CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Dipaksa layan nafsu 35 lelaki sehari

14-5-2024 02:45 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 5060| Komen: 20

Description: Johor Bahru: Guna taktik tawar kerja kosong sebagai operator kilang dan pembantu rumah di negara ini dengan gaji lumayan.

Johor Bahru: Guna taktik tawar kerja kosong sebagai operator kilang dan pembantu rumah di negara ini dengan gaji lumayan.

Mangsa yang berjaya dibawa masuk ke negara ini sebaliknya dikurung dan dipaksa bekerja sebagai pelacur.

Itu antara kegiatan lapan ahli Geng Bala yang berjaya diberkas polis menerusi lima serbuan dijalankan di bandar raya ini dan Kulai antara 21 April hingga 1 Mei lalu.

Ketua Polis Johor, Komisioner M Kumar berkata, dalam operasi itu, pihaknya turut menyelamatkan 13 wanita warga asing berusia 22 hingga 49 tahun yang menjadi mangsa sindiket berkenaan.

Menurutnya, hasil siasatan mendapati sindiket terbabit aktif melakukan aktiviti persundalan itu sejak November tahun lalu.

Katanya, sindiket menggunakan modus operandi (MO) dengan memperdaya mangsa kononnya menawarkan kerja sebagai operator kilang dan pembantu rumah menerusi ejen.


"Mangsa kemudiannya diuruskan ejen pekerjaan termasuk tiket penerbangan dan pas lawatan untuk memasuki negara ini.

"Apabila tiba di negara ini menerusi pintu masuk antarabangsa, mangsa akan diajar memasuki negara ini untuk tujuan melancong dan diberikan wang 'show money' sebelum dibawa ke rumah transit," katanya di sidang media di Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) Johor di sini, tadi.

Kumar berkata, sekiranya kemasukan mangsa ditolak pihak berkuasa di pintu sempadan, mereka akan dibawa ke negara jiran dan dibawa masuk ke negara ini menerusi jalan tidak diwartakan.

Beliau berkata, ketika mangsa berada di rumah transit, pasport serta telefon bimbit akan dirampas ahli sindiket sebelum mangsa dimaklumkan bahawa tiada lagi pekerjaan sebagai pekerja kilang mahu pun pembantu rumah.

Menurutnya, mangsa ditawarkan pekerjaan sebagai pelacur dan sekiranya mangsa enggan, mereka dikehendaki membayar ganti sebanyak RM11,000 sebagai kos perbelanjaan ke negara ini.

"Mangsa terpaksa menjadi pelacur dan hasil siasatan mendapati mereka terpaksa melayan sehingga 35 pelanggan sehari dengan bayaran antara RM100 hingga RM200 manakala untuk semalaman sebanyak RM300," katanya.

Kumar berkata, lapan ahli sindiket yang diberkas itu terdiri daripada empat warga tempatan termasuk ketua sindiket dan empat warga asing.

Beliau berkata, polis turut merampas 13 telefon bimbit pelbagai jenama, 41 keping kondom, 24 buah pasport negara asing, wang tunai RM8,730, buku catatan aktiviti pelacuran dan sebuah kenderaan pelbagai guna (MPV) Proton Exora.

Menurutnya, kesemua mangsa ditempatkan di rumah perlindungan sementara manakala kesemua suspek dituduh di Mahkamah Sesyen dan Majistret Johor Bahru.

Sumber : Harian Metro

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote akido_kido 14-5-2024 02:48 PM
35 orang sehari...sorang2 nafsu kuda melecet cipap
Quote pokokmeranti 14-5-2024 03:03 PM
akido_kido replied at 14-5-2024 02:48 PM
35 orang sehari...sorang2 nafsu kuda melecet cipap

setakat seminit sorang + bantuan KY jelly masih boleh bertahan kot....cuma jiwa terseksa sbb di paksa
Quote SWORKS27 14-5-2024 03:17 PM
aduhhh..kesian betul..begitu hina perempuan diperlakukan mcm tu...mcm2 batang dok celup..kompom la guna kondom..tapi dpt stok buncit, bulu punei serabai, gempal bau hapak semua..kesian dowh
Quote akido_kido 14-5-2024 04:51 PM
pokokmeranti replied at 14-5-2024 03:03 PM
setakat seminit sorang + bantuan KY jelly masih boleh bertahan kot....cuma jiwa terseksa sbb di pa ...



