CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 6404|Reply: 69

[Disney+ 2024] BLOOD FREE/DOMINANT SPECIES - Ju Ji Hoon, Han Hyo Joo, Lee Hee Joon, Lee Mu Saeng

  [Copy link]
Post time 2-10-2022 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Rahah at 19-4-2024 09:48 PM


Profile
Drama: Dominant Species (literal title)
Revised romanization: Jibaejong
Hangul: 지배종
Director: Park Chul Hwan
Writer: Lee Soo-Yeon
Network: Disney+
Episodes: 10
Release Date: April 10, 2024
Language: Korean
Country: South Korea
Genre: Sci-fi, Thriller, Drama
Content Rating: 16+

Plot Synopsis by AsianWiki Staff ©
Ending millions of years of humans eating animal meat, BF now dominates the genetically engineered cultured meat market. There are people inside BF and outsiders who begin to have doubts about the path taken by BF CEO Yoon Ja-Yoo (Han Hyo-Joo). Yoon Ja-Yoo founded BF with On San (Lee Mu-Saeng), who has a Ph.D. in physiology.

Meanwhile, after graduation from the Naval Academy, Woo Chae-Woon (Ju Ji-Hoon) served in army, but he now works as a bodyguard.

Cast
Ju Ji-Hoon - Woo Chae-Woon
Han Hyo-Joo - Yoon Ja-Yoo
Lee Hee-Jun - Sun Woo-Jae
Lee Mu-Saeng - On San
Park Ji-Yeon - Jung Hae-Deun

Source: Asianwiki, Mydramalist

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 19-2-2024 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 30-3-2024 03:55 PM

FIRST LOOK...
  

TEASER TRAILER...
OFFICIAL TRAILER...



Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 09:40 AM | Show all posts
pagi td nampak pic jjh n hhj utk drama ni...terujaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 09:58 AM | Show all posts
Edited by honey_jelly at 20-2-2024 09:59 AM

yay..drama baru oppa ju ji hoon lepas jirisan..lama bebenor menunggu nih
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 11:48 AM | Show all posts
wa, tingat 1st drama Ju Ji Hoon ni yg aku tgk. Goong. masa tu masih nmpk selebet. pehtu tgk movie dia Antique Bakery. dah nmpk kemas sikit dah. now nmpk wangi. hihihi. masuk list jgk drama ni sbb suka Han Hyo Joo berlakon gak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-2-2024 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
honey_jelly replied at 20-2-2024 09:58 AM
yay..drama baru oppa ju ji hoon lepas jirisan..lama bebenor menunggu nih

Ju ji hoon ada 1 lagi drama release tahun ni... Light Shop... drama ni writernim Moving... kalau uols tengok Moving la...
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 20-2-2024 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Both ML & FL berlakon citer zombie... iols suka both...
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 04:17 PM | Show all posts
Rahah replied at 20-2-2024 03:00 PM
Ju ji hoon ada 1 lagi drama release tahun ni... Light Shop... drama ni writernim Moving... kalau u ...

moving ai tgk,

ada 2 drama oppa tahun nih..berbaloi tunggu dia buat comeback, 2 drama terus tahun ini. tunggu season baru Kingdom entah jadi ke tak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 20-2-2024 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
honey_jelly replied at 20-2-2024 04:17 PM
moving ai tgk,

ada 2 drama oppa tahun nih..berbaloi tunggu dia buat comeback, 2 drama terus ta ...

Yup... memang berbaloi... tu pun ada offer new drama lagi...

Writernim Kingdom tengah busy tulis citer lain...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-3-2024 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Writernim Stranger... PDnim Grid...
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2024 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 20-2-2024 03:02 PM
Both ML & FL berlakon citer zombie... iols suka both...

Aha...i pun suka sangat both. Dua ni professional
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-3-2024 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
scorpionkiki replied at 15-3-2024 04:35 PM
Aha...i pun suka sangat both. Dua ni professional

Yup... tu yang excited nak tengok citer ni...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-3-2024 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
TEASER TRAILER...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-3-2024 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
OFFICIAL TRAILER...
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2024 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Patutlah serius je citer ni…takde comic relief langsung…dari writer Stranger & Grid rupa2nya…writer ni bagus tapi itulah citer2 dia terlampau serius…

Best kalau uols jenis yg ada high attention span & minat citer scifi…tapi kalau jenis yg susah nak fokus tu baik takyah tgk…kang ada pulak yg komen slowlah, susah nak fahamlah…
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2024 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Berbalik kpd drama ni, citer ni pasal company nama Blood Free yg buat cultured meat as an alternative for actual meat utk elakkan kekejaman terhadap binatang…since ini teknologi baru, adalah kontroversinya & CEO company ni Ms. Yun hadapi byk ancaman dari seluruh dunia…

Utk melindungi Ms. Yun, company dia hirelah sorang bodyguard nama Chaewoon…tapi Chaewoon ni pun ala2 mcm spy jugak…dia apply jadi bodyguard Ms. Yun atas arahan superior dia pada masa yg sama korek2 info pasal Ms. Yun…

meanwhile lab Blood Free ni pun kena hack…Ms. Yun suspect ni kerja org dalam tapi dia blm tau siapa…



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-4-2024 11:05 AM | Show all posts
akhirnya boleh lepas rindu tgk pakcik ju jihoon, macho pulak dia dlm drama nih so far plot drama ni sgt promising, macam ada konspirasi dan plot twist. drama ni serius so jgn harap kalau ada scene splastik atau kelakar, konpem takde ya, cuma aku nak tergelak time karakter ju jihoon panggil mansik-ssi..ingatkan panggil roommate ke apa, rupa2nya kucing ..siot lah panggil kucing macam panggil anak je haha

tak sabar nak tgk episod baru esok. genre drama yg paling ai gemari ditambah ML dgn FL favourites
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-4-2024 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
honey_jelly replied at 16-4-2024 11:05 AM
akhirnya boleh lepas rindu tgk pakcik ju jihoon, macho pulak dia dlm drama nih so far plot dram ...

Comel Mansik-ssi tu... lambat betul tunggu dia nak keluar...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-4-2024 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Best citer ni... iols tak sabar nak tengok next episod... tengok preview episod 3 & 4 lagi best...

Chaewoon interview pun guna metaverse... cuma ransomware jer tak dapat nak elak... iols speku memang insider jugak... sebab diorang je yang tau info...

Ada sorang lagi yang nampak suspicious tu entah apa kaitan dengan Ceo Yun... family dia ke...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-4-2024 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 17-4-2024 01:01 PM

Fans kdrama yang minat citer Stranger, Grid & Life memang recommended tengok citer ni... ni writernim yang sama... so far iols layan semua citer dia... cast2 drama dia semua A-lister... memang tak boring langsung walaupun sometimes a bit slow... tapi pada iols bukan slow tapi more details... yang penting plot citer best... isu menarik...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 12:26 PM GMT+8 , Processed in 0.067288 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list