CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: manop

[Tempatan] Cari Gosip Kelab Makcik2 Kepam!!!?

  [Copy link]
Post time 12-4-2024 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 12-4-2024 11:31 PM
Apa lak bahasa hormat orang bagai. Tak ingat ka Diknaz, Ashna dah wujud zaman tu? Kalau ko berkamp ...

Ashna tu changa kan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-4-2024 11:54 PM | Show all posts
sekngucing replied at 10-4-2024 11:12 AM
Forum cari 5-10 tahun lepas memang top, sekarang yg tinggal semua kertu2 saja

Dah bnyk forumers yg inactive skrg ni, Sarah82 dh lama iol x nmpk
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2024 11:56 PM | Show all posts
jazaa100 replied at 10-4-2024 05:36 PM
Iya lah k.Lid....
Bling² dah lama x nmpak, sibuk jaga cucu kot...kot le gaya dah kwin....

Sarah82, Pyropura, Vokuru, JohnnyLever, BugisDoom, HannahMontana & Maideen
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2024 11:59 PM | Show all posts
cm_vungtau replied at 11-4-2024 11:17 AM
I pun pernah follow dia tu. Ya rabbi kepam. Lagi satu twitter ni macam tempat perbincangan orang m ...

Twitter bnyk BBNU
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2024 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 12-4-2024 11:56 PM
Sarah82, Pyropura, Vokuru, JohnnyLever, BugisDoom, HannahMontana & Maideen

Peyno acong kemaruk banyak lagi yang hilang
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2024 12:16 AM | Show all posts
missbigrockstar replied at 12-4-2024 11:00 PM
Siap ada gathering lagi kan? Tapi aku tak pi lah masa tu
Menua kepam bersama2 kita semua :sw ...

dengar kata ramai yg dlm forem mcm singaaaa...tengok luar cam kucing basah....nan hadooo... betol ker?

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 13-4-2024 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
aijinmisaki replied at 12-4-2024 11:50 PM
Ashna tu changa kan


Ye rasanya

Heols tu posting cerdik...

Ada makcik gendut cuba menyamar jadi dia...
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2024 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 12-4-2024 11:54 PM
Dah bnyk forumers yg inactive skrg ni, Sarah82 dh lama iol x nmpk

Sheols aktif kat tele
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-4-2024 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 13-4-2024 12:39 AM
Sheols aktif kat tele

seriouslah..bukan ke ada poremer kantoikan sheolls bukanlah bersaiz s mahupun chinese look seperti yg sheolls katakan ke tu org lain eh ramai yg delulu kat sini

ingatkan dah langsung tak aktif kat mana2 dah
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2024 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
spidey pun dah lama tak nampak
pastu yg guna profile pic pocong tu..tak ingat nama
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2024 06:20 AM From the mobile phone | Show all posts
mzzenma replied at 13-4-2024 12:48 AM
seriouslah..bukan ke ada poremer kantoikan sheolls bukanlah bersaiz s mahupun chinese look seperti ...

Dia penah ckp dia size s?  Chinese look?

Takde la camtu... mata dia bulat... tp kulit betul la putih melepak cam chinese tu kot
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2024 06:40 AM From the mobile phone | Show all posts
mzzenma replied at 13-4-2024 12:48 AM
seriouslah..bukan ke ada poremer kantoikan sheolls bukanlah bersaiz s mahupun chinese look seperti ...


Dia pernah chat dgn ai kat tele pakai nick lain..

Pastu sheols delete history.... lama tu sheols tukar nick nama sarah*** and masih ada tingkap chatting ngn i..

I jumpa twitter dia pakai nama & profile pic sebenar, hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2024 07:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 12-4-2024 11:18 PM
aijinmisaki replied at 12-4-2024 03:50 PM
Ashna tu changa kan


Iya.

Porumer lama ni suka delusional konon porom Cari dulu lebih baik blah blah blah.

Aku tengok sama je.