tak mungkin lah seminit..kena dapat yg lama kaki viagra...mampos

itu satu hal..membayangkan pulak dipaksa isap kote berbulu dan berpeluh bau hancing....  muntah
Quote akido_kido 14-5-2024 04:52 PM
SWORKS27 replied at 14-5-2024 03:17 PM
aduhhh..kesian betul..begitu hina perempuan diperlakukan mcm tu...mcm2 batang dok celup..kompom la g ...



confirm kaki langgang pelacur ni bule punei berserabut berpeluh2.. dipaksa pulak isap
Quote SWORKS27 14-5-2024 04:55 PM
akido_kido replied at 14-5-2024 08:52 AM
confirm kaki langgang pelacur ni bule punei berserabut berpeluh2.. dipaksa pulak isap {:gif_shoc ...

terbayang gitu jugak..
bulu serabai, punei itam, kedut, kecik pulak tu...paksa isap..
kesian pompuan
Quote TeropongThaico 14-5-2024 06:40 PM
Tapi tokdanish kata ok
Quote dua_chzy 14-5-2024 06:44 PM
Edited by dua_chzy at 14-5-2024 10:47 AM
SWORKS27 replied at 14-5-2024 08:55 AM
terbayang gitu jugak..
bulu serabai, punei itam, kedut, kecik pulak tu...paksa isap..
kesian pompu ...


Imagine bau yang meka kena hadap. Dengan taik palat segala kot terpaksa telan ja.

Pehtu tanak buat, siap la kau kena tampar kena penyepak.

Imagine, jika budak kecik umo 5 tahun, 6 tahun kena buat semua ni...(aku dah tak merujuk pada artikel - aku rujuk kat kes2 budak kecik dilacurkan).
Quote sharlenetexas 14-5-2024 07:28 PM
Baru perasan Johor dapat KP baru.


Quote lightheaded67 14-5-2024 09:09 PM
dua_chzy:  Edited by dua_chzy at 14-5-20 ...


https://vm.tiktok.com/ZSYdyW5n3/
Quote Decaffeinated 14-5-2024 09:30 PM
Kalau KPI 35 sehari ni pastilah pakej paling basic touch & go, celup only, lain2 kena add on.



Quote AmandaRollins 14-5-2024 09:35 PM
Kesian nya…niat nk cari rezeki di negara org..xpasal2 nama malaysia busuk…
Quote kaedahnya 15-5-2024 12:31 AM
punde la woi. sampai 35 punai sehari. pastu bila pepompuan tu sakit kelamin ko humban tepi jalan suruh mintak sedekah pulak kan. dah tahap hamba sekk dah
Quote B40tastePosh 15-5-2024 01:43 AM
Edited by B40tastePosh at 15-5-2024 01:45 AM

KPI @nusaraya 35 konthol sehari ke?

RM10 sekonthol.

Orang Malaysia tak minat seks dgn Indon...so Indon terpaksa jual pada Bangla.
Quote imanjannah 15-5-2024 07:25 AM
adoiii ngeri baca
Quote pokokmeranti 15-5-2024 07:48 AM
akido_kido replied at 14-5-2024 04:51 PM
tak mungkin lah seminit..kena dapat yg lama kaki viagra...mampos

itu satu hal..membayangkan pul ...

entahlah, tak pernah temubual mana2 pelacur. tidak tahu mcm mana perjalanan hidup mereka.
Quote printercomel 15-5-2024 08:08 AM
Geng bala ni keling ke? Jahatnya yang masuk tu smua mesti perempuan indon
Quote achinto 15-5-2024 09:58 AM
SWORKS27 replied at 14-5-2024 04:55 PM
terbayang gitu jugak..
bulu serabai, punei itam, kedut, kecik pulak tu...paksa isap..
kesian pompu ...

samaaa terbayang benda sama. aduhhh seksanya.
Quote areyam 15-5-2024 11:30 AM
trauma sampai mati...

Lihat semua komen(20)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 07:32 AM GMT+8 , Processed in 0.147182 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top