CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kerawangcraft

Korang ada berapa orang anak?

  [Copy link]
Post time 5-2-2013 07:15 PM | Show all posts
iol ptt nyer ada 3 anak dah skrg.tp yg sulung tu ninggal dlm perot lg.so,skrg ada 2 gegurl..tingin nk tmbh,tp tkt gegurl lg..iol rs 3 ckp la kot.tp sure laki iol m'bntah..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-2-2013 10:23 PM | Show all posts
ada 2 anak perempuan
yg eldest 7thn n yg youngers baru 1y.o january
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2013 02:51 PM | Show all posts
2 .  sorang boy sorang girl
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2013 12:47 PM | Show all posts
tssy posted on 21-1-2013 12:27 PM
I have 2 kids...a boy n a girl....I wish I have another 2 kids

I was too bz avoiding another pr ...

I'd have to agree with you. But at least you have 2. I only have one and he's already 7. Keeps asking for adik but been trying for the past 2 years takde rezeki yet.
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2013 03:09 PM | Show all posts
1 hero dah 16 tahun..
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2013 03:31 PM | Show all posts

3 anak lelaki
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 21-3-2013 12:52 PM | Show all posts
Saya ada 3,2 girls 1 boy..
9 yrs,6 yrs and 20 months
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2013 10:07 AM | Show all posts
Helang dah ada sepasang, boy, 7 years old and girl, 5 years old.. Ingat nak tambah lagi sorang, sementelah dah 35 years old ni..  But hubby ragu2 coz he said ada dua pun macam kelam-kabut, kalau ada tiga orang macam mana nak manage? helang sedih plak dengar coz pada helang when the time comes insha-Allah tentu ada jalannya.. tapi my hubby dok fikir ke laut sangat.. terus buat Helang turn off. Kengkawan yang ada three kids and more.. camna you all manage with work and life and kids? ( Helang xde maid dan memang xkan amik maid coz hubby x suka ada maid).
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-3-2013 11:06 PM | Show all posts
kalau tanya soalan off topic boleh ke? kalau anak tujuh orang, sulung first year college (tak dapat full loan), dua high school, tiga primary, sorang belum sekolah agak2 berapa belanja sebulan?

ni bukan duduk di KL atau ibu negeri mana2 tapi di small developing town contoh taiping atau muar.. my sister ni duit tak pernah cukup so I wonder apa kos sebenar besarkan anak.. yg i tak puas hati bershopping & jalan2 boleh pulak...
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2013 06:47 PM | Show all posts
Umur 33 tahun

Anak 4 org
1 boy 3 doter
12,10,7 & last 1 month++
dah tutup buku dah pasal semua bersalin czer
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2013 04:48 PM | Show all posts
5 orang

2 lelaki, 3 perempuan
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2013 03:57 PM | Show all posts
Ai 33 tahun.
2 boboi umur 6 & 5. 1 gegel umur 2 dan coming soon in May. rasanya boboi gak ni..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2013 10:25 AM | Show all posts
me 4 orang
3 boys
1 girl
baby baru oktober ni insha allah...
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2013 11:49 AM | Show all posts
aku ada 3 org anak....anak yg sulung aku beranak masa umur 22..sekarang anak aku dah darjah 1.....no.2 n no.3 pompuan....bulan lepas aku keguguran..kalo tak mesti dah nak masuk 4..seronok anak ramai2 ni...meriah rumah......
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2013 02:22 PM | Show all posts
Aku ada 2 kids. taktau nak menambah ke tak. ikut poket macam tak mengizinkan. tapi bila difikir macam selfish. entahlaa
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2013 03:33 PM | Show all posts
aciklola posted on 5-4-2013 02:22 PM
Aku ada 2 kids. taktau nak menambah ke tak. ikut poket macam tak mengizinkan. tapi bila difikir maca ...

kalo ikut duit poket sampai bila pon x pernah cukup......
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-4-2013 04:36 PM | Show all posts
seroja11 posted on 5-4-2013 03:33 PM
kalo ikut duit poket sampai bila pon x pernah cukup......

masa anak 1st, aku bunting pelamin. baru nak start keluarga. gaji pun baru nak besar. memang sakit, nak beli susu pun bercinta. aku tobat takmo dah macam tu. bagilah lega2 dulu. hidup kat kl ni semuanya $$$

tapi...bila kawan baru deliver. pandang baby dah macam kucing pandang ikan goreng. hahahaa

Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2013 04:39 PM | Show all posts
aciklola posted on 5-4-2013 04:36 PM
masa anak 1st, aku bunting pelamin. baru nak start keluarga. gaji pun baru nak besar. memang sakit ...

samalah aku pon kosong 2bulan jer..terus ngandung...gaji pon ciput masa tu duk umah sewa g krj pon naik moto jerk...dah nak beranak baru laki belikan kete...
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2013 03:09 PM | Show all posts
aku sorang jer anak.  kawin2 terus pegnen. skang anak dah umur 15 tahun. aku dah try untuk 2nd child since anak aku umur 2 tahun sampailah sekarang. macam2 dah usaha tapi mungkin Allah nak bagi aku sorang jer kot. takpelah daripada takde kann..itupun dah syukur alhamdulillah. Kilang dah stop production la kot ...
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2013 03:32 PM | Show all posts
Redd ade 5....sorg girl...4 boys..mmg tak terkejar...being a single mom...tough la jugak....apa pun alhamdulillah...ade je rezeki dorang...

nanti kalau ada jodoh...future huby nak sorg anak dengan redd..hmmm....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 193412 Replies : 4481
Ketua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci  Mengaku Peraturan Penjarakan Sosial 6 kaki ‘Hanya Rekaan, Tanpa Bukti Saintifik’.Anda terpedaya?
YgBenarKetua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci
Views : 23475 Replies : 151
di Malaysia menyeronokkan , jiran semuanya baik namun selepas 35 tahun wanita  Rohingya, Amirah Anisah Samad yang dilahirkan dan dibesarkan di Malaysia tekad berhijrah ke AS untuk kehidupan lebih baik
YgBenardi Malaysia menyeronokkan , jiran semuan
Views : 8270 Replies : 83
MONEY HEIST [LACASA DE PAPEL]
royaldanishMONEY HEIST [LACASA DE PAPEL]
Views : 78368 Replies : 199
BROOKLYN 99
anony-mousBROOKLYN 99
Views : 5817 Replies : 20
ONLY MURDERS IN THE BUILDING
PrickfordONLY MURDERS IN THE BUILDING
Views : 6698 Replies : 27
STRANGER THINGS SEASON 2
farleoSTRANGER THINGS SEASON 2
Views : 29981 Replies : 48
GOOD GIRLS (NETFLIX)
adila39GOOD GIRLS (NETFLIX)
Views : 9921 Replies : 18
Sambal Village Park
delima.HSambal Village Park
Views : 1882 Replies : 13
Sambal village grocer
redr0seSambal village grocer
Views : 2002 Replies : 5

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-6-2024 04:03 AM GMT+8 , Processed in 0.061588 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list