CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 3833|Reply: 3

Adakah anda fikir lirik boleh menggantikan suara yang buruk?

[Copy link]
Post time 17-8-2020 08:30 AM | Show all posts |Read mode
Edited by Rancho121 at 18-8-2020 05:48 PM

Adakah anda pernah mendengar lagu dan anda menyedari bahawa orang yang menyanyi tidak begitu senang didengar, tetapi liriknya membuat anda lupa tentang suara yang buruk? Kadang-kadang saya fikir lagu dapat diterima dengan lirik yang bodoh hanya kerana penyanyi dan pemuzik terlalu berbakat, jadi anda kurang memfokuskan lirik. Walau bagaimanapun, saya berasa gembira kerana artis itu tidak mempunyai suara terbaik tetapi tetap membuat saya tersesat dalam muzik tanpa mengira liriknya. Adakah anda mempunyai artis yang tidak akan senang anda dengar sekiranya liriknya kurang menarik https://trackeasy.fun/usps/ https://showbox.tools/ http://essaywriter.fun/?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-8-2020 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
lagu ayam mi vida tuh lirik ulang2 bodoh gitu jah tapi sebab catchy iols layan jah. syinta gila tuh suara super hauk tapi melodi dia agak catchy so ramai suka jah dengar. patut bagi kat ayda mat aris katanyerr
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2020 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
aku dengar lagu ikut melodi, duli hape dgn lirik. tapi kalau suara terlajak hauk spoil la jugak mood melodi >>>>>>>>>> suara>>>>>lirik
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2020 09:14 AM | Show all posts
adakah tt hanya fokus pada nasyid dan lagu jiwang yg meleret2?
dari segi topik mcm secara general semua lagu dlm dunia ni

tt pernah tak dengar lagu heavy metal? thrash, symphonic, death, nu etc...
try dengar children of bodom, arc anemy, amon amarth, slipknot etc...
jgn kata suara sedap, sepatah haram pon xtau ape dia cakap
tapi melodi dan riff dia buat org suka

kalo lagu melayu yg rap tu suara mana sedap tapi fokus pada mesej yg disampaikan
contohnya Altimet amboi tu mmg utk hempuk batu kat kepala siapa yg terasa

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-6-2024 05:02 AM GMT+8 , Processed in 0.055701 second(s), 28 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list