CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 247875|Reply: 6262

Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79

    [Copy link]
Post time 8-5-2024 09:53 AM | Show all posts |Read mode
Edited by friedfishsoup at 1-6-2024 05:23 AM

Hi uols, hilang tempat bergentayangan seharian. Boleh masuk mencemar duli benang baru misqueen.

Benang lepas perbincangan kita :
1. Misqueen dipulaukan open house Dyna
2. Misqueen pakai beg fufu sebab tak mampu beli Bottega
3. Misqueen ada bisul kat b**b
4. Misqueen describe anak2 tapi yang terburuk semua claim bukan dr dia
5. Misqueen malu warna kulit anak blasiannya
6. Misqueen malu mengaku duduk complex pprt di Cali
7. Misqueen perasan anaknya Blasian comel tapi rambut anak pun tak reti jaga
8. Misqueen pamerkan kemahiran memasak yg super hampeh
9. Misqueen treat her Nwantiti so bad in terms of bagi makan, dibiar dalam kandang, rambut penuh sampah, pakai baju sama berulang kali, suka suluh lampu kat muka sampai silau, dan suspek Nwantiti juga jadi mangsa pukul Misqueen sbb asyik nangis bila dengan misqueen
10. Misqueen cuba berkawan dgn mangsa baru Sofia tapi nampaknya tak berjaya
11. Cubaan Misqueen nak jadi influencer dgn review barang tapi review semua low class12. Misqueen claim badan kurus beli baju saiz kecik. Hakikatnya, beratnya mencecah 100kg dengan baju saiz XXXXXL tetapi pakai baju saiz lebih kecil sebab perasan kurus. Akibatnya terpaksa alter edit gambar bengkok cermin tiang pokok sbb nak slimkan gambar drpd saiz yg asal.

Ok yg lain boleh sambung




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-5-2024 09:57 AM | Show all posts
Tengs tuan rumah buat open house di inglewood. Mari laa ramai2 kita berkumpul, selpi sambil kaki bersimpul
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2024 10:02 AM | Show all posts
Edited by andromeda84623 at 8-5-2024 10:29 AM

Syukur kondo baru si kepam dah dibina. Boring Iolls bergentayangan dekat benang-benang lain dalam forum. Sesungguhnya in all my years as a forumer, benang kepam yang paling menghiburkan hahahaha

Kepam must be shaking now that kondo baru dah naik cause benda-benda bodoh and tolol yang dibuat will be immortalize for everyone to see

Iolls check in sambil share link website perumahan B40 kakpam di LA

https://www.zillow.com/homedetai ... 0302/65240184_zpid/

https://www.redfin.com/CA/Inglew ... it-109/home/8147446

https://www.apartments.com/800-n ... a-unit-109/9lg1ly7/

Alamat perumahan B40 LA ni, si kepam sendiri yang bodoh pergi share on her IG



Gambar-gambar legend si kepam misqueen ni Iolls akan share later bila ada masa nanti























This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2024 10:05 AM | Show all posts
nak tambah sikit.misqueen masih teruskan aktiviti membelek dan cubaan mendapatkan pandangan 'follower' baju2 mana yang sesuai untuk di beli.tapi baju dia je, baju anak dia abaikan.dahla semua tu fesyen model halus tinggi.jauh panggang dari api dengan dia
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2024 10:17 AM | Show all posts
lama i tak mencemar duli kat thread hh..
same old same old juga ye..
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2024 10:28 AM | Show all posts
nwantiti mmg suka mengendeng kat apaknya.kat mana apak babu pegi, dia akan mengekor & bergayut kat kaki tanpa henti.
tp dgn kakpam tak penah pun nwantiti buat mcm tu. punya la mnyampah nwantiti kat mak tekbisul dia tu.



filter pun dah tak boleh nak bantu cerahkan kulit tangan & kaki nwantiti.
muka dia makin terserlah baka kemerun.


filter ni masih boleh bantu cerahkan 20x tona kulit nwantiti




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 8-5-2024 11:04 AM | Show all posts
lama tak masuk thread kak pam. masih sama ka ceritanya
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2024 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
makton replied at 8-5-2024 10:28 AM
nwantiti mmg suka mengendeng kat apaknya.kat mana apak babu pegi, dia akan mengekor & bergayut kat k ...

Beli la pyjamas/ baju siang comel2 skit tuk mekna tu.. ape la pakai romper baby dgn seluar x matching.. duduk umah pon bg la bdk tu nmpk kemas.. mak katanya influencer xkan la xmalu tayang anak pakai baju mcm homeless
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-5-2024 11:42 AM | Show all posts
Jennyrol replied at 8-5-2024 11:23 AM
Beli la pyjamas/ baju siang comel2 skit tuk mekna tu.. ape la pakai romper baby dgn seluar x match ...

dia sibuk cari baju dia je. padehal yg dia selalu p targetlah, supermarket2 tu takkan xde baju untuk anak dia kan?kita ni p mana2 mata tu laju je nampak baju untuk anak2
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2024 11:57 AM | Show all posts
coming.....thank TT...
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2024 12:32 PM | Show all posts
Gambar2 tek bisul jangan lupa letak kt page depan.
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2024 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
wah rumah baru kepam
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2024 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
andromeda84623 replied at 8-5-2024 10:02 AM
Syukur kondo baru si kepam dah dibina. Boring Iolls bergentayangan dekat benang-benang lain dalam fo ...

weiiii geli tengok pamsuk ni hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2024 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaman bertudung mmg kurus banyak compare to now. Cepat2 frequent g gym blk kakpam
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2024 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Awal naa rumah baru. I tgk rumah kuin xde baru la meriah benang2 lain
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2024 01:42 PM | Show all posts
sedihla tengok rambut corona mekna
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-5-2024 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
makton replied at 8-5-2024 10:28 AM
nwantiti mmg suka mengendeng kat apaknya.kat mana apak babu pegi, dia akan mengekor & bergayut kat k ...

I faham mmg ada ank girl yg nk dedi tp seawal umur ni ke? N mak yg keje surirumah???ank dia buat bodo je dgn dia
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2024 01:47 PM | Show all posts
Iols dari kelmarin nak reply pasal Pam cakap sheols made 40x more than her ex?? Dulu lah, duluuuuuuuuu once upon a time

Pam, ni aku nak bagitau kau. Someone who was Jali's junior is making around 120k a month now ya. Kalau kau sabar and tak suruh Jali berhenti ikut bontot kau buat Haiyok dulu, I bet his pay pun around that amount or maybe more. At least Jali once he turned a new leaf dia memang betul2 legit ada experience so senang dapat kerja lain. Kau tu??? Can't even take care of your only girl properly. Rambut anak pun dibiar berpintal2!
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2024 01:59 PM | Show all posts
check in rumah baru kepam...
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2024 02:27 PM | Show all posts
fairy_fairy replied at 8-5-2024 01:47 PM
Iols dari kelmarin nak reply pasal Pam cakap sheols made 40x more than her ex?? Dulu lah, duluuuuuuu ...

masa lampau yg dikenang2 kan..loser betul ko pam
nak bangga dpt lagi kaya laki waiter je
nak tgk pencapaian sendiri sekadar suri rumah pemalas
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-6-2024 02:12 AM GMT+8 , Processed in 2.536975 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list