CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] PMX bertemu Nadir Al-Nuri

  [Copy link]
Post time 18-4-2024 11:07 AM | Show all posts
ramainya sakit hati dgn pmx..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-4-2024 11:10 AM | Show all posts
dia ni war dog hamas ke? mastermind perang? panglima geng hamas? tali barut israel? kalau bukan pebenda kata dia lari dari medan perang nya. bukan dia pon yg nak sgt perang tu atau terpaling extremist gila nak peperangan fisabillah sambil nak menunggu kedatangan imam mahdi
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 11:16 AM | Show all posts
lately selalu nmpk kak wan pakai cardigan gitu...sgt la tak sheshuai...pakai je la baju kurung tu saja..cukup sopan dah...

tak boleh nk tiru TAP .. imej tu dh sebati dgn beliau
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
pengecatbintang replied at 18-4-2024 08:06 AM
pi G#aza berani

dok dalm punjara Mesia takot

Dah memang hak dia tahanan kat rumah

Ko siapa nak nafikan hak najib?

Sama gak hak anwar diampunkan.. ada sape2 persoalkan ke?
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam replied at 18-4-2024 11:07 AM
ramainya sakit hati dgn pmx..

Kerana hauk

Cakap lain buat lain

Ko nak ke PM macam tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu wife nadir ke?
Rasa mcm bukan kan....
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 18-4-2024 12:05 PM | Show all posts
kemaruk replied at 18-4-2024 12:01 PM
Kerana hauk

Cakap lain buat lain

pm2 sebelum ni pun hauk juga... hidup membesar gemuk je semua org hah.. jalan terus je.. lantak demer nak berguling ke hapa.. income tax tetap kena bayar tetiap tahun
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 12:06 PM | Show all posts
BellaThePrinces replied at 18-4-2024 11:16 AM
lately selalu nmpk kak wan pakai cardigan gitu...sgt la tak sheshuai...pakai je la baju kurung tu sa ...

shejuk kot..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-4-2024 12:13 PM | Show all posts
kucingitam replied at 18-4-2024 12:05 PM
pm2 sebelum ni pun hauk juga... hidup membesar gemuk je semua org hah.. jalan terus je.. lantak de ...

kalau pemimpin sebelum ni pon dibenci kerana hauk

so apa salahnya membenci PMX yang hauk-sehauk hauknya?
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
mamaneesa replied at 18-4-2024 08:14 AM
nadir mntk tlg pmx utk keluarkan anak bini dia dr rafah. mmg rumah dia habis kena bom dah, and ana ...

Ku baru tahuuuu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 18-4-2024 11:56 AM
Dah memang hak dia tahanan kat rumah

Ko siapa nak nafikan hak najib?

Bijan mmg takot dok punjara Mesia kan?

Tp bak kate mung

Bijan berani kat Palistin


Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 01:31 PM | Show all posts
pengecatbintang replied at 18-4-2024 01:28 PM
Bijan mmg takot dok punjara Mesia kan?

Tp bak kate mung

isunya bukan takut ke tak takut

dah memang hak dia dipenjara kat rumah

ko sape nak menidakkan hak najib?

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 01:38 PM | Show all posts
kemaruk replied at 18-4-2024 12:40 AM
tak tercapai dek akal betapa beraninya najib dulu siap jejak kaki di gaza

kalo setakat gaza tu retis2 dulu bersepah  jejak kaki.cuba jejak kaki masa perang
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 01:42 PM | Show all posts
alesandra replied at 18-4-2024 01:38 PM
kalo setakat gaza tu retis2 dulu bersepah  jejak kaki.cuba jejak kaki masa perang

ada ke masa gaza tak berperang?
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 01:45 PM | Show all posts
kemaruk replied at 18-4-2024 01:42 PM
ada ke masa gaza tak berperang?

ada.ko kena tau perbezaan dijajah dan berperang mcm skrg ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 01:48 PM | Show all posts
alesandra replied at 18-4-2024 01:45 PM
ada.ko kena tau perbezaan dijajah dan berperang mcm skrg ni

najib ke gaza tahun 2013

ko bercakap seolah olah tahun 2013 tu pergi gaza serupa macam pergi langkawi jah

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-4-2024 02:03 PM | Show all posts
kemaruk replied at 18-4-2024 01:31 PM
isunya bukan takut ke tak takut

dah memang hak dia dipenjara kat rumah

Bijan berani kat Palistin tp takot kat Mesia?
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 02:05 PM | Show all posts
pengecatbintang replied at 18-4-2024 02:03 PM
Bijan berani kat Palistin tp takot kat Mesia?

guna hak pon dikira takut ke?

takde kaitan pon takut dengan guna hak

najib tak perlu buktikan apa2 lagi.. dia memang dah jejak kaki ke gaza pon

bukan setakat sembang jah
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 02:05 PM | Show all posts
_blackbird replied at 18-4-2024 03:10 AM
dia ni war dog hamas ke? mastermind perang? panglima geng hamas? tali barut israel? kalau bukan pebe ...

nadir ni org malaysia yg kawin dgn org Gaza..x da kena mengena dgn anjing...
dia bukan lari dari perang..
dia kbtln balik malaysia sblm mula perang,,famili tinggal sana macam biasa..
skli perang..
nko ni baru keluar gua ke? ke ejen yaudi?
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 02:07 PM | Show all posts
SWORKS27 replied at 18-4-2024 02:05 PM
nadir ni org malaysia yg kawin dgn org Gaza..x da kena mengena dgn anjing...
dia bukan lari dari p ...

uols salah paham tu

blackbebird tu bukan nak kutuk si nadir bumi nih

tapi dia persoalkan orang yang kutuk si nadir

nadir bukannya askar pon sehingga nak dicop sebagai lari dari jihad
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-6-2024 04:53 AM GMT+8 , Processed in 0.074206 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list