktif


di mana agaknya Acong RedDevil (mungkin dah migrate ke oz?) Bling Mimie dan ramai lagi ...
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2024 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
sayawifenikmie replied at 10-4-2024 04:25 PM
CARI Forum sekarang memang lain dari  dulu
dulu kami kami bergossip juga
tapi tak ada bahasa caci  ...

Tak tahulah kak, semu dah beranak pinak dan join medsos lain kot....
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2024 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 10-4-2024 11:33 AM
Mcm ku kenal laras bahasa tu

Oh..iols pon mcm tau orngnya.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 07:59 AM GMT+8 , Processed in 0.074156 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list