CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Zarina Anjoulie Kongsi Foto Bersama Jejaka Kacak - “Okay Anju, Yang Ni Approved!!"

15-5-2024 10:53 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 6335| Komen: 56

Description: Muatnaik terkini, pelakon, Zarina Anjoulie atau lebih mesra disapa sebagai Anju telah mengundang pelbagai spekulasi netizen di media sosial.

Muatnaik terkini, pelakon, Zarina Anjoulie atau lebih mesra disapa sebagai Anju telah mengundang pelbagai spekulasi netizen di media sosial.

Dalam perkongsiannya itu, Anju dilihat bersama seorang jejaka kacak serta kapsyen ‘sweet’ menitipkan ucapan terima kasih kepada jejakan berkenaan yang sanggup terbang jauh dari Singapura untuk menghabiskan masa bersamanya.

“Thank you sayang flew all the way from Singapore to bring me out makan-makan ❤️.”-kapsyen Anju di Instagram



Menjengah ruangan komen, rata-rata netizen memberikan pelbagai reaksi mereka serta ada yang mempersoalkan status hubungannya bersama Datuk Seri Khazrul Elzey yang pernah mengikat tali pertunangan bersama pada tahun lalu sebelum memutuskan pertunangan enam bulan kemudian.


“Aiikk Dato tu apa cerita? Tertinggal bas jauh ke ni.”

“Eh mana Papa? I thought Papa yang spoilt you.”

“BF baru Anju ke ni? Ni baru sesuai dengan Anju pada yang renet tu.”

“Ni lagi sesuai dengan Anju sama cantik sama padan.”

“Tak kisah la yang mana pun, yang penting bukan papa tua, tak sesuai buang tebiat. Dah la tua, bajet hensem, bajet penunggang agama, memang geli tengok tua kutuk papa pipi.”

“Ni baru la ngam. Tengok Dato haritu adoi takde selera.”

“Okay Anju, yang ni approved!!

Siapakan jejaka kacak berkenaan? Sama-sama kita nantikan…

Sumber : Murai.my

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dua_chzy 15-5-2024 10:55 PM
Ntah2 bff je. Kemain netizens kaki ngeship ni. Kaki novel cinta2 drama kpop saranghe2 sangat perangai.
Quote slyfynx 15-5-2024 10:55 PM
Yang komen2 ni xde life ke?
Quote manopBKK 15-5-2024 10:58 PM
sian dia ni..cam takde wawasan idop...
setakat nk raser lubang puaka ko je laaa
Quote Carcosa 15-5-2024 10:58 PM
Ehhh si Shikin tu. Tak padan muka senget. Naaaak jgk comment hot hot fire bagai. Yihhhhhh.
Pegilah ulit laki ko yg bewak berpenyakit byk berhutang tu. Semakkk jelah mencirit comment.
Quote bambimo 15-5-2024 11:15 PM
Woooww...anju dh Ada strong jawline
Tu je nk komen
Quote sleepandream 16-5-2024 12:22 AM
busuknya tattoo ko anju...
ni mcm hanak hekan jer...
Quote tepisket.. 16-5-2024 06:39 AM
Yas jugak y betul2 influence dia dulu jd baik. Sbb mak pak Yas tu geng Tabligh. Haha.. Aunty Aini geleng pale ngn anak eh x matured lagi ni.. haha
Quote downiey 16-5-2024 07:20 AM
herlokk mmg la herlokk tp cm sesuatu je mamat tu hahahah
Quote MadameOnion 16-5-2024 07:25 AM
pepondan adik2 camtu haaa
Quote sayurmayur88 16-5-2024 07:26 AM
real tatoo ker?
Quote sangbara2020 16-5-2024 08:13 AM
saje nk buat jd sebutan nurtizen....
Quote lasagna 16-5-2024 08:23 AM

iyoooo..
Quote damian_lee 16-5-2024 08:26 AM
nape muka mamat ni mcm familiar
siapakah dia?
Quote vanillaninja 16-5-2024 08:56 AM
Ada iras Ako Mustapha version kurus.
Quote yururi 16-5-2024 09:00 AM
melayu ke ni? anju haritu dalam live kata dah taknak laki melayu
Quote edayildiz 16-5-2024 09:01 AM
anju yg mcmtu pun ramai jantan hadap
tp laki tu ada la rupa..
cuma nya on i selalu tgk laki hbsem ..atau yg ada rupa ni..i akan tgk sapa kwn or gf dia..kalau perempuan tu ala2 anju/ mendozah...i dah tahu la level dia tahap mana
Quote edayildiz 16-5-2024 09:01 AM
tp anju dah cantik
Quote makton 16-5-2024 09:08 AM
mcm muka pasah sandah pulak
Quote anony-mous 16-5-2024 09:19 AM
Carcosa replied at 15-5-2024 10:58 PM
Ehhh si Shikin tu. Tak padan muka senget. Naaaak jgk comment hot hot fire bagai. Yihhhhhh.
Pegilah u ...

Laki she si cat tu hutang ape uols. Spill please

Lihat semua komen(56)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 06:46 AM GMT+8 , Processed in 0.048190 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top