Sejak bila berkualiti sangat pon contents kat Cari ni? Gadoh2, skendel2 pun dari dulu dah hada sejak zaman berzaman. Puih.

Cuma idok dinafikan, sejak wujudnya wartawan Cari yang SAH2 LA KAN DARI KALANGAN PORUMER SUNDIRI, memang hauk tered2 yang dibuka dah masing2 kejar rating ka ntah hapa2 ja.
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2024 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 12-4-2024 03:56 PM
Sarah82, Pyropura, Vokuru, JohnnyLever, BugisDoom, HannahMontana & Maideen

Astaga Bugis Nobito tu hada ja aktif kat sini. B40tasteposh tu dia la. Yang lain2 barangkali SR.
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2024 07:23 AM From the mobile phone | Show all posts
aijinmisaki replied at 12-4-2024 04:07 PM
Peyno acong kemaruk banyak lagi yang hilang

Kemaruk tu aktif ja.

Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2024 07:24 AM From the mobile phone | Show all posts
mzzenma replied at 12-4-2024 04:49 PM
spidey pun dah lama tak nampak
pastu yg guna profile pic pocong tu..tak ingat nama


GhostWalking ka?

Ni 2 lama tak muncul sebab dedulu terbabit love triangle kot. Har.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-4-2024 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
mzzenma replied at 13-4-2024 12:48 AM
seriouslah..bukan ke ada poremer kantoikan sheolls bukanlah bersaiz s mahupun chinese look seperti ...

Aku smp cari identiti dia (dan jumpa ) sebab nak tau sangat mcmana muka dia.  Ingat lagi dia cerita, sana sini orang gilakan dia smp ada yg sanggup bakar tangan demi dia
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2024 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 13-4-2024 07:16 AM
Iya.

Porumer lama ni suka delusional konon porom Cari dulu lebih baik blah blah blah.

Bila u sebut cam ni baru aiols teringat..


Sejak dulu mmg dah ade je mangkuk2 annoying dlm forum ni.. mcm stingok & labah2... sampai sunyi sepi FD bak dilanggar garudah.. CI jadi medan perang darsita pepek tembam minyak kelapa dara

Dekat BFT pun ada geng2 nasty bully forumers pompuan bertanding2 rupa sampai bod situ pun dah diboikot, forumers perempuan dah tak masuk...
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2024 01:48 PM | Show all posts
bodgos la tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2024 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Nurdianah replied at 13-4-2024 12:16 AM
dengar kata ramai yg dlm forem mcm singaaaa...tengok luar cam kucing basah....nan hadooo... betol k ...

Dalam forum je keyboard warrior.
Kat luar jadi kibod wat riuh (keyboard buat riuh/bising)saja

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Betul ke ni? Qawiy (Tebuk² Quran) Ada Salahlaku Seksual?
awex^returnsBetul ke ni? Qawiy (Tebuk² Quran) Ada S
Views : 47528 Replies : 319
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 189581 Replies : 4315
KoVai Loan App CUSTOMER. care HelpLinE number..8597241288
Radhika11KoVai Loan App CUSTOMER. care HelpLinE n
Views : 6287 Replies : 5
Gold POCKET LOAN APP Customer Care helpline Number 8597241288
PaylGold POCKET LOAN APP Customer Care helpl
Views : 5674 Replies : 1
Tyra
aaanf14Tyra
Views : 6238 Replies : 35
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 29626 Replies : 216
Kes Rogol & Bunuh Budak 5 Tahun Oleh Ayah Angkat Berumur 66 Tahun. Suami Isteri Dah Direman.
ainiz81Kes Rogol & Bunuh Budak 5 Tahun Oleh Aya
Views : 9304 Replies : 181
TENDER TERPILIH..... Bunga-bunga Cinta Rasuah Madani telah berputik...
Perwira2022TENDER TERPILIH..... Bunga-bunga Cinta R
Views : 3914 Replies : 25
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 73938 Replies : 2968
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 103730 Replies : 2884

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-6-2024 06:53 AM GMT+8 , Processed in 0.093220 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list