CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 19325|Reply: 116

AnyOne Nak Borak Ngan Aku Pasal BL ??? ( Boy LOVe)

[Copy link]
Post time 28-6-2021 10:04 AM | Show all posts |Read mode
GULF MEwning... Actually it takes abt 2 weeks sebelom aku tulis post ni.. pikir nye pikir nye pikir.. so aku tulis gak la arini... dah lama sebenarnya break dr forum.. so arini aku start balik.. actually since pendemic last year.. aku ada hobby baru.. layan Kdrama.. specifically ..layan drama.. sebab xde keje nak buat kan... Kne BDR ... so dari satu drama ..ke satu drama aku layan... 1st Kdrama aku layan... World Of the Married sampai la smlm aku layan Y-Destiny ( Thai BL Drama ) actually its almost 2 bln gak aku layan Thai drama ni.. superb sama macam layan Kdrama .. retis dorang jambu2 ensem2 xkalah oppa2 korea... dan am nya aku layan drama BL shj.. drama thai horror xlayan hahahaha... kalau korang yang xpernah tau apa tu BL.. actually BL ni Short for Boy's Love (yes, in English), BL is currently the most accepted and widely used term for anime and manga with gay themes and romantic relationships... Gile lah.. terjebak dengan cinta Lelaki dengan Lelaki.. GAY uols...( strictly not transgender (pondan)).. so aku create this post just to gather BL Fan kat Malaysia ni.. bukan apa.. Bila ko suka tgk BL tp ko xde sapa nak ajak borak.. like.. WHATTTT... hahaha cakap dalam hati je guys.. ( Pls don include religion in this post which is I know that LGBTQ is totally UnAcceptable!!!) So Im Looking forward with new friends with same interest yang rajin nak borak n share feeling dengan aku ttg Cinta tanpa Sempadan ( Love With No Boundaries ) Loves Has No Limit Gender !!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-6-2021 12:48 AM | Show all posts
BL ni kira masa dalam drama tu jer kan ...

pernah nengok Untamed ...?



cute watak yang d bawa Xioa Zhan dan Wang Yi bo


Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2021 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
iols pernah tengok cite siam 2gether selepas geram dengar kengkawan duk gosip2 tp bila tanya xnk bgtau suruh tengok sendiri
xberapa sgt BL ni kot tp cerita tu kelakar so iols tengok sampai habis
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2021 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Eeeeeee gay
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2021 02:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols terjebak tengok BL series start MCO last year

Oppa kdrama letak tepi dulu. BL actors coming thru
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-7-2021 09:39 AM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 29-6-2021 12:48 AM
BL ni kira masa dalam drama tu jer kan ...

pernah nengok Untamed ...?

Hahaha ye la... Dorang real live actually semuanya straight .. Xtau la kalau dorg gay.. Tp aku xdulik pin..actually asal nye Dr komik manga tu ha..  Alaa imaginary thing laaa.. Hehehe untamed aku lom ada chances nak tgk lg sebab banyak sangat list tgh nunggu hahahahahha tp akan tgk nnt
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 2-7-2021 09:44 AM | Show all posts
gummiebear replied at 30-6-2021 02:03 AM
Iols terjebak tengok BL series start MCO last year

Oppa kdrama letak tepi dulu. BL actors coming ...

Sama laa kita hahahahaha masa 1dt mco layan kdrama siang malam.. My first BL Together With You .. lagendary BL couple MaxtuL ... Hahaha superb babe dorg berlakon... actually guys ni aku tgk dorg nye friend bonding kuat btul kannn... Huhu.. Tp the.most aku suka MewGulf couple laa.. Dorg mcm real laaa hahahahahha jilake btul laaaaa... Sapa ur fav BL couple babe...

Me ❤
#MaxTul
#MewGulf
#BrightWin
#KristSingto etc etc.. Wahhh ramai sgt.. Dorg smua ensem2 cute2 hahahahahahaha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-7-2021 09:48 AM | Show all posts
fido_dido replied at 30-6-2021 12:33 AM
iols pernah tengok cite siam 2gether selepas geram dengar kengkawan duk gosip2 tp bila tanya xnk bgt ...

Thai Series ..2gether.. BrightWin Couple.. Hehe sequel dia.. Still 2Gether... Mmg best hehehe  aku mmg BL Fangirl weh... Hahahaa lepas satu satu series aku tgk... Keekkekdkd tp aku layan cite yang dh completed je sebab aku x suka.tggu seminggu semingguuuuu xsaabr..  Hahaha part kissing yang plg best... Aku pelik gak.. Omaigod... Asal aku suka tgk 2big guys kissing.. Hahahah passionate
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 2-7-2021 09:49 AM | Show all posts

Hahahahahahhaha... Gay.. Trans xsama eh.. Aku xsuka tgk lelaki lembut ..tp 2 lelaki sado kissing.. Omaigod.. Feel dia lain mcm hahahahahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
cintakita79 replied at 2-7-2021 09:44 AM
Sama laa kita hahahahaha masa 1dt mco layan kdrama siang malam.. My first BL Together With You ..  ...

