aku guna resipi tuan rumah nie lah...aku ikot betol2 resipi dia kecuali aku gune minyak masak,dia kata dia guna minyak jagung kan x silap aku..kek aku jd x naik..jd kecik molek jerk..x gebu lansung..nk wat layer mcm mana kalu dah terbantat mcm tuh..psl grease,aku sapu butter keliling loyang..
kredit utk Ikea..cntik..
hihii.bru plan ujug mgu ni nk buat 2nd pandan layer..
huhuhu..bljr dr pglmn lps..pandan layer ku comot..byk faktor
1) kastard tak brpa nk pekat -maklum lah 1st try&error
2) ms tuang kastard tu pns bebenor - runtuh sikit ms duk layer2
3) tak sabor nk ngappp...bile ptong x cun
APA pun...ms bwk utk brtdy ank buah..semua org yg mkn PUJI..SEDAPPPP...
Ade sape-sape tau tak kenape kek coklat bole jadi lembik. I dah buat ikot sukatan tapi still lembik. mase kukus tu i gune api kecik dekat 2jam tp tak naik jugak. Ade kawan i ckp i kacau adunan kek tu dua arah, tu yang tak jadi. Betol ke?