CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: manop

[Tempatan] Cari Gosip Kelab Makcik2 Kepam!!!?

  [Copy link]
Post time 10-4-2024 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Forum rosak kehadiran wartawan cari, politiktaik dan bod gossip, dulu2 xde camni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2024 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Jitu replied at 10-4-2024 02:22 PM
so acik2 mengaku la kepam

Tapi harini iols mengaku iols kepam. Gi melaka jem 3 jam mmg mcm nur raka bethol tadi.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2024 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
sapa kata aku kepam??? aku hensem ehhh.. memandai jer.. yg ckp tu hensem or cun sangat ke???
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2024 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Nurdianah replied at 10-4-2024 08:17 PM
Sapa? @Kurex ?

iols tak pernah kepamkan acik2 porem di socmed ye..
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2024 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Alahai.. Ntah2 dia silent reader je.. X brani nk komen takut kn hentam ngn acik porem...
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2024 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Makcik kepam tu merujuk kepada forumer tegar bod gossip.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 11-4-2024 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 11-4-2024 09:24 AM
iols tak pernah kepamkan acik2 porem di socmed ye..

Betol.. kita membesar dan menua bersama2...
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2024 09:55 AM | Show all posts
Forum ni awal² tahun 2000an seronok la.. forumer sume gempak² dgn info masing².. bahasa pon xde mcm skrg. Tau hormat forumer lain. Best giler zaman tu. ID aku zaman tu pon dah berkubur
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-4-2024 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by wikedsaikel at 11-4-2024 10:55 AM
cm_vungtau replied at 10-4-2024 08:44 PM
Rasanya yang suka main twitter ni yang kepam. Dulu I pernah try main twitter. Ada yang agak famous k ...


Lama tak nampak R2D2 kat ci
Bila upls sebut kepam twitterian aku teringat obe yang blog dia headbanner star wars or sthg mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2024 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
PembacaSenyap replied at 11-4-2024 09:55 AM
Forum ni awal² tahun 2000an seronok la.. forumer sume gempak² dgn info masing².. bahasa pon xde m ...

Sorry tertekan report. ID lama aku pon dah terkubor. Sekali sekala teringin nak jugak masuk sana tapi biar lah. PW pon lupa dah.
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2024 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya cari forum ni yang helps me retain my sanity Kadang2 I suka gak nak borak pasal education anak ke apa ke to my family members or orang sekeliling, tapi last2 hampa. Some people anggap bincang pasal university ke or nak dapat straight A’s ke haper sebagai menunjuk2 atau show off. So solutionnya bincang sini dengan acik forum. Lagi bernas2 dan siap anak2 pun power2 dan masing2 pun high class - don’t play play.

So I beg to differ acik forum ni kepam. Lagi outstanding lagi ada. Dan tak mustahil acik2 forum pun gorgeous dan vogue masing2
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2024 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
B40tastePosh replied at 10-4-2024 03:18 PM
Kau pulak BBNU masham baru tumbuh bulu 2-3 helai ke acaner...cer eksplen.

Pakej spender pun mak yg masih belikan...
Dan tetiba2 teringat statement acik forummer dok ckp spender bergulung disana sini haha
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2024 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
wikedsaikel replied at 11-4-2024 10:54 AM
Lama tak nampak R2D2 kat ci
Bila upls sebut kepam twitterian aku teringat obe yang blog dia headba ...

I pun pernah follow dia tu. Ya rabbi kepam. Lagi satu twitter ni macam tempat perbincangan orang meroyan Asyik nak ngamuk aje masing2 segala benda nak marah. Tahapa2. Toxic nak mampuih. Acer rilek sudah
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2024 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Acik-acik gemok kepam gundu tersenyum sinis
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2024 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
wirazam replied at 11-4-2024 11:12 AM
Pakej spender pun mak yg masih belikan...
Dan tetiba2 teringat statement acik forummer dok ckp spe ...

Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2024 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 11-4-2024 11:52 AM

Spender bergulung??
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-4-2024 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 11-4-2024 11:52 AM

Gambar nie masih ada dlm peti besi akak ya

Baru habis posa, mata dah mula tengok gambar sensasi
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2024 08:39 PM | Show all posts
amboi glamer achik forum, smp ke twitter....haha...
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2024 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
tp raya ni mcm kepamss la jugak panas giler babeng kat kg ni, umah sedara mara semua boh ekon malangnya mcm dok dlm oven. dgn iols cirit birit dari 2hari before raya smpai harini siap drip ubat+air pakej mujur tak warded ckp kat doc sy nak beraya
mujur pic raya dah ambil before kejadian cirit ada la sisi2 vogue utk dipamerkan di ig
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2024 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
sayawifenikmie replied at 10-4-2024 04:25 PM
CARI Forum sekarang memang lain dari  dulu
dulu kami kami bergossip juga
tapi tak ada bahasa caci  ...

Forum skang dgn yg dulu mmg dah x sama. Banyak sangat bezanya tambah² kat bod gosip. Tidaklah sampai caci maki body shaming. Yang kritikal zaman dulu team ND dgn team FS je kot hehe..


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-6-2024 03:37 AM GMT+8 , Processed in 0.277837 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list