Mak aii chuols stat2 dah hardcore ehh

Itulaa deme ni fan service top notch ya.. series dah main bertahun2 tetappp feeding moments. Itu yang gila semua fans ingatkan real hahaha

Iols mula2 tengok sotus jadi fav iols haruslah kristsingto alahaiii krist tu comeyy betoll eyecandy sangatt

Iols ada sorang close friend pastu sorang hadek2 yang layan BL. Sekali skala tu sama2 lah kami meroyan fangirling hahahaha takde koje chuols
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 29-6-2021 12:48 AM
BL ni kira masa dalam drama tu jer kan ...

pernah nengok Untamed ...?

Dah lama nak layan tapi tak terlayan sebab tengok ep sampai 50 haha letihh

Tapi iols dah stat tgk semalam. Xtau lah berapa lama nih banyak nauuu ep nya
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 02:10 PM | Show all posts
cintakita79 replied at 2-7-2021 09:39 AM
Hahaha ye la... Dorang real live actually semuanya straight .. Xtau la kalau dorg gay.. Tp aku xdu ...
tengok la ...
best tau ...

haha tu jer la yang FC tengok sampai abis ...

FC tak suka nengok drama ke movie ... suka membaca jer


Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 02:18 PM | Show all posts
gummiebear replied at 2-7-2021 11:34 AM
Dah lama nak layan tapi tak terlayan sebab tengok ep sampai 50 haha letihh

Tapi iols dah stat t ...
terjebak nengok sebab adik2 nengok


plus pelakon nya best ... TTC most encem 2020


Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 2-7-2021 02:18 PM
terjebak nengok sebab adik2 nengok  



Ini yang jadi Wei Wuxian tu kan? Helokk yachh

Suka lah heols dalam the untamed tu.. baru ep7 ni haishh long way to go
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-7-2021 11:35 PM | Show all posts
gummiebear replied at 2-7-2021 11:32 AM
Mak aii chuols stat2 dah hardcore ehh

Itulaa deme ni fan service top notch ya.. series dah mai ...

Omaigodddd weoll dah jumpa gengg fangirl hahahahaha ye la sis.. Live krist sgt2 comel sgt.. Seswai dgn singto the lion hahahahahah iols xde geng sis.. Layan BL sorng2 hahaha kesian kan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-7-2021 11:36 PM | Show all posts
gummiebear replied at 2-7-2021 11:34 AM
Dah lama nak layan tapi tak terlayan sebab tengok ep sampai 50 haha letihh

Tapi iols dah stat t ...

Haha banyak nau 50 ep..  Pendek2 kot sis
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 2-7-2021 11:38 PM | Show all posts

Iols dh try baca manga tu.. Xfeel hahaha tgk kissing real lg besh hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 04:08 AM | Show all posts
gummiebear replied at 2-7-2021 06:13 PM
Ini yang jadi Wei Wuxian tu kan? Helokk yachh

Suka lah heols dalam the untamed tu.. baru ep7 ni ...
yerp...

watak dia bawak tu watak nakal...flirting dengan Wang Yi Bo ... yang membawa watak Lan Wangji haha yang ni ala alaaa nerdy yang baru kenal dunia luar bila bersama Wei Wuxian


masa iols nengok tu ... citer ni lom abis release yang translate nyer ... so nengok slow2 jer la


Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 04:12 AM | Show all posts
cintakita79 replied at 2-7-2021 11:38 PM
Iols dh try baca manga tu.. Xfeel hahaha tgk kissing real lg besh hahahaha
haip!~~

nak nengok menda haaa kalo satu family duduk sama2 nengok


iols memang jenis membaca jer ... lebih terbuka ruang untuk imaginasi...



Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
cintakita79 replied at 2-7-2021 11:35 PM
Omaigodddd weoll dah jumpa gengg fangirl hahahahaha ye la sis.. Live krist sgt2 comel sgt.. Seswai ...

Meh la kita fangirling sama2 hahaha

Iols baru habis layan FUTS.. banyak pulak series baru x terkejar nak tengok semua helppp
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Lawak & Santai


ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 3217 Replies : 19
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 38135 Replies : 296
Gadis Nak Bakal Suami Bergaji RM9,000.Wajar atau tidak zaman sekarang
YgBenarGadis Nak Bakal Suami Bergaji RM9,000.Wa
Views : 34632 Replies : 214
Update :Nur Farah Kartini Dibunuh oleh individu yang dikenalinya. ! Anggota Polis Ditahan.Hilang Sejak 10 Julai, Pulis Mohon Bantuan Kesan Nur Farah Kartini
YgBenarUpdate :Nur Farah Kartini Dibunuh oleh i
Views : 172164 Replies : 2845
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 19879 Replies : 294
Tidak perlu tunggu 24 jam untuk lapor kes orang hilang - KPN
mojarean_XTidak perlu tunggu 24 jam untuk lapor ke
Views : 18010 Replies : 19
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31522 Replies : 210
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 91925 Replies : 794
Takut kena tembak? Takut kena culik? Takut kena sepak? Tanya Kim Pan-gon Apa Dia Maksudkan Dengan Bahaya – TMJ
YgBenarTakut kena tembak? Takut kena culik? Tak
Views : 28349 Replies : 92
Wan Ahmad Fayhsal digantung enam bulan daripada hadir sidang Dewan Rakyat. Sejurus keputusan penggantungan, semua Ahli Parlimen blok pembangkang bangun membaca doa qunut nazillah
mojarean_XWan Ahmad Fayhsal digantung enam bulan d
Views : 7183 Replies : 7

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-7-2024 07:10 PM GMT+8 , Processed in 0.070156 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list