CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 9556|Reply: 79

[Tempatan] Kisah bini lembab

[Copy link]
Post time 25-6-2024 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Bila rasa terpaling sempurna, ada saja salah isteri di mata. Perkahwinan ni satu perkongsian, masa bercinta dulu tak nampak ke bini lembab. Kredit :- X @Meingl

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-6-2024 06:47 PM | Show all posts
dlm post yg last bunga2 nak tambah bini

hahahaha

akal memburukkan bini boleh dibaca
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tu ko ceraikanlah secara baik. Kawin laun

Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Cerita dak2 twitter/X pun netizen sibuk
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah priority cari yg body sedap, muka okay itulah yg dpt...

Lain kali pilih yg cerdik tak perlu taraf genius pun tp ada common sense..

Padahal masa dating mesti dh nampak benak ubi bini tu tapi nak jugak kann, hadap la
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
arareez replied at 25-6-2024 07:00 PM
Dah priority cari yg body sedap, muka okay itulah yg dpt...

Lain kali pilih yg cerdik tak perlu tar ...

Kann..dh msa pilih dlu itu yg dipandang.. padan lh tu.

Kt luar sana berlambak pmpuan yg ada common sense x bimbo, ntah2 dlu yg mengadu nk reject awal2 sbb based on rupa.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 25-6-2024 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas ni isu apa plak yang diutarakan..
Iols rasa mcm forum rumah tangga dah..
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 07:07 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 25-6-2024 10:50 AM
Dah tu ko ceraikanlah secara baik. Kawin laun

Symptom dylexsia tu. kalau tanya kiri kanan / left right
insyallah dia x tahu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-6-2024 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
padan muka..masa bercinta kau tak bersembang ke sampai tak tahu tahap intelektual bini kau tu..takkan takde diskas pasal masa depan ke financial ke anak2 ke..lepas duk serumah baru terpikir nak sembang ke lagu mana
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau bini lembap, yg laki mesti bodo sbb pilih pun x betul
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Ceraikan ajelah cari bini baru. Apa lembab sgt jantan ni.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki ni pun mesti bodo. Daripada conversation pun dah tau pemikiran, perkataan bini tu macam mana sebelum kawin kalu cerdik ke tak cerdik.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau tak tau ke...Women is always right...
Lembab lah kau ni...
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Bising bini lembab le lembam le tp hadap gak sampai beranak pinak
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
knp rasa mcm kongajo je laki dia hohoho pastu skrg lepas dia dh taip bnyk bnyk ni, nk org puji dia bagus n kutok bini dia kah... sama level dgn acik2 yg kutuk laki bjela jela kat medsos.mcm yg trit sbelah hok kencing laki suh amik botol tu serai kan bini ko brader, pastu cari akak tu cepat, leh sama sama buat cerpen
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-6-2024 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang pilih bini tu dulu sapa? Anjing!
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
_kelly replied at 25-6-2024 11:11 AM
padan muka..masa bercinta kau tak bersembang ke sampai tak tahu tahap intelektual bini kau tu..takka ...

Dia tengok badan sedap muka ok tu je. Dah merasa badan sedap sana sini dah ciom dah pegang dah tonyoh2, ha, barulah tau tak sekufu otak. Apa bodo sapa yang bodo lembap lembam pun aiol tatau la.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 25-6-2024 07:06 PM
Lepas ni isu apa plak yang diutarakan..
Iols rasa mcm forum rumah tangga dah..

Mmg.. CI topik ntah apa2 caca marba kadang tu dipenuhi acik2 bod gosip selayak nya dicemari KRT twitter ngl
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
TeropongThaico replied at 25-6-2024 07:36 PM
Bising bini lembab le lembam le tp hadap gak sampai beranak pinak

Pastu merintih apsal anak2 bodoh tak dapat biasiswa padahal sendiri bodoh pilih bini benak... IQ ni keturunan bini
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-7-2024 01:25 AM GMT+8 , Processed in 0.140423 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list