CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 24042|Reply: 265

[Tempatan] Kes Rogol & Bunuh Budak 5 Tahun Oleh Ayah Angkat Berumur 66 Tahun. Suami Isteri Dah Direman.

  [Copy link]
Post time 14-6-2024 08:47 AM | Show all posts |Read mode
Edited by ainiz81 at 14-6-2024 09:05 AM


Dera anak angkat, suami isteri direman enam hari

Oleh ASLIZA MUSA
11 Jun 2024, 2:02 pm

IPOH – Pasangan suami isteri yang ditahan semalam bagi membantu siasatan kematian seorang kanak-kanak perempuan berusia lima tahun disyaki didera direman selama enam hari.

Perintah reman itu dibenarkan Majistret S. Punitha dalam prosiding di Mahkamah Majistret Ipoh di sini selepas menerima permohonan pihak polis hari ini.

Suspek berusia 66 tahun dan isteri, 27, itu direman bermula hari ini sehingga Ahad depan.

Prosiding reman ke atas kedua-dua suspek itu dibuat bagi membolehkan pihak polis menjalankan siasatan mengikut Seksyen 302 Kanun Keseksaan kerana membunuh dengan niat.

Terdahulu media melaporkan, pasangan suami isteri itu ditangkap di kediaman mereka di Taman Malcop, Silibin di sini berikutan kematian anak angkat mereka yang ditemukan dengan kesan lebam di badan.

Selain lebam di seluruh badan disyaki dipukul objek tumpul, pemeriksaan juga mendapati terdapat luka koyak dan lebam pada peranakan luar dan dubur mangsa.

Hasil bedah siasat ke atas mayat mangsa di Jabatan Forensik Hospital Raja Permaisuri Bainun (HRPB) mendapati punca kematian disebabkan pelbagai kecederaan akibat objek tumpul. – KOSMO! ONLINE

Isteri berumur 26 tahun. Nafsu apa kau ni ha???

Gambar Arwah



Tak sanggup tgk gambar postmortem dia


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-6-2024 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Solokkk at 14-6-2024 08:54 AM

Ya Allah. Berehat la di syurga sayang….
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 08:52 AM | Show all posts
ni sah2 la ahli nurakeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
setan pun tak macam ko lah...lahanat..minta kubur ko berasap mampus nanti
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-6-2024 08:54 AM | Show all posts
boleh ke share pic postmortem sini...takleh kot kan... nnti kena angkut lak
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 08:55 AM From the mobile phone | Show all posts
ainiz81 replied at 14-6-2024 08:54 AM
boleh ke share pic postmortem sini...takleh kot kan... nnti kena angkut lak

tgok dkt mana sis?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 14-6-2024 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
bangla nepal aman2 bayar pelacur, melayu mau free aja anak bini org budak sekolah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-6-2024 08:58 AM | Show all posts

ada dpt dlm wasap
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-6-2024 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
barbieeeeeee gmbr laki bini acah bahagia
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 08:59 AM | Show all posts
kaum yahudi zionis dah berkeliaran di malaysia...hantar shj mereka ke israel
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
lah budak tu mati ke???
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-6-2024 09:00 AM | Show all posts
lightheaded67 replied at 14-6-2024 08:58 AM
barbieeeeeee gmbr laki bini acah bahagia

bini dia ni gelap sbnarnya gambar filter lebih.. budak tu pulak putih comel...eeeeeiiiii geram jek sb bini nya subahat skali
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-6-2024 09:01 AM | Show all posts

mati ngeri... gigi patah tengkorak hancur..organ dalaman dia rosak
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
ainiz81 replied at 14-6-2024 09:00 AM
bini dia ni gelap sbnarnya gambar filter lebih.. budak tu pulak putih comel...eeeeeiiiii geram jek ...

kenape dorg mcm ni ha.... mcm otak tu tebal selaput
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
ainiz81 replied at 14-6-2024 09:01 AM
mati ngeri... gigi patah tengkorak hancur..organ dalaman dia rosak

ya Allah... amende dorg ni, tak paham lah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-6-2024 09:03 AM | Show all posts
lightheaded67 replied at 14-6-2024 09:01 AM
kenape dorg mcm ni ha.... mcm otak tu tebal selaput

nak sgt tgk lepas reman ni apa jadi... hopefully jgn terlalu byk kes lepas cmtu je..rakyat memerhati
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-6-2024 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Celakanya jantan tua ni...harap polis hempok cukup2 atas dunia ni..sblm dia mampos n kena hempok dgn malaikat..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-6-2024 09:07 AM | Show all posts
nw111 replied at 14-6-2024 09:06 AM
Celakanya jantan tua ni...harap polis hempok cukup2 atas dunia ni..sblm dia mampos n kena hempok dgn ...

elok sula je...rodok2 montot dia mcm dia buat kat arwah
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Xpadan tua ganyut...nafsu kuda ko atok!! Brengsek!!
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
ainiz81 replied at 14-6-2024 08:58 AM
ada dpt dlm wasap

xsanggup nk tgok plak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Update :Nur Farah Kartini Dibunuh oleh individu yang dikenalinya. ! Anggota Polis Ditahan.Hilang Sejak 10 Julai, Pulis Mohon Bantuan Kesan Nur Farah Kartini
YgBenarUpdate :Nur Farah Kartini Dibunuh oleh i
Views : 173422 Replies : 2877
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 5608 Replies : 25
Setia tunggu jodoh pada usia 50-an, Datuk Hans Isaac, Ebby Yus, Datuk Syafinaz Selamat dan Nasha Aziz
chaconSetia tunggu jodoh pada usia 50-an, Datu
Views : 26677 Replies : 80
Menteri Pendidikan kata Cikgu Bahasa Inggeris dari Singapura akan mengajar di kawasan pedalaman termasuk Sabah dan Sarawak.Anda setuju?
YgBenarMenteri Pendidikan kata Cikgu Bahasa Ing
Views : 36505 Replies : 17
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 91939 Replies : 804
Tengku Bib & Tengku Chanela  Jamidah Bercerai??
Burong_HantukTengku Bib & Tengku Chanela Jamidah Ber
Views : 259744 Replies : 291
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 38155 Replies : 297
Pelakon Beverly Hills 90210 & Charmed,  Shannen Doherty meninggal dunia
mojarean_XPelakon Beverly Hills 90210 & Charmed,
Views : 28395 Replies : 32
Gadis Nak Bakal Suami Bergaji RM9,000.Wajar atau tidak zaman sekarang
YgBenarGadis Nak Bakal Suami Bergaji RM9,000.Wa
Views : 34643 Replies : 215
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 19879 Replies : 294

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-7-2024 07:54 PM GMT+8 , Processed in 0.075068 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list