CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

‘Jangan Ambil Hak Orang, Lagi-Lagi Bila Pakaian Tak Melambangkan Peribadi’ – Puteri Sarah

19-4-2024 04:53 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 13390| Komen: 78

Description: Pelakon Puteri Sarah memberi peringatan untuk berbuat baik dan tidak merampas hak milik orang lain.

Pelakon Puteri Sarah memberi peringatan untuk berbuat baik dan tidak merampas hak milik orang lain.

Menerusi hantaran di Instagram Stories, Sarah meninggalkan pesanan untuk memperbanyakkan sedekah pada hari Jumaat yang mulia ini.

Bagaimanapun, kenyataan itu seperti ditujukan kepada seseorang.


"Salam Jumaat, semoga hari ini diberkati."

"Banyakkan sedekah hari ini ya. Jangan curi duit orang. Jangan ambil hak orang. Haram.

"Lagi-lagi bila pakaian tak melambangkan peribadi."


Dalam hantaran lain, Sarah turut menyindir orang yang menggunakan papan ‘whiteboard’ untuk mengira gaji.

"Whiteboard digunakan untuk tulis nota bukan untuk kira gaji.

"Gaji dan penjualan tu je akauntan. Orang bangang je kira gaji dekat whiteboard."

Sumber: Instagram/OhBulan


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dewi_rina 19-4-2024 04:58 PM
Dah kenapa, sape yg kira gaji kat whiteboard? Mengata org takpe, kena kat dia terus nak saman
Quote Orenn1 19-4-2024 04:59 PM
Begaduh dgn siapa lagi makjanda seko ni?
Quote Orenn1 19-4-2024 04:59 PM
Begaduh dgn siapa lagi makjanda seko ni?
Quote edoraixora 19-4-2024 05:31 PM
apo laei yg dibingitkan tu
bawak2 lah rileks sikit
Quote cm_vungtau 19-4-2024 05:36 PM
Whiteboard dia, sukati dia la nak tulis apa. Nak tulis ABC pun lantak dia la.
Quote CurangLagi 19-4-2024 06:07 PM
Sindir ex staff lagi ka ni? Hahaha
Quote doubleA 19-4-2024 06:15 PM
Sindir ex staff cum business partner kettew
Quote chandrahusin 19-4-2024 06:36 PM
Yg bising bingit
PS, RR, FS, The Melvins, Janna Nick
Quote cm_vungtau 19-4-2024 07:21 PM
Dia kedekut bayar gaji staff kot. Tu pasal marah orang tulis kat whiteboard. Staff pulak kira gaji nak dapat akhir bulan
Quote Incanto 19-4-2024 07:27 PM
dia ni makin bitter, makin senang triggered

Quote phoenix_panik 19-4-2024 08:00 PM
[quote]chandrahusin replied at 19-4-2024 06:36 PM
Yg bising bingit
PS, RR, FS, The Melvins, Janna Nick
[/quote

style org utaqha kot
Quote noor2 19-4-2024 08:19 PM
Orenn1 replied at 19-4-2024 04:59 PM
Begaduh dgn siapa lagi makjanda seko ni?

Haha
Quote mawardia 19-4-2024 09:49 PM
Mcm kau la. Pakaian x melambangkan peribadi.
Quote scarflicious 19-4-2024 09:53 PM
Biarlah dia bising. Sbb dia bising pun kat org buat hal
Quote Carcosa 19-4-2024 11:19 PM
Haritu PS Paling Saman.
Harini PS Paling Sindir.
Besok PS Paling SEMAK LA B4B111111
Quote abangadek 19-4-2024 11:22 PM
Sebok bab pakaian org, ngko tu pakai tudung tp tunjuk tetek semedang yihhhh
Quote Goodluckdontcry 20-4-2024 03:05 PM
Salah satu makhluk tuhan yg cakap xserupa bikin mcm nuat brahim... kehkehkeh harktuihh
Quote kakasotong2 20-4-2024 03:10 PM
Edited by kakasotong2 at 20-4-2024 09:47 PM

Meols komen sini la ek. Td ada ternampak PS ni update pakai baju Nurita Harith warna maroon. Mata meols nampak huduhnya sheols pakai baju tu. Ketat tu dah satu hal la sebab nmpk agak melekap kt badan.
Quote Kurex 20-4-2024 03:12 PM
dian la pantekkkk

Lihat semua komen(78)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 07:59 AM GMT+8 , Processed in 0.124547 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top