CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 81759|Reply: 1555

[EDISI AJL38] HASRAT DINOBATKAN SEBAGAI JUARA AJL38

  [Copy link]
Post time 6-2-2024 12:18 AM | Show all posts |Read mode
Edited by Rhyno at 4-3-2024 12:46 AM



Lagu manakah pilihan warga Caritizen untuk menjuarai AJL38?

Sila undi lagu pilihan uolssssssss!!!


Lagu-lagu juara pilihan Caritizen AJL 2017 - 2022

2017 - Jampi  by Hael Husaini
2018 - Sampai Bila by Misha Omar
2019 - Sumpah by Naim Daniel
2020 - Gila by Kaka Azraf + Loca B + Noki
2021 - Pelukan Angkasa by SOG + Shila Amzah
2022 - Debu by Dayang Nurfaizah + Amir Masdi
Single Polls, Total 193 Users voted
Your User group have no permission to vote

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-2-2024 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
me vote nombor 5 sebab lagu tu best.

jadah shiha zikir pun masuk. sore pun mcm babon
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-2-2024 12:25 AM | Show all posts
Santai.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2024 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Santaiii
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2024 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Masih relevant kah masih ade org tgk ke
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2024 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 6-2-2024 02:25 AM From the mobile phone | Show all posts
smua finalist cam gampunkk blaka
AJL patut tukar ke Anugerah Syok Sendiri-ASS
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2024 08:08 AM | Show all posts
mcm lagu santai tapi masa semi aritu nyanyi pun haussss jer..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-2-2024 08:26 AM | Show all posts
waktu ziana hasif will jadi Juara Lagu 38
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2024 08:28 AM | Show all posts
Santai by FT.. it's time
Sutera pun OK, tp too technical for mainstream listeners
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2024 10:51 AM | Show all posts
santai.. walaupun tak berapa kenan dh dgn ft, aci gitu? ahhahhhaaa
dan sebenarnya sb lagu2 lain mcm tatauuuu... kita sekarang dgr best 104fm, tau lagu tp tatau tajuk ahhahahaaa
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2024 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Tukul.Besi at 6-2-2024 11:01 AM

Juara: Hasrat
No 2: Sutera
No 3: Jangan Mati Rasa Itu

Top 5 pilihan
JMRI(muzik progression dia best)
Hasrat (lirik best boleh nangis kalau dengar)
Sutera (muzik unik)
Astana (mesej lagu ni kuat tapi juri x suka ernie kan)
Santai (lagu best but tak mungkin juara)

Mid, antara boleh top 3 tapi meh:
Waktu (duet partner hauk)
Darah (lagu sangatlah biasa)
Bintang (magic touch HH dah hilang)

Filler:
Ku cuma
Selagi Ku ada
Kalam
Inilah Jalannya

Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2024 10:58 AM | Show all posts
Santai...

JMRI tu tipikal sangat utk lagu Aina
Sutera, aku mcm tak leh hadam lagu tu. Hahaha
Waktu kekuatan cuma pada ZZ je


Yang lain, tak pernah dengar. Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2024 11:10 AM | Show all posts
aku tak tau sgt lagu2 ni...

aku vote for erni zakri je la....
biasa nya dia nyanyi sedap di dengar pada telinga aku...hahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2024 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
antara santai hasrat atau astana
tak tau mana nak pilih
mungkin hasrat
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2024 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
walaupun aku tak berapa kenan dengan keover an ecah retno..tapi aku harap dia menang....
tapi macam ada peluang amir johari menang..
biasa ajl yang menang semua lagu yang tak dijangka..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-2-2024 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
irvene replied at 6-2-2024 12:20 AM
me vote nombor 5 sebab lagu tu best.

jadah shiha zikir pun masuk. sore pun mcm babon

Sebab lagu ala2 etnik kreatif kan tok mokhzani ada cakap nak balance kan pelbagai lagu masuk final sebab takkan nak kasi balada je masuk. So terselit la shiha zikir & aisha retno sebab dua2 ada lagu fusion
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2024 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Santai ftw!!! Lagu tu je yang semua org tau
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-2-2024 09:42 PM | Show all posts
pencintaABC replied at 6-2-2024 07:25 PM
Sebab lagu ala2 etnik kreatif kan tok mokhzani ada cakap nak balance kan pelbagai lagu masuk final ...

kalau Budi tak tarik diri, confirm masuk final instead of lagu Kucuma Kucuma Kucuma....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-2-2024 09:43 PM | Show all posts
ardy replied at 6-2-2024 10:58 AM
Santai...

JMRI tu tipikal sangat utk lagu Aina

Bosan lagu JMRI tu....terpekik je from start to end....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

22-4-2024 05:27 AM GMT+8 , Processed in 0.173404 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list