|
Miss Universe 2023 - Miss Universe Nicaragua
[Copy link]
|
|
fadz84 replied at 17-11-2023 07:34 PM
Dia muslim kan? Lgpun sblm ni Wanita yg dh berkahwin xleh join.. baru tahun ni dorg longarkan requ ...
Ooo dh longgarkan requirements.. aku lambat update la tu. Thanks for the info. Aah tula dia muslim la kalo ikutkan kan sbb dulu kawin ngn laki mulay. |
|
|
|
|
|
|
|
fahima80 replied at 17-11-2023 08:08 PM
Tertengok video melintas di FB tadi, sesi pengenalan masa prelims yang peserta sebut nama negara mas ...
Tp audience dlm dewan sorak gile2 utk Miss Nepal yg gundu tu.. jgn tetiba dia dpt masuk top 20 sudah.. hehe |
|
|
|
|
|
|
|
fadz84 replied at 17-11-2023 08:47 PM
Tp audience dlm dewan sorak gile2 utk Miss Nepal yg gundu tu.. jgn tetiba dia dpt masuk top 20 sud ...
Harap x masukla sbb attitude pun failed… rmai lg yg better gigih jg body gigih layan fans wlupun pun muka msg2 dah penat… |
|
|
|
|
|
|
|
miss korea tak da masuk,mcm tak penah dengar ja ada.they all kan perasan cantik |
|
|
|
|
|
|
|
razzia replied at 17-11-2023 09:08 PM
miss korea tak da masuk,mcm tak penah dengar ja ada.they all kan perasan cantik
Ada je Miss Korea join MU.. pencapaian plg tinggi dorg tahun 1988 jd 1st RU.. tahun 2007 wakil dorg dpt 3rd RU.. |
|
|
|
|
|
|
|
bambimo replied at 17-11-2023 07:03 AM
Thailand every year Aku tunggu natcos diorg mmg kreatif to the max...
Thailand pun muka lawa2..
Aku ...
Ya iols lurve sangat ngan hh. Muka dia sexy, body dia letops nokkk. Lurve banget. Jobless bawah kaki dia jer.. |
|
|
|
|
|
|
|
deebiz14 replied at 17-11-2023 01:45 PM
Ni yang standout so far. Prasan tadi kat TwitterX.
Cantik wakil dr nicaragua ni |
|
|
|
|
|
|
|
Fuh cun ya MU Thai. Bilalah kita nak dapat wakil yang cun setara gini? |
|
|
|
|
|
|
|
Jah xnak masok ke. Awal2 dh xlulus ye tinggi xcukup cm . |
|
|
|
|
|
|
|
gerbera.memopad replied at 17-11-2023 09:49 PM
Fuh cun ya MU Thai. Bilalah kita nak dapat wakil yang cun setara gini?
Negara kita kalau nk muka gini kena mixed India or borneo + mat saleh.. cina x menjadi sgt.. melayu islam plk xleh join.. |
|
|
|
|
|
|
|
ReginaGeorge replied at 17-11-2023 09:19 PM
Ya iols lurve sangat ngan hh. Muka dia sexy, body dia letops nokkk. Lurve banget. Jobless bawah ka ...
HH body bahagian pinggul ke bawah bagak la.. pernah tgk dia casting utk catwalk x cantik langsung catwalk sbb body bawah besar.. |
|
|
|
|
|
|
|
deebiz14 replied at 17-11-2023 06:56 PM
Wakil kita..
Natcos too simple tapi cantek kuningnya.
Sian serena ni, dia lawa, tinggi, bijak. Tp sebab indon punya pasal Malaysia yg jadi mangsa. Sheols lulus nak fly pun last minute x sampai seminggu sebelum competition. Sial punya indon |
|
|
|
|
|
|
|
haa ada pon benang ni
meols suka jah calon MU Malaysia si Serena tu...cantik dan lembut je. IG Sash apa entah tu pon letak dia no 20 terbaik untuk kategori EG.
Cuma tak cukup latihan, biasala MUMO kan kuat berangan
mohon sheols perform dan lolos final top 20 yach.
iols suka jah miss pinoy. Lelain tak pastilah sebab banyak yang overrated esp negara2 latino...perlu ke tetiap tahun media fokus kat diorang je choyyyy
eh korang tengok kat mana haa? mohon share link yachh...sib baik ahad pagi ni iols free so boleh la layan |
|
|
|
|
|
|
|
Nozot replied at 17-11-2023 03:41 PM
Tak cici..makin gemuk shahnaz tu..MU 2021, last year USA, kontroversi last year
Dah kurus balik dh dia |
|
|
|
|
|
|
|
hyie replied at 17-11-2023 10:24 PM
haa ada pon benang ni
meols suka jah calon MU Malaysia si Serena tu...cantik dan lembut je. IG S ...
Esok free kat youtube jam 9.00 pagi... jam 3.30pagi miss globe dulu itu potential crown |
|
|
|
|
|
|
|
eh yang miss Globe 2023 kot...calon mesia ala2 favorit gituhh...pening la banyak sangat miss2 tengah berlangsung sekarang ni. Tapi iols lagi suka miss world ngan miss grand...tu pun iols terlepas miss grand yihhhh |
|
|
|
|
|
|
|
macam muka amelia handerson bila makeup penuh |
|
|
|
|
|
|
|
princessmiang replied at 17-11-2023 10:24 PM
Dah kurus balik dh dia
Sian tgk masa final walk dia as MU last year.. jd mcm x confident gitu sbb body dh x sama masa menang MU 2021.. |
|
|
|
|
|
|
|
jambatannetizen replied at 17-11-2023 06:21 PM
Myanmar, cambodia and vietnam perempuan2 dia ramai tak cantik.
Lol selamber je aku ngata, tapi m ...
Hahaha... tergelak aku dgn kejujuranmu. Betol la tu, mmg meleis lg lawo drpd ni sume. Yg dalam gambo nyamma td, harap ke grooming rambut ape sume je nampak semenggah... |
|
|
|
|
|
|
|
fadz84 replied at 17-11-2023 10:17 PM
Negara kita kalau nk muka gini kena mixed India or borneo + mat saleh.. cina x menjadi sgt.. melay ...
Aha yes..bak kata mummyku suatu masa dolu, chi mix omputeh tak lawo sgt. Helok lg melei mix omputeh. |
|
|
|
|
|
|
| |
|