CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Muka Herot Pun, Nyanyian Tetap Power”- Aksi Bersahaja Marsha Curi Perhatian

10-6-2024 04:41 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 3265| Komen: 8

Description: Dalam dunia hiburan, keunikan seseorang penyanyi seringkali menjadi daya tarik yang luar biasa bagi para penonton. Hal ini dibuktikan oleh aksi terbaru Marsha, seorang penyanyi berbakat yang berhasil ...

Dalam dunia hiburan, keunikan seseorang penyanyi seringkali menjadi daya tarik yang luar biasa bagi para penonton. Hal ini dibuktikan oleh aksi terbaru Marsha, seorang penyanyi berbakat yang berhasil mencuri perhatian dengan penampilannya yang unik.

Pada sebuah acara santai baru-baru ini, Marsha menunjukkan nyanyian bersahaja yang tidak hanya memukau dengan kekuatan vokalnya, tetapi juga dengan ekspresi wajahnya yang herot dan lucu.


Ketika menyanyikan sebuah lagu popular berjudul ‘Dawai’, ia spontan melakukan berbagai ekspresi wajah yang mengundang tawa penonton. Meskipun demikian, hal ini tidak menjejasjan vokalnya yang tetap stabil.

Aksi spontan Marsha ini segera menjadi viral di media sosial. Ramai netizen yang memuji keberanian Marsha dalam menampilkan sesuatu yang berbeza.

“Muka herot pun power! Marsha memang luar biasa!” tulis seorang pengguna TikTok.

Video penampilannya pun dikongsikan ribuan kali, dan Marsha mendapatkan banyak sokongan serta pujian dari peminat-peminatnya.

Sumber : Murai.my

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote LipasComel 10-6-2024 04:50 PM
power la. sampai boleh duet dgn adik beradek the moffats tu
Quote I.K.A888990 10-6-2024 05:14 PM
gitu herot2 pun jadik
bakalan jadi ratu ost kah kaka
lelaki itu aku bukan ustazah dua2 drama viral meletops
kerlas kaka
Quote noor2 10-6-2024 05:46 PM
Sedapnya lagu ni first time dgr...nk dgr CT nurhaliza menyanyikan lagu ni live
Quote noor2 10-6-2024 06:32 PM

Sedapnya dia ni bawak..

[youtube]vouM5iqgvhc?si=p7BnGPas07B_2kQS[/youtube]
Quote makcun14 10-6-2024 07:51 PM
marsha memang suara power dari zaman af lagi. cantik , body letops , suara mantaps memang pakej lengkap ah giteww . teringat meols dulu gigih afundi marsha huhu
Quote jihyomelly 10-6-2024 09:13 PM
sedap dia nyanyi dgn bradik moffat tu…
Quote azimodin 10-6-2024 09:48 PM
makcun14 replied at 10-6-2024 07:51 PM
marsha memang suara power dari zaman af lagi. cantik , body letops , suara mantaps memang pakej leng ...

Last month iouls keluar dari tandas Double tree KL. Tetiba ada kelibat tinggi lampai, pakai baju kurung/kebaya, siap bersanggul.. wangi pulak tu. Iouls pon toleh la banyak kali. Marsha rupanya. Comel betul. Nak ambik gambar tapi masa tu dia rushing nak masuk dewan, ada event.
Quote dua_chzy 10-6-2024 09:59 PM
LipasComel replied at 10-6-2024 08:50 AM
power la. sampai boleh duet dgn adik beradek the moffats tu

Baru google.

Hensem pula Dave Moffat tu bila dah tua.

Lihat semua komen(8)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-6-2024 01:59 AM GMT+8 , Processed in 0.169449 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top