CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Zara Zya, Hafreez Adam Akhirnya Bertemu Dan Berbual Selepas 5 Tahun Putus Tunang

1-3-2024 07:29 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 8139| Komen: 27

Description: LIMA tahun tidak bersua muka, pelakon Zara Zya mengakui terkejut apabila bekas tunangnya, Hafreez Adam menyapanya pada majlis pelancaran program Ramadan Astro, semalam.

LIMA tahun tidak bersua muka, pelakon Zara Zya mengakui terkejut apabila bekas tunangnya, Hafreez Adam menyapanya pada majlis pelancaran program Ramadan Astro, semalam.

Menurut pemilik nama penuh Zainurul Razia Mohd Zainuddin, 38, itu, sebelum ini  dia dan Hafreez langsung tidak pernah bertemu dalam mana-mana acara selepas ikatan pertunangan mereka terlerai pada 2019.

Sejak putus tunang, kami tak pernah langsung berjumpa dalam mana-mana program. Bukan mengelak tetapi memang acara yang kami hadiri adalah berbeza.

“Namun, hari ini (semalam) buat pertama kalinya kami bertemu di acara ini. Selepas bergambar beramai-ramai, dia ada bertemu saya, bertanya khabar dan itu sahaja, terkejut jugalah,” katanya kepada HibGlam.

Dia yang popular menