CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 14894|Reply: 30

Tony Eusoff Dedah Perangai Artis Bermasalah - ‘Ada Seorang Saja Yang Ingin Saya Tampar’

  [Copy link]
Post time 28-5-2024 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by irvene at 28-5-2024 10:21 PM

Tony Eusoff nak tampar siapa ni uolss? Katanya artis itu sudah bertudung & dah bersara dari dunia seni. Dalam fikiran I yang pertama iaitu artis terpaling parenting beraya dekat Kelantan

https://gempak.com/berita-terkin ... 4b6H4BzCNhn_pnG_7v1

Credit to Astro Gempak

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-5-2024 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgh mikir suapa OKG ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2024 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
beatgirlX replied at 28-5-2024 10:42 PM
Tgh mikir suapa OKG ni

Ada org speku baizura kahar
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2024 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan Jah la. Meka tak pernah berlakon bersama kan.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2024 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Cekgushilla replied at 28-5-2024 10:45 PM
Ada org speku baizura kahar

Pernah berlakon sekali ke?
Sb rasa Dunia baru tu pastu dia pun brenti
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2024 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
beatgirlX replied at 28-5-2024 10:47 PM
Pernah berlakon sekali ke?
Sb rasa Dunia baru tu pastu dia pun brenti

Cerita sepi
Tahun 2008
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 28-5-2024 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Cekgushilla replied at 28-5-2024 10:48 PM
Cerita sepi
Tahun 2008

Uosh.. Kalau Bai sebevitu.. Idok ku sangka sb nampak soft je.. Hahaha..
Tpi dia brenti pun mengejut kan...
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2024 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Cekgushilla replied at 28-5-2024 10:45 PM
Ada org speku baizura kahar

Ooh die dah bertudung n berhijrah ke? Lama x tengok die..Die jenis gedik2 manja sweet dulu..tak sangka pulak dulu buat perangai dekat set..Patut lah tak lama pun dlm industri..tak berdisiplin rupanye..klau die berlakon dgn fasha mmg kena sound la gamaknye..Fasha jenis dtg awal dekat set..Sbb tu die kekal dlm industri..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-5-2024 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Cekgushilla replied at 28-5-2024 10:48 PM
Cerita sepi
Tahun 2008

Cerita Sepi ni, dia tak ada scene pun dengan Baizura Kahar kan? Yang BK ni dok imagine ex bf dia (Pierre Andrea) yg dah mati tu hidup lagi tu kan?
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2024 10:57 PM | Show all posts
nama kan jela... nak takut apooo...
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2024 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_perfect replied at 28-5-2024 10:57 PM
Cerita Sepi ni, dia tak ada scene pun dengan Baizura Kahar kan? Yang BK ni dok imagine ex bf dia ( ...

Org speku je tak tau btol ke tak
Tpi hint2 mmg ke arah baizura tu
Sbb dia ckp cerita ni ramai pelakon
Pastu aktres tu 2-3 kali tak dtg set tak inform apa2 MIA gitu je
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2024 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Takleh nak recall BK ni. Tgk muka pun masih tak cam
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2024 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by che-cikL at 29-5-2024 12:21 AM

Tony berpasangan dgn Eja, yg kebetulannya skrg dah bertudung & bersara.

Tapi mungkin juga bukan cerita Sepi.
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2024 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka BK tu.. dulu ada ura2 dia bakalan meletop..  tp dia pu bersara awal..
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2024 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
miss_perfect replied at 28-5-2024 10:57 PM
Cerita Sepi ni, dia tak ada scene pun dengan Baizura Kahar kan? Yang BK ni dok imagine ex bf dia ( ...

Dlm citer SEPI tu dia dgn Eja ...tapi Eja pun pakai tudung n bersara jgak hahaha takkan Eja
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2024 01:07 AM From the mobile phone | Show all posts
che-cikL replied at 28-5-2024 11:56 PM
Tony berpasangan dgn Eja, yg kebetulannya skrg dah bertudung & bersara.

Tapi mungkin juga bukan cer ...

Dalam filem SUSUK pun ada BK n Tony Eusoff jgak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-5-2024 02:00 AM From the mobile phone | Show all posts
kerani_je replied at 28-5-2024 10:55 PM
Ooh die dah bertudung n berhijrah ke? Lama x tengok die..Die jenis gedik2 manja sweet dulu..tak sa ...

Pasah ada tak berlakon dlm Sepi tu..ke Pasah berlakon dlm filem Cinta je? Lupa dah
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2024 02:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Cekgushilla replied at 28-5-2024 11:33 PM
Org speku je tak tau btol ke tak
Tpi hint2 mmg ke arah baizura tu
Sbb dia ckp cerita ni ramai pela ...

Ritrud senyum sinis.

Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2024 02:09 AM From the mobile phone | Show all posts
JAHLOP. Klau bukan, i mmg rasa nk tampar sheols
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2024 07:43 AM From the mobile phone | Show all posts
pocongkiutss replied at 29-5-2024 02:00 AM
Pasah ada tak berlakon dlm Sepi tu..ke Pasah berlakon dlm filem Cinta je? Lupa dah

Entah lerr..tak ingat dah la..Tapi betul ke time citer sepi kisah tony ni..Sbb tak de pulak die sebut masa shooting filem ke drama..Klau drama mmg banyak la si tony ni berlakon dgn pelakon perempuan..

i tak rasa si baizura tu buat perangai dulu..Die hilang dlm industri pun bkn sbb masalah disiplin ke ape..Tak kan zaman dulu tak de yg buat gosip klau betul die OKT dlm kisah ni..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-6-2024 12:59 AM GMT+8 , Processed in 0.064482 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list