CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1631|Reply: 6

Santan Ayam Brand sebaik santan segar yang baru diperah

[Copy link]
Post time 28-4-2024 11:22 AM | Show all posts |Read mode
Rangkaian produk santan Ayam Brand yang menjadi pilihan pelanggan untuk memudahkan masakan dan sihat.



PETALING JAYA – Santan  salah satu produk keluaran syarikat Ayam Brand menjadi salah satu ramuan wajib dalam setiap sajian asli di negara ini bukan sahaja dalam kalangan masyarakat Melayu tetapi juga kaum India dan Cina serta Orang Asli untuk menjadikan masakan mereka lebih sedap dan beraroma.

Produk keluaran syarikat berjenama yang berusia 132 tahun itu terkenal kerana ia terdiri daripada produk berkualiti, bebas bahan awet, tanpa tambahan MSG, malah ia sihat dan juga halal.

Menurut kenyataan yang dikeluarkan, Santan Ayam Brand  diperah daripada kelapa terpilih secara
bersih, kemudiannya dikekalkan kesegarannya dalam pek tetra mudah tanpa sebarang
bahan awet dengan menggunakan teknologi Suhu Ultra Tinggi (UHT).

“Santan Ayam Brand adalah sebaik santan segar yang baru diperah tetapi ia lebih mudah kerana anda
tidak perlu mengemas dapur untuk mendapatkannya.

“Santan ini juga mempunyai kepekatan yang tepat dan sesuai untuk setiap resipi.

“Pilihlah  daripada Santan Ayam Brand™ dalam pek 200ml (RM3.00) dan satu liter (RM11.90) yang
sesuai untuk keluarga besar atau penggunaan komersial dan Santan Trim Ayam Brand™
dengan pengurangan lemak sebanyak 45 peratus (200ml untuk RM3.00),” katanya.

Selain itu, bagi penggemar sajian pencuci mulut, boleh mencuba Santan Super Light Ayam Brand™ 330ml dengan hanya lima peratus kandungan lemak dan dipertingkatkan dengan air kelapa (RM3.60), bergantung pada pilihan
masing-masing.

Santan Ayam Brand™ juga sesuai dipadankan bersama Pes Tempatan Ayam Brand™  dengan pes-pes kegemaran ramai termasuk Rendang, Kari Ikan, Kari Ayam, Masak Lemak dan Kurma. -KOSMO! ONLINE

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 28-4-2024 11:22 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2024 01:15 PM | Show all posts
hmm, ini isu semasa ka? daging masak kurma tu nmpk sedap do
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2024 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Senarai santan kotak utk den..
1. Kara
2.  Saji
3. Ayam brand
4. Ema

Paling xblh blah, jenama rex, rasaku dan m&s..cairnya lah ibarat mcm ko letak air pastu krim santan 2 teaspoon..bau pun xmcm santan..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2024 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
benang masak2 ke ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 07:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Goodluckdontcry replied at 28-4-2024 01:16 PM
Senarai santan kotak utk den..
1. Kara
2.  Saji

M&S tu yg awal² kuar santan kotak.....
Aku dulu memang guna m&s ...
Skrg guna ayam brand & kara sbb kara ada packet kecik rm1 tu....yg 200ml ni bila tak hbis masuk dlm peti, bila nk guna dah rosakkk....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 16-6-2024 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Suka kotak santan yang boleh tutup semula tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: ExploRasa


ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 193513 Replies : 4481
Ketua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci  Mengaku Peraturan Penjarakan Sosial 6 kaki ‘Hanya Rekaan, Tanpa Bukti Saintifik’.Anda terpedaya?
YgBenarKetua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci
Views : 23475 Replies : 151
di Malaysia menyeronokkan , jiran semuanya baik namun selepas 35 tahun wanita  Rohingya, Amirah Anisah Samad yang dilahirkan dan dibesarkan di Malaysia tekad berhijrah ke AS untuk kehidupan lebih baik
YgBenardi Malaysia menyeronokkan , jiran semuan
Views : 8270 Replies : 83
MONEY HEIST [LACASA DE PAPEL]
royaldanishMONEY HEIST [LACASA DE PAPEL]
Views : 78368 Replies : 199
BROOKLYN 99
anony-mousBROOKLYN 99
Views : 5817 Replies : 20
ONLY MURDERS IN THE BUILDING
PrickfordONLY MURDERS IN THE BUILDING
Views : 6698 Replies : 27
STRANGER THINGS SEASON 2
farleoSTRANGER THINGS SEASON 2
Views : 29981 Replies : 48
GOOD GIRLS (NETFLIX)
adila39GOOD GIRLS (NETFLIX)
Views : 9921 Replies : 18
Sambal Village Park
delima.HSambal Village Park
Views : 1882 Replies : 13
Sambal village grocer
redr0seSambal village grocer
Views : 2002 Replies : 5

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-6-2024 05:00 AM GMT+8 , Processed in 0.054600 second(s), 34 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list