CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 25854|Reply: 14

Aktres Jelita China Tiada Kerja Hidup Bergantung Wang Persaraan Ibu Bapa

  [Copy link]
Post time 8-2-2024 10:12 PM | Show all posts |Read mode






BEIJING  – Seorang aktres China, Zheng Shuang kini bergantung kepada wang persaraan  ibu bapanya untuk meneruskan kehidupan, lapor portal berita VNExpress kelmarin.


Menurut portal berita QQ, Shuang, 32, bercakap tentang tuduhan bahawa dia mempunyai banyak wang tetapi mengelak daripada membayar hutang.


Aktres itu menafikan memiliki aset bernilai lebih AS$31 juta (RM147.86 juta) di China.


Shuang menjelaskan bahawa jika dirinya mempunyai jumlah wang yang begitu banyak,  dia tidak perlu bekerja keras untuk meneruskan kes hak penjagaan anak.


Dia kini berada di Amerika Syarikat (AS) bagi memenuhi semua syarat mahkamah dengan harapan untuk menuntut hak penjagaan ke atas dua anaknya.


Shuang berkata, dia tidak mempunyai pekerjaan dan hidup dengan wang persaraan ibu bapanya.


Dia berharap mendapat peluang untuk bekerja dan membayar hutangnya mengikut keputusan mahkamah.


Sumber – AGENSI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-2-2024 11:02 AM | Show all posts
hadir komen untuk menambah kacang
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Maybe tidak berlakon dan duit pon habis sebab tuntut anak.

Btw, mcm mana dia dpt nak buat tuntutan hak penjagaan anaknya kalau dia sendiri declare bergantung pada ibubapa sendiri. Pelik lawyer nya x advise pelakon ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
SG baru baca kes pelakon ni. Byk hal juga yg berlaku. Sayang starting dia pelakon dah cerah future nya. Tapi sebab bercerai habis semua.

Pelakon ni kawen x sampai setahun. During kawen tu ada buat anak guna ibu tumpang. Bila bercerai, dia x nak anak tu and just nak bayar pada centre ibu tumpang tu utk besarkan anak di us. Now fight nak anak tu semula sbb maybe nak clean kan nama sebab kena cerca kot sebab xnak anak tu lepas buat melalui ibu tumpang…gilaaa betul
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 07:59 AM From the mobile phone | Show all posts
SalenaGomez replied at 10-2-2024 07:57 AM
SG baru baca kes pelakon ni. Byk hal juga yg berlaku. Sayang starting dia pelakon dah cerah future n ...

Btw dia n ex spouse buat 2 anak melalu ibu tumpang
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Aq penah layan drama dia love h20 tu,rugi la dia sndri yg wat hal knowing netz china camne,hero dia n other actors dalam drama tu sume dh popular skrg especially yang yang
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 10-2-2024 01:56 PM | Show all posts
zuuu replied at 10-2-2024 01:15 PM
Aq penah layan drama dia love h20 tu,rugi la dia sndri yg wat hal knowing netz china camne,hero dia  ...

Gara2 sheols drama tu dh kena banned. Ai tk pnh tgk tp nmpk ramai rekemen.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Sayangnyaa...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-2-2024 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
tak kenal langsung

Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2024 04:38 AM From the mobile phone | Show all posts
zuuu replied at 10-2-2024 01:15 PM
Aq penah layan drama dia love h20 tu,rugi la dia sndri yg wat hal knowing netz china camne,hero dia  ...

Yang Yang pun famous you
Dah tengok who rules the world & the avatar?
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2024 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian kan.ex laki dia...
Minah Ni Sampai kena cancelled Kaw Kaw..
Padan muka...
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2024 11:22 AM | Show all posts
x kenal pun ....
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
monsterwife replied at 27-2-2024 04:38 AM
Yang Yang pun famous you
Dah tengok who rules the world & the avatar?

Who rules the world dah,avatar belum lagi,yang yang ni lebih sesuai blakon dalam drama moden,dalam who rules the world tu hilang separuh handsome dia...tapi dalam you are my glory ngan reba kemain handsome,dia mmg lebih sesuai ngan style rambut pendek...opposite ngan reba yg nmpk biasa dalam drama moden tapi dalam drama wuxia/xinxia nmpak cantik sanggat
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
zuuu replied at 28-2-2024 12:16 PM
Who rules the world dah,avatar belum lagi,yang yang ni lebih sesuai blakon dalam drama moden,dalam ...

Nanti tengok handsome siblings dgn hidden love
Best jgk tapi bukan yang yang
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
zuuu replied at 28-2-2024 12:16 PM
Who rules the world dah,avatar belum lagi,yang yang ni lebih sesuai blakon dalam drama moden,dalam ...

Lagu ost dia best kan ms dia dpt tau mak dia kena bunuh dgn ms bapak dia suruh mnum air utk bg internal force dia hilang
Yang yang mmng jln tegak mcm robot hihihi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

23-4-2024 06:54 AM GMT+8 , Processed in 0.071873 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list