CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 52320|Reply: 307

Betul ke ni? Qawiy (Tebuk² Quran) Ada Salahlaku Seksual?

  [Copy link]
Post time 27-5-2024 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Baca kat X tadi… biar betholllll

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-5-2024 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Whoareyousss
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2024 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Sampai 30 minit tayang bebird.. apeke sangap nauuu
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2024 09:32 AM | Show all posts
xselesa tp blh tggu 30min tgk
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2024 09:32 AM | Show all posts
siapakah hanat2 semua ni..langsung tak kenal
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2024 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Sapa dia ni. ?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 27-5-2024 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
kelip2_07 replied at 27-5-2024 09:32 AM
xselesa tp blh tggu 30min tgk

tergelak baca komen uols
Mungkin dia tutup mata sambil cakap jangan lah jangan lah
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2024 09:36 AM | Show all posts
Sapa Qawiy ni? Peserta Big Stage tu ke?
Bodoh betul lah diorang2 ni...Nak popular dgn cara buat content2 bodoh & fake lepas tu buat perangai macam2
Tak kan tak tau akibatnya???
Baidewey kalau heols ni bukan retis, humbankan tred ni ke tred influencer sana
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-5-2024 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Ini ke orangnya?

Mula kenal dia selepas tengok video dia dengan kapla high council ni la.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2024 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Mula2 apa yang Anon cakap pasal influencer ni sampai Qawiy DM Abudi ni? Nak faham konteks.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2024 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Qawiy ni bkn slalu suruh org smbung2 ayat quran yg dia baca ke

Aku ada baca jgk kt X smlm pasal ni.  Kalau betol la dia tayang bebird smpai kena repot polis itu kira aib ke.  

Atau jenayah

Sb nmpak cm suka sama suka sb 30 min jgk ko gi beleh qawiy  pnye bebird bila ko tetiba rasa bahang kepanasan neraka ko buat repot tak selesa pulak
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2024 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Lavender_Violet replied at 27-5-2024 09:36 AM
Sapa Qawiy ni? Peserta Big Stage tu ke?
Bodoh betul lah diorang2 ni...Nak popular dgn cara buat cont ...

Dia kategori influencer lah bukan artis. Dia hafiz alquran dh level maulana kate peminat heols, suka buat content sambung2 ayat alquran.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2024 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
https://www.mstar.com.my/lokal/viral/2022/01/16/umur-14-tahun-dah-belajar-agama-di-afrika-selatan-cikgu-mengaji-kongsi-petua-hafal-al-quran-terkejut-live-tiktok-boleh-dapat-6000-views
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2024 09:57 AM | Show all posts
missHaidiD replied at 27-5-2024 09:47 AM
Qawiy ni bkn slalu suruh org smbung2 ayat quran yg dia baca ke

Aku ada baca jgk kt X smlm pasal ni. ...

tapi dah ada report pulis tu.. meaning dah jd kes pak polisi..
iols pun trnmpk juga kt X pagi td psal ni, kalau btul kita nanti kan..


Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2024 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Lavender_Violet replied at 27-5-2024 09:36 AM
Sapa Qawiy ni? Peserta Big Stage tu ke?
Bodoh betul lah diorang2 ni...Nak popular dgn cara buat cont ...

Aku suka Qawiy ni dia tak penah kacau orang pun..content dia tebuk org anak2 muda hafaz quran bukan content bodoh bingai pun . Kadang-kadang bdk2 kecik yang mana boleh sambung ayat quran dia baca dapat lah wang saguhati.Adakala kita kan suka judge by cover dia pegi tebuk bdk2 lepak rambut karat pakai subang kat bukit bintang perghhh x sangka dak2 cmtu sebenarnya hafazan Al-Quran.Qawiy ni x pnah buat content bodoh n kacau org pun
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2024 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
telracs replied at 27-5-2024 09:40 AM
Ini ke orangnya?

Mula kenal dia selepas tengok video dia dengan kapla high council ni la.

Hat pakai topi tu ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-5-2024 10:21 AM | Show all posts
Jagalah bebird bebaik, jangan tunjuk sana sini. Tak pasal2 jadi kes pulis.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2024 10:21 AM | Show all posts
Glass_shoes replied at 27-5-2024 09:34 AM
tergelak baca komen uols
Mungkin dia tutup mata sambil cakap jangan lah jangan lah

jgn la kejap sgt
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2024 10:22 AM | Show all posts
qawiy yg terjah2 mengaji tu kan
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2024 10:26 AM | Show all posts
ramai je celik agama jadi penonggang..
yang pompuan sapa suruh melayan..
pernah keluar nak pegang-pegang pastu masih dok layan jugak kan..
kalau pompuan waras dia dah block segala communication buat report polis sebaik je laki buat benda tak elok msg lucah-lucah semua..
ni dia tunjuk konek 30 min pun kau boleh tunggu?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-6-2024 11:14 PM GMT+8 , Processed in 0.285548 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list