CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 156979|Reply: 345

Korang ada berapa orang anak?

  [Copy link]
Post time 11-4-2012 09:47 AM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by kerawangcraft at 11-4-2012 09:49

Assalamualaikum
Saya nak tau korang ada berapa orang anak dan adakah korang rasa cukup dah dengan jumlah anak korang, atau ada rasa nak tambah lagi.
Saya baru lepas gugur anak ke3. Sekarang dah ada 2 anak, sorang boy sorang girl.
Single Polls, Total 356 Users voted
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-4-2012 04:40 PM | Show all posts
wkum salam...
firstly...takziah...skurang2 dia akan tunggu kerawang di pintu syurga..
umur brp skrg...muda lagi kan....
boleh cuba lagi..insyaAllah....
jangan sedih2...
Jeruk dah ada 3...
2 girls and the one n only boy...
jeruk rasa dah cukup...
melahirkan mrk tak seperit membesarkan....
seronok tgk mrk membesar tanpa masalah.....
harap2 mrk ok sampai bila2....
semoga semua anak2 seluruh dunia mendpt perlindungan dari NYA...Aminnn
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2012 08:59 PM | Show all posts
saya de 3 org anak lelaki.. klu bekerja mmg x ckp masa.. dah cuti 2 thn ni.. thn depan kje lagi.. anak darjah 3 , 6 n form 1.. klu ikut kepentingan masa hadapan 3 org x cukup.. tp, nak wat camne.. ini jer yg mampu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2012 10:22 PM | Show all posts
saya pun ada 3 orang anak..yang sulung lelaki darjah 2..yg second lelaki pra sekolah and yg last pompuan 2 tahun 5 bulan.. sebenarnya I cam teringin nak tambah lg sbb rindu nak rasa saat2 lepas delivery and bf baby..tp hubby kata cukup lah 3 org tu...
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2012 10:33 PM | Show all posts
Nak 4-5! Tp bru je gugur kali yg ke 2! Kne kje keras! Moga Allah beri rezeki lbih lpas ni.
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2012 10:19 AM | Show all posts
ada dua org..dedua boy..
dua boy ni pun dah buat me kelam kabut...
sib baik ada pembantu yg tolong wat keje2 umah...
kalo niat dihati nk jugak nambah lg..
tp, pikir2 balik, asben dh berumur, pikir2 byk2 kali..
tp, kalo allah bg rejeki lg, kami terima dgn hati terbuka )
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 12-4-2012 10:25 AM | Show all posts
dulu time mula2 kawin kunun2 nak 4 anak....skrg rasanya nak settle dgn 2 anak ajer la..bukan tak mampu nak sara tapi takut tak mampu nak jaga (spend masa, bermanja dgn anak2 atas dorongan kerja..tak keja tak ada duit la pulak)...

tapi kalo fikir2, skrg nie kalo tak gugur 2 kali ari tu, dah nak masuk 4 dah anak...kira achieve target jugakla...cuma 2 tak jadi baby...

bln 10 nie insya allh kluarlah nomot 2
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2012 10:28 AM | Show all posts
skan dh ada 3 anak....
5 thn, 4 thn, 1 thn....umur nk masok 30 thn...

ikot kn hubby dia memang nk anak lgi....
tggu la si kecik 3/4 thn bru tmbah sorang lgi...

target : 5 org ....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-4-2012 11:13 AM | Show all posts
mul ada sorang anak..boy..
tahun ni nak masuk 3 tahun..
mul rasa cukup lah sorang ni..
tumpu kat dia sorang je..takyah kongsi2..
walaupun dia sorang tapi takde maknenya dia dimanjakan dengan tidak semena menanya..hehee...
eh tetiba rindu plak kat dia..nak balik awal lah arini..
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2012 12:12 PM | Show all posts
skrg ade 3....5thn, 3thn, 1thn......bulan 10 kuar lagi 1....kalo ikut awal2 dulu na 1 org jek...pastu masuk 2 masuk 3 masuk 4...huhuhu.....harap2 stop stakat ni...huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2012 12:14 PM | Show all posts
wah.. majority 2 -3 anak... i nak masuk 5.. huhu. 1st girl.. 2nd, 3rd ngan 4th boyz.. the last one tgh preggy skangni insyaAllah girl. semua tu exactly 2 years gap in age.
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2012 03:17 PM | Show all posts
saya anak dah nak masuk 6 org...
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2012 03:00 AM | Show all posts
mine 3..
2 gals , one boy..
rasanya dah cukup, tp hb mcm nak sorang lg..
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2012 09:51 AM | Show all posts
mine 2.. one gurl n one boys.. this coming August akan kuar yg nombor 3 plak..
Rasa2 nye 3 cukup kot..xlarat la mabuk teruk..lagipun jarak anak rapat2..
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2012 11:24 AM | Show all posts
Saya 4....2 lelaki n 2 perempuan....sulung pompuan - 7 years, 2nd my twin boys - 3 years n last pompuan - 9 bulan...
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2012 12:09 PM | Show all posts
buat masa ni ada 2 org je anak... tp insyaallah ujung bulan 6 ni jadi ler 3 orang... skg dh ada sepasang.... yg tgh preggy ni x tau gender nya... & mmg x nak tau... biar suprise....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-4-2012 02:06 PM | Show all posts
baru sorang...nk masuk 2 yo.
plan nye nk beranak lg sorang thn ni...konon2 gap 2 thn. tp dah tak sempat la thn ni..
thn depan lah pulon planning...

**nk 3 anak.. apa2 pun rezeki Allah yg bagi
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2012 03:27 PM | Show all posts
baru sorang...nk masuk 2 yo.
plan nye nk beranak lg sorang thn ni...konon2 gap 2 thn. tp dah tak se ...
anaz1224 Post at 13-4-2012 14:06



    anaz, umur mek baper ??
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2012 05:22 PM | Show all posts
Reply 18# kiyudi


biar lah rahsiyeee...


**ala2 retis
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2012 10:14 PM | Show all posts
saya baru 2. yang sulung, girl 4 tahun. 2nd one boy nak masuk 3 tahun dah.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 193513 Replies : 4481
Ketua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci  Mengaku Peraturan Penjarakan Sosial 6 kaki ‘Hanya Rekaan, Tanpa Bukti Saintifik’.Anda terpedaya?
YgBenarKetua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci
Views : 23475 Replies : 151
di Malaysia menyeronokkan , jiran semuanya baik namun selepas 35 tahun wanita  Rohingya, Amirah Anisah Samad yang dilahirkan dan dibesarkan di Malaysia tekad berhijrah ke AS untuk kehidupan lebih baik
YgBenardi Malaysia menyeronokkan , jiran semuan
Views : 8270 Replies : 83
MONEY HEIST [LACASA DE PAPEL]
royaldanishMONEY HEIST [LACASA DE PAPEL]
Views : 78368 Replies : 199
BROOKLYN 99
anony-mousBROOKLYN 99
Views : 5817 Replies : 20
ONLY MURDERS IN THE BUILDING
PrickfordONLY MURDERS IN THE BUILDING
Views : 6698 Replies : 27
STRANGER THINGS SEASON 2
farleoSTRANGER THINGS SEASON 2
Views : 29981 Replies : 48
GOOD GIRLS (NETFLIX)
adila39GOOD GIRLS (NETFLIX)
Views : 9921 Replies : 18
Sambal Village Park
delima.HSambal Village Park
Views : 1882 Replies : 13
Sambal village grocer
redr0seSambal village grocer
Views : 2002 Replies : 5

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-6-2024 04:39 AM GMT+8 , Processed in 0.085610 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list