CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 25956|Reply: 41

Amelia Buat Saya Rasa Selamat, Tenang – Aedy Ashraf Tak Pandang Kecantikan Semata-Mata

[Copy link]
Post time 7-2-2024 11:12 PM | Show all posts |Read mode






Tidak memandang kecantikan semata-mata, pelakon Aedy Ashraf mengakui selesa di sisi Amelia Henderson disebabkan personaliti aktres jelita itu yang membuatkan dirinya berasa tenang dan selamat.


Pemilik nama sebenar Mohammad Addy Ashraf Rosmadi, 30, itu berkata, luaran seseorang tidak kekal lama berbanding sifat dalaman yang utuh sepanjang hayat.


“Amelia sentiasa membuat saya selamat dan tenang. Dari segi cantik, sudah pasti dia memang seorang yang sangat jelita, tetapi pada akhirnya kecantikan akan luntur seiring peningkatan usia.


“Pada saya, dia cukup sempurna disebabkan sisi peribadinya yang baik, mempunyai personaliti kuat, serta mampu menenangkan hati.


“Apabila bersama Amelia, saya juga berasa sangat selamat. Memang dia istimewa,” katanya selepas sesi tayangan perdana drama bersiri i.D, semalam.


Katanya, sikap saling memberikan kepercayaan membolehkan alur perhubungan berlangsung dengan lancar dan penuh persefahaman.


  



“Tiada pihak yang mengganggu hubungan kami ini kerana kami berdua meletakkan kepercayaan penuh antara satu sama lain.


“Ini bukan sekadar percaya antara pasangan kekasih, bahkan membabitkan kepercayaan sebagai sahabat memandangkan kami lebih banyak berkongsi mengenai hal kerjaya.


“Selain keluarga dan peminat, Amelia antara penyokong terkuat yang sentiasa bagi pandangan tulus serta bernas untuk setiap perkara,” ujarnya.


Aedy dan Amelia akrab selepas bergandingan dalam drama Kisah Cinta Kita sekitar November 2021, namun cinta mereka pernah terkandas sebelum ikatan kasih itu bertaut semula beberapa bulan kemudian.


Sumber – KOSMO! ONLINE
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2024 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau kahwin aku kasi 10 tahun je
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
X logik la ayat ni kpd amelia

Kalau kpd shungai baru logik
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Yelah Yelah...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh, edi baca porem ke? Sbb meols penah melahar heols pilih ame sb santek semata2 tak pon ade sedara heols yg repot apa kita kate kat sini.. ok la tu kalo suka sbb lain jgk..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
okayyyy bang
semoga naik pelamin ya
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 8-2-2024 08:30 AM | Show all posts
gituuuu
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Apehal lelaki plak bg statement rasa selamat disamping Gf. Patut Gf yg bg statement gitu. Satu hal pulak perempuan nk comfort laki. Terbalik zaman sekrg ye lelaki bergantung ke perempuan. Kang dh kawin kena tlg cari job kay tok laki.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-2-2024 08:38 AM | Show all posts
Amelia deserved better person than him, dari kerabat ke pelakon picisan je
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 08:53 AM | Show all posts
rasa selamat sebab pompuan yg berlakon kayu kayan ntah apa2 ni boleh tanggung makan minum masa kau dh takde job lagi kan? kalau muka pompuan ni macam pompuan uttar pradesh, tamil naddu atau pompuan2 rupa kasta rendah mesti kau taknak kn? kurex rasa kalau kawen pun takat 3-5 tahun dengan alasan tak serasi padahal masing2 tak puas menjalang dan menyontot,,
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Kapel nih mesti jadi macam mimilana dan syafix kile tuh... Nak kata bercinta pun bukan berkawan pun bukan... Tengok ajerlah sejauh mana
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 09:25 AM | Show all posts
stok-stok main je ni.... Ame perlukan ciknek, AD perlukan security sebab x banyak job....gittewww meols spekuuu... hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Mula2 rupa. Lepas perangai. Nanti rupa semula. Begitulah kitaran. Hati manusia berubah2
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 03:20 PM | Show all posts
Lampuled replied at 8-2-2024 08:38 AM
Apehal lelaki plak bg statement rasa selamat disamping Gf. Patut Gf yg bg statement gitu. Satu hal p ...

itula, iols baca artikel ni kali kedua tetiba jumpa red flag di situ pula. memang pelik gak baca dia berulang kali ckp rasa selamat dgn ame. sesado-sado ekau pun ekau yg kena rasa selamat melalui awek ye? jenis jiwa tak tenang ke mcmne?
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
taste yennadey oklah nampak ameliatirupulai ni cantik
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 05:04 PM | Show all posts
sama cantik sama padan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-2-2024 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
caprut: Kalau kahwin aku kasi 10 tahun ...

Lama sangat tuuuu..boleh singkatkan sikit tak?? 3 atau 5 tahun .
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah pecah tanah aka test drive?


Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunakimchi replied at 8-2-2024 01:59 PM
Mula2 rupa. Lepas perangai. Nanti rupa semula. Begitulah kitaran. Hati manusia berubah2

Last2 berkenan sbb duit.


Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
sukanyanyi replied at 8-2-2024 03:20 PM
itula, iols baca artikel ni kali kedua tetiba jumpa red flag di situ pula. memang pelik gak baca d ...

Ke bewak yg rasa selamat di samping gf?

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

13-4-2024 06:09 PM GMT+8 , Processed in 0.065589 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list