CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 6694|Reply: 24

Rita Rudaini dedah Bella Astillah datang berjumpa minta nasihat. Saya cakap hidup untuk siapa, suami atau anak?

[Copy link]
Post time 25-6-2024 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 25-6-2024 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Shu x dtg jumpa ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 02:58 PM | Show all posts

depa jumpa kat perthlis senegeri kan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-6-2024 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
pembacagosip replied at 25-6-2024 02:58 PM
depa jumpa kat perthlis senegeri kan


X nmpk pun Rita acknowledge dia. Mula2 nmpk juga lah dia suka komen kt ig rita. Tp ex laki dia kan pernah jd hero rita dlm satu drama yg ecah pun ada berlakon jd anak dorang
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 03:35 PM | Show all posts
dah nampak berusia RR
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-6-2024 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Paiya replied at 25-6-2024 03:35 PM
dah nampak berusia RR

No filter uols
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 25-6-2024 03:42 PM | Show all posts

Dia dah rampas takhta royanan no shatu skrg
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 03:52 PM | Show all posts
rita baru buat dagu ker?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-6-2024 04:01 PM | Show all posts
diam la pompuan
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tuntasha at 25-6-2024 08:26 PM

Bella ni, she goes around crita kat anyone yg nak dengar.Ada jugak fyp yg lalu dia sakan stori kat umah retis , salah satu retis yg pernah mintak mantan dia berambus , and ada lah sapa lagi satu tu. Just do you lah Bella tak yah tanya orang tu ni mintak kekuatan. ko masih ada parents. dorang lah sumber kekuatan kau



Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Perlu ada guide mcm mana nak hidup sebagai janda dan single mom ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 04:30 PM | Show all posts

RR berfilter juga ke

Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Berpura2 kuat untuk terus ‘hidup’.

Kalau ruhainis betul2 kawen ngan aliff ya ampun pecah lah forum ni gamaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 04:57 PM | Show all posts
rita rudaini kalau kau ada dlm ni
nak ckp ni
pakai la tudung
ko tak sedar ke leher ko tu dah berkedut
jgn perasan ko muda lagi
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 04:58 PM | Show all posts
tuntasha replied at 25-6-2024 04:21 PM
Bella ni, she goes around crita kat anyone yg nak dengar.Ada jugak fyp yg lalu dia sakan stori kat e ...

haruslah demi menguatkan semangat menjadi ibu tunggal.. yg dijumpa ni semua yang jenis kerat rotan patah arang punya spesies
takut nanti sheols rujuk balik ex suami dengan alasan family sheols x pernah bercerai berai..nak contohi keluarga katanya

Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 04:59 PM | Show all posts
Masa shu cerai, shu ada datang jumpa bella kan? Kalini bella cerai, bella tak datang jumpa shu ke? Kesian influenza sorang tu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-6-2024 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah nampak berusia RR
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Berusia biasa lah tu. Dah memang bukan boleh elak. Apa la sibuk suruh orang bertudung. Jaki nau2 dia rileks aje leher kedut, orang lain yang panas
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 05:59 PM | Show all posts
Mary_jane replied at 25-6-2024 04:36 PM
Berpura2 kuat untuk terus ‘hidup’.

Kalau ruhainis betul2 kawen ngan aliff ya ampun pecah lah for ...

Dedah life is hard after divorcing Aliff, mmg lh hard, dlu tu Aliff yg tanggung Bella sefamily, skrg ni Aliff dh xde, Bella yg kna tnggung their kids, makpak, Didi & yg lain2
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 05:59 PM | Show all posts
dewi_rina replied at 25-6-2024 04:59 PM
Masa shu cerai, shu ada datang jumpa bella kan? Kalini bella cerai, bella tak datang jumpa shu ke? K ...

Shu ni xde yg nak pandang dia
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Ada pramugari dan pramugara terpaksa berkongsi bilik, termasuk ‘tidur’ bersama juruterbang..Video klip “Darkside Pramugari” cemarkan imej kru kabin – NUFAM.Akan buat laporan pulis
YgBenarAda pramugari dan pramugara terpaksa ber
Views : 56443 Replies : 145
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 33599 Replies : 96
Gambar iklan produknya pun.. Iklan Produk Wanita Keluaran Nilofa Guna Foto "Double-Meaning" Buat Ramai Kurang Senang
akido_kidoGambar iklan produknya pun.. Iklan Produ
Views : 57315 Replies : 398
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92065 Replies : 845
Konsert Qalam Noraniza Idris
Lulu_717Konsert Qalam Noraniza Idris
Views : 13565 Replies : 87
Nora Danish - Nedim Nazri Aziz Sah Bercerai | Lagi Update Berita - post #133
kakasotong2Nora Danish - Nedim Nazri Aziz Sah Berce
Views : 117551 Replies : 819
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 205763 Replies : 3740
Ketua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci  Mengaku Peraturan Penjarakan Sosial 6 kaki ‘Hanya Rekaan, Tanpa Bukti Saintifik’.Anda terpedaya?
YgBenarKetua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci
Views : 29489 Replies : 225
“Saya menceraikan anda, saya menceraikan anda, dan saya menceraikan anda,”  Puteri Kerajaan Dubai Tenang Umum Ceraikan Suami Melalui Instagram
YgBenar“Saya menceraikan anda, saya menceraika
Views : 2222 Replies : 0
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 84158 Replies : 3757

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-7-2024 02:27 AM GMT+8 , Processed in 0.422202 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list