CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 8295|Reply: 30

“Soal Dosa Itu Antara Aku Dengan Tuhan”- Habislah, Sajat Tak Maafkan Netizen?

  [Copy link]
Post time 14-5-2024 10:39 PM | Show all posts |Read mode




Pempengaruh media sosial, Nur Sajat kembali jadi tumpuan kerana memberi ucapan istimewa buat anaknya yang mengundang sebak dari kalangan netizen.

Menerusi story Instagram yang dikongsi, Sajat meluahkan rasa sedih disebabkan tidak dapat menyambut hari lahir anak lelakinya bersama-sama.

Sajat juga bengang dengan segelintir netizen kerana difitnah sehingga terpaksa berpisah dengan keluarga.

"Soal dosa itu antara aku dan tuhan tapi soal perpisahan korang tergamak buat orang tersayang berpisah.

"Sedih sangat pasal netizen, aku dan anak-anak berpisah. Kejam betul korang."









Tambahnya, dia juga tak akan maafkan individu yang terlibat dalam memfitnah dirinya

"Aku tak akan maafkan korang."







Dalam hantaran lain, Sajat juga sempat menasihatkan dirinya untuk berhati-hati dalam memilih rakan.

Terdahulu, Sajat telah berpindah ke Australia dan menukar status jantina kepada wanita. Semoga satu hari nanti, abang Sajat tabah mengharungi cabaran dan kembali ke jalan yang benar.

Kredit: Instgram @nursajatkamaruzzaman/OhMedia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-5-2024 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
mungkin netizen boleh start buat gerakan jugak untuk block manusia cam sajat ni dan founder bengao yang seangkatan
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2024 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Ummie bagai. Over tau. Terpaling nk nampak motherly sangaddd smpai call herself ummi. Kita yg real gigirl ni pun rilek ja mama mommy ibu emak.

Jadd hentam ummi trus.
Lawan tauke nampak.

Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2024 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak paham..apa yg JAKIM fitnah? Bukan sendiri pon dah ngaku pondan kan
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2024 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Ummi? Lol
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 01:16 AM | Show all posts
julliot123 replied at 14-5-2024 11:17 PM
Tak paham..apa yg JAKIM fitnah? Bukan sendiri pon dah ngaku pondan kan

dicekup kerana buat charity...pakai telekung
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 15-5-2024 01:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa salahkan jais pulak?
Dia yg tak bayar hutang orang.


Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 05:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa bendala pondan ni merepek...dia jela yg betul
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-5-2024 07:26 AM | Show all posts
yg dok support dia pon entah apa2 la..
jgn bagi perhatian dan publisitikan org 2 mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Move on jelah jat
Anak tu dah besar nanti dia pi sana jenguk you ok
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Pisahkan apa
Ko yg lari kan
Salahkan la diri sdr
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 07:42 AM | Show all posts
ntoh ler apa jer jais pitenah ko?
ko yg buat hal kan? terpaling victim ko jat.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 07:46 AM | Show all posts
sharlenetexas replied at 15-5-2024 01:59 AM
Kenapa salahkan jais pulak?
Dia yg tak bayar hutang orang.

Ntahnye..stakat kes jakim tu bkn effect apa sgt pon..paling2 byr saman..kes die lari susup sasap sana sni tu bkn sbb kes hutang org ke..play victim much..aku xphm sape yg terhubur sgt dgn content si jadd ni..
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 07:54 AM | Show all posts
kata kaya. angkutlah dorg pi aussie tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 07:59 AM | Show all posts
semoga sajad dapat memasang semula zakarnya.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Ko yg menyusahkan anak2 angkat ko?
Sapa la yg luluskan sajat bela anak angkat ni, bg la pada org dah berkeluarga yg normal, yg takda rekod jenayah bagai.
Dah dia kalau betul sygkan anak tu tak buat jenayah tak nipu sepupu ko tu.
Jangan nak pusing kat jais plak bukan ke dia ni lari sbb kes tipu duit yg sampai barang rumah dia kena lelong tu?
Pondan2 lain aman2 je duk malaysia ni takda pun jais kejar
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-5-2024 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
masalahnya kau lari keluar dr malaysia bukan sebab jais tapi sebab kau lari dari bayar hutang org. kau ingat org xtau ke? duk dendiam jelah dekat oz sana
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Ramai je puak lgbtq dekat malaysia ni. Takde pun sape kisah. Kau tu tak balik sebab jadi scammer tak bayar hutang orang. Kenapa masih ada acik2 yang layan berita dan tengok video mamat ni?
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 10:16 AM | Show all posts
Eleh padahal dah happy joget2 duk Aussie sana kan. Dan2 la claim rindu anak. Alangkan another scammer si Hanis gundu pun boleh tinggalkan anak2 kandung sheols, apatah lagi bang Sajat yang sah2 jantan and bukannya ada maternal instinct pun.

He could love the kids yes of course he could, tapi tak kan sama dengan kasih sayang mak betul. Yihhh.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 10:35 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 203145 Replies : 4835
Makan separuh kak
jueazMakan separuh kak
Views : 12237 Replies : 5
Kes Rogol & Bunuh Budak 5 Tahun Oleh Ayah Angkat Berumur 66 Tahun. Suami Isteri Dah Direman.
ainiz81Kes Rogol & Bunuh Budak 5 Tahun Oleh Aya
Views : 12577 Replies : 195
PERFUME ORIGINAL MURAH GAIS
LaracropPERFUME ORIGINAL MURAH GAIS
Views : 4192 Replies : 15
DIKEHENDAKI!
KurexDIKEHENDAKI!
Views : 6278 Replies : 39
On your mark get set go!!
jueazOn your mark get set go!!
Views : 7918 Replies : 2
Ramai yg jawab 100. Tapi sebenarnya salah.
chaconRamai yg jawab 100. Tapi sebenarnya sala
Views : 7618 Replies : 41
Memperkenalkan......mesin pengesan hujan!!!!
ChairmanMemperkenalkan......mesin pengesan hujan
Views : 10860 Replies : 81
kambing yang comel
zazazieglerskambing yang comel
Views : 10710 Replies : 42
Jangan Buat Perangai Macam Gaji
XimJangan Buat Perangai Macam Gaji
Views : 7103 Replies : 40

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-6-2024 11:17 AM GMT+8 , Processed in 0.644752 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list