CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 15444|Reply: 159

Marissa Dania Akhirnya ‘Up’ Foto Berdua Dengan Aslam, Seiras Betul!

  [Copy link]
Post time 21-4-2024 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Anak perempuan kepada Abby Abadi dan Norman Hakim nampaknya sudah mula berkongsi mengenai suami.

Difahamkan, foto tersebut diambil ketika pasangan ini berkunjung ke rumah Norman Hakim untuk majlis rumah terbuka semalam.

Di ruangan kapsyen, pempengaruh dan juga model muslimah ini hanya meletakkan emoji lambang hati berwarna putih.

Sementara itu, abang kepada Marissa iaitu Danish Hakim dilihat sangat akrab bergambar mesra bersama adiknya.



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 21-4-2024 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
alhamdulillah nampaknya yebby dan marissa dah berbaik

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2024 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Benci betul aku tengok markisah dgn budak grab ni rasa nak lempang2 je tengok perangai belen dia ni. Bangga sungguh la dia tu dpt post gambar laki drebar grab. Dasar penyondol taktau malu. Penyondol ni darjat plg rendah sekali dlm masyarakat. Semoga hidup kau tak tenang selamanya markisah dan aslam.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-4-2024 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
cikpisang replied at 21-4-2024 04:03 PM
Benci betul aku tengok markisah dgn budak grab ni rasa nak lempang2 je tengok perangai belen dia ni. ...

siapakah kita untuk menolak takdir Allah swt. Marissa berhak bahagia
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2024 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Yelah..seiras dgn laki korang jugek..semoga berjodohlah
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2024 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Bakyah pun dah post video dengan anaknya marissa. Dah aman damai balik dah family ni. Itulah nok, hal dalaman keluarga ni setel sesama korang lah diam2. Toksah menambah dosa netizens yg xde kena mengena pun dengan life korang dengan jaja hal peribadi keluarga sendiri, bukan selesai pun masalahnya buat bagi panas lagi ada la. Netijens maki hamun bagai nak rak pun last2 diorang berbaik jugak.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 21-4-2024 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 21-4-2024 04:09 PM
siapakah kita untuk menolak takdir Allah swt. Marissa berhak bahagia

Haha jeni mcm babi ja perangai. Butoh
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2024 04:18 PM | Show all posts
laaaa takde baju sedondon ker tu??? addoiii... lupa la tu....
tu anak lelaki norman tu kata nak sepukkkk selam...
now da aman damai ekkk... bagus ler tu...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-4-2024 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Hoola at 21-4-2024 07:54 PM

share dlm wasap fmly grup dh la
fmly korg kan besar dan meriah
fmly kandung-tiri-madu

udah2 le tew ntijem xmo tahu
pongpang2x ank-madu-mak lst2 berbaik jg kan
slp hb netijem dpslahkn mcm xbiasa

byk urusan perang donia politik donia elonomi donia nk amik tahu
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2024 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Cepat2 beranak merisah..baru tahu perasaan mak tu mcm mana. K bye
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-4-2024 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
acik2 foruk kepam kena sedar dalam hidup korng ni korg xkn rasa jadi secantik marissa.. so sila bitter
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2024 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 21-4-2024 04:31 PM
acik2 foruk kepam kena sedar dalam hidup korng ni korg xkn rasa jadi secantik marissa.. so sila bitt ...

Eh dak jennie bukan ke aritu kata nak katup id porem ker,awat hang ada lagi kat sini.. cakap tak serupa bikin la hang ni jennie
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2024 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Wek_omeh2 replied at 21-4-2024 04:39 PM
Eh dak jennie bukan ke aritu kata nak katup id porem ker,awat hang ada lagi kat sini.. cakap tak s ...

Mcm idolat dia, cakap x serupa bikin...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2024 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Selam juga yg huntungss
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2024 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Wek_omeh2 replied at 21-4-2024 04:39 PM
Eh dak jennie bukan ke aritu kata nak katup id porem ker,awat hang ada lagi kat sini.. cakap tak s ...

Semoga idolat berkelubung dia tu disondol markisa
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2024 05:15 PM | Show all posts
AGAK2 ABBY BUAT TAK NANTI MAJLIS UNTUK MENANTU GRAB DIA NI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-4-2024 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak faham kenapa Mariska tak pakai sedondon dengan family sendiri
Dah lah tak bawak misya datang beraya sama
Tak keluarga contoh langsung gini
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2024 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
pocongkiutss replied at 21-4-2024 05:11 PM
Semoga idolat berkelubung dia tu disondol markisa

Sebelah mata pon markisa tak pandang laki idolat dak jennie tu.. da macam abgla jual karpet kepamss
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2024 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 21-4-2024 04:09 PM
siapakah kita untuk menolak takdir Allah swt. Marissa berhak bahagia

Diam la bodo. Nak cerita pasal takdir Allah kat sini yg sebenarnya markisah ni ditakdirkan takde otak takde akal. Ditakdirkan jugak muka tktau malu. Kalau aku jadi bakyah dah lama aku pi seret muka tak malu markisah ke jalan tar, dasar anak tak guna satu sen
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2024 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Biarlah dia nak share gambar ke apa, sampai bila netizen nak halang?
Asalkan bukan dia bergambo ngn laki acik2 kalau ngn laki kita logik ler acik2 nak marah

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 12:57 PM GMT+8 , Processed in 0.484762 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list