CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2591|Reply: 12

Minum kopi boleh dapat free grabfood voucher? Biar betul??

[Copy link]
Post time 15-8-2023 12:54 PM | Show all posts |Read mode
Edited by qqbeh at 18-8-2023 09:47 AM

1 hari 1 resit. Kongsikan resit pembelian kopi kalian dan berpeluang untuk menang RM10 GrabFood evoucher! Benda free siapa nak bagi kan?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-8-2023 10:03 PM | Show all posts
Edited by CatWang90 at 18-8-2023 11:19 AM

I tak minum coffee sebab nanti pening kepala. Kalau coffee bun i makan laaa, boleh dak submit resit coffee bun tu? Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2023 11:09 PM | Show all posts
Edited by blaalaaa at 15-8-2023 11:11 PM

klu hri hri minum kopi boleh ke claim free voucher grabfood ?
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2023 10:09 AM | Show all posts
Edited by lululu2014 at 18-8-2023 11:24 AM

Tak pakai grab.. grab mahal la.. Aku pakai shopee food delivery je skang. Murah, voucher berlambak.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2023 11:02 AM | Show all posts
bagi lah link ke? semalam punya minum pun ada resit lagi. mmg dah rutin harian setiap pagi sblm kerja minum kopi dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2023 11:15 AM | Show all posts
blaalaaa replied at 15-8-2023 11:09 PM
klu hri hri minum kopi boleh ke claim free voucher grabfood ?

dia mcm ni i baca kempen tu, lagi banyak scan ke app zcity lg bnyak tngginpeluang nak menang baucer rm10. tapi limit 1 hari 1 scan je lah. so kalau setiap hari pun tak ada masalah.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 17-8-2023 10:51 AM | Show all posts
meesuhaimee replied at 16-8-2023 11:02 AM
bagi lah link ke? semalam punya minum pun ada resit lagi. mmg dah rutin harian setiap pagi sblm kerj ...

https://www.facebook.com/watch/?v=846016833546251 ,ni haa link nya..saya tgok member2 duk share..geng2 coffee semuanya..saya tgok juga dia duk bt satu, dia guna AI chatbox JOJO, benda ni boleh analyse baucer2 yg sesuai untuk kita..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2023 01:33 PM | Show all posts
ada limit tak eh? maksudnya resit tu kena min spend berapa baru layak dapat join. kena minum kopi yg puluh2 ringgit dulu ke.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-8-2023 01:37 PM | Show all posts
kopi tahi musang boleh? or tahi panda?
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2023 08:31 PM | Show all posts
Edited by jolin901 at 18-8-2023 11:22 AM

Kalau confirm dapat nak la, kalau setakat scan pstu tk dpt apa apa tu yang malas nak join benda benda camni. Kebanyakan nya gimik je lebih.

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-8-2023 11:16 AM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 17-8-2023 01:37 PM
kopi tahi musang boleh? or tahi panda?

uih kopi mahal tu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2023 09:03 PM | Show all posts
Bosan la dengan iklan macam nie. Da byk kali da termakan dengan iklan iklan gini tapi satu hapak pon tak dapat bazir masa jela!
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2023 08:46 AM | Show all posts
tdsue replied at 17-8-2023 01:33 PM
ada limit tak eh? maksudnya resit tu kena min spend berapa baru layak dapat join. kena minum kopi yg ...

tak kisah rm 1 pun boleh je hahahha..asa coffee gituh..100 winner dapat voucher..bg aku ok lah dri korg yg mmg slalau beli kopi baik masuk je bkn ssh pun scan masuk je..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: ExploRasa


ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-6-2024 11:16 AM GMT+8 , Processed in 0.068960 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list