Oleh : Fyruz Hanna
Bahan-Bahan: 2kg kepak ayam 2sm halia 3sudu jintan manis 4sudu gula perang 2sudu madu 1 ½ teh garam 2sudu cili boh 1 sudu ketumba 1sudu jintan putih kalau mahu. 2 ulas bwg putih
3 ulas bwg merah Cara: Gaulkan kesemua bahan-bahan di atas tadi dengan mengunakan tangan selama beberapa minit, kemudian perapkan selama setengah jam untuk merehatkan bahan2 masuk ke dalam isi ayam supaya isinya manis dan bercampur pedas sedikit. - CARI Infonet.
|
16
Bagus |
19
Marah |
22
Terkejut |
33
Sedih |
26
Lawak |
15
Bosan |
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
ADVERTISEMENT