|
AKASIA : HATI PEREMPUAN[ISTANA KE 2][SYARUL RIDZWAN & MIA AHMAD]
[Copy link]
|
|
MRSLIZARIOS replied at 18-5-2015 10:16 PM
pelik sesangat... selalu nya MA Atau SR kalau jejalan mesti dgn BFF masing2 Atau angah kan... *mod ...
Tefek gmbr mia tuu.. hihi |
|
|
|
|
|
|
|
Angah exam,,,tu la..biase ma mst bwk temankan,,,nak privacy maybe,,or kwn2 die tggu tmpt lain,,,
|
|
|
|
|
|
|
|
chami replied at 18-5-2015 10:13 PM
nona tadik yg @MRSLIZARIOS mention
Thank you Chami!! Tapi kan sesape tau tak sama ada nona manis ni dianjur Kat mane? |
|
|
|
|
|
|
|
nadiafamie replied at 18-5-2015 10:20 PM
Angah exam,,,tu la..biase ma mst bwk temankan,,,nak privacy maybe,,or kwn2 die tggu tmpt lain,,,
Mungkin kot!! Haizzzz HP ni buat Semua org angau |
|
|
|
|
|
|
|
@chami rajin jejalan kt ig depa ni x...pasan x..depa ni suke post dlm waktu2 nak subuh,,,xtido mlm agaknye,, |
|
|
|
|
|
|
|
Lepas ni sape nk vogue mcm ma kene beli baju kt ashanas n tudung kt mumuscarves,,,sbb ma dh jdk official ambassador |
|
|
|
|
|
|
|
nadiafamie replied at 18-5-2015 10:23 PM
@chami rajin jejalan kt ig depa ni x...pasan x..depa ni suke post dlm waktu2 nak subuh,,,xtido mlm a ...
Iolls prasann hahahaha.. sbb hari2x csi ig depa.. |
|
|
|
|
|
|
|
Bkn dkt one utaam jgk eh,,
|
|
|
|
|
|
|
|
Ada ep 26.., duk ulang scene aril pujuk hanis keluar duk ruang tamu.. Smpai kat sofa tgk or jemari hanis bersentuhan dgn jemari kuril... Rasanya jemari sstu.. Sr n mia... Haha... Cuba uols tgk..
|
|
|
|
|
|
|
|
Kan..pastu waktu diorg post tu cam lbh kurg je... ( keje nak speku je..hbis sume di csi ) |
|
|
|
|
|
|
|
Mrk nak tunggu subuh masuk.. Lepas solat tahajud berjemaah lah tu.. Terus post pepagi... Haha... Boleh
|
|
|
|
|
|
|
|
nadiafamie replied at 18-5-2015 10:26 PM
Bkn dkt one utaam jgk eh,,
Tak pasti Tempat lokasi... Tapi Kalau di TV3 sebelah one utama je kot. Pape pun iolsssss speku je |
|
|
|
|
|
|
|
Yg duk kt sofa dlm bilik tu ke,,, |
|
|
|
|
|
|
|
Ptt bercahaya dan beraura si ma ni,,,tahajud la rahsia nye...contoh yg baik ni...
|
|
|
|
|
|
|
|
https://instagram.com/p/2yHejsR6vc/
Akhirnya jmpa gmbr niiii.. huhuhu.. double date?? Ehhh.. tp berlima hahaha |
|
|
|
|
|
|
|
Mia g oneutama td sempoi jek pakainye..huhu...berani die jln sesorg...name tgh naik..kalau pape hal ke..kan...
|
|
|
|
|
|
|
|
Ape tu,,gmbr kt ig gf angah ke tu,,
|
|
|
|
|
|
|
|
Jalan menuju sofa kat ruang tamu rumah mak anis... Sebelum scene niza cakap biar abg aril aje jd pengapit abg omar tu.. Masa jemari tu bersentuhan mcm mrk nak elak dr kameraman tp tersnap gak.. Cer tgk
|
|
|
|
|
|
|
|
Nadia.. Wa gambar mia pi oneutama tu... Or tepek kat sini..
|
|
|
|
|
|
|
| |
|