CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Muat Naik Foto Wanita Tak Berbaju Dalam Gelap, Fathia Latif Diminta Segera Dapatkan Rawatan

17-5-2024 11:27 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 10900| Komen: 67

Description: Baru je beberapa jam lepas, pelakon Fathia Latiff ada mendedahkan yang dia menderita masalah gangguan mental skizofrenia sekali lagi nama pelakon ini menjadi tumpuan netizen.


Baru je beberapa jam lepas, pelakon Fathia Latiff ada mendedahkan yang dia menderita masalah gangguan mental skizofrenia sekali lagi nama pelakon ini menjadi tumpuan netizen.

Memetik laporan mStar, pelakon berusia 37 tahun itu dilihat memuat naik foto seorang wanita di dalam sebuah bilik dalam keadaan gelap.

Walau bagaimanapun, tidak dapat dipastikan sama ada wanita dalam foto itu adalah Fathia atau bukan.

Namun foto itu telah mengundang pelbagai reaksi netizen yang berasa terkejut dengan apa yang dilakukan Fathia.

"Sudah kenapa macam ini pula? Kesian, berubatlah."

"Kesihatan mental dia makin merosot."

"Adik beradik dia tak kisah ke fasal dia ini?"

Mungkin orang yang rapat dengan Fathia perlu beri nasihat supaya Fathia mendapatkan rawatan dan nasihat doktor?

Sumber : Mstar





Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote miss_white 17-5-2024 11:38 PM
Fathia netizen tunggu ko punye respond
Pasal mantan ko laki bini tayang gmbr bercium
Cpt lah meroyan.hahaha
Punya lah org puji si bini tu class la apa la
Last2 merentan juga sound netizen
Quote hokeypokey 18-5-2024 12:06 AM
nama pun tekya apo nk heran, dia pun dh ngaku dia gila..
Quote SalenaGomez 18-5-2024 12:07 AM
Sempat eh setting camera
Quote doubleharmonic 18-5-2024 12:35 AM
motip kena gelap? dah nak tayang tu terus je la bogel habis full front tunjuk tek tu biar sesuai dengan tekya nama panggilan ko oleh acik porum kohkohkohhh
Quote haruslah 18-5-2024 12:39 AM
Ni kategori blockout x???
Quote sharlenetexas 18-5-2024 02:07 AM
Jadi pornstar ajelah kakya.


Quote sharlenetexas 18-5-2024 02:11 AM
Tapi kakya jangan jual kat OF sbb OF proisrael.



Quote bambimo 18-5-2024 02:15 AM
Edited by bambimo at 18-5-2024 02:19 AM

Ok gambar d cium bf dh boleh relaks..ada gambar sensasi dh keluar
Quote anony-mous 18-5-2024 03:21 AM
haruslah replied at 18-5-2024 12:39 AM
Ni kategori blockout x???

Ni kategori gila. So org gila exception
Quote noor2 18-5-2024 09:54 AM
Kalau dia baca forum ni...Cuba dia bogel...

Attention seeker sgt kan....lepas ni ko ambik gambar bogel...
Quote Minami2013 18-5-2024 10:09 AM
Kesian...
Quote babyLON. 18-5-2024 10:20 AM
family dia langsung tak function?
Quote ninajaybee 18-5-2024 10:22 AM
babyLON. replied at 18-5-2024 10:20 AM
family dia langsung tak function?

Dia dah dewasa. Payah nak paksa kalau dia tak nak ikut nasihat. Silap2 makin jauh dia pergi.
Quote heythere123 18-5-2024 10:36 AM
babyLON. replied at 18-5-2024 10:20 AM
family dia langsung tak function?

iols rasa mungkin family dia dah putus asa ngan perangai sheols
Quote reddots 18-5-2024 10:39 AM
doubleharmonic replied at 18-5-2024 12:35 AM
motip kena gelap? dah nak tayang tu terus je la bogel habis full front tunjuk tek tu biar sesuai den ...

Bukan sebab zaman bigo, sheols tunjuk tek terus dpt nama tekya ke?
Quote esteryen 18-5-2024 10:43 AM
tapi kalau la betul dia ada skizofrenia, mmg kesian juga sbb bahaya skizofrenia kat orang2 sekeliling dia. dan mostly kes skizofrenia mmg end ngan suicide atau bunuh orang sbb asyik rasa orang sekeliling berniat jahat kat dia.
Quote downiey 18-5-2024 10:52 AM
sygnye la tekya
Quote doubleharmonic 18-5-2024 11:16 AM
reddots replied at 18-5-2024 10:39 AM
Bukan sebab zaman bigo, sheols tunjuk tek terus dpt nama tekya ke?

haah tapi acik porum yang panggil heshe tekya kan. tak nampak pulak acik2 kat fb twitter now x panggil dia tekya

Quote I.K.A888990 18-5-2024 11:22 AM
dia mengaku skizo kan jadi harap2 dia makan la ubat jgn diskip ubat tu
bahaya nnt

Lihat semua komen(67)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-6-2024 12:36 AM GMT+8 , Processed in 0.045364 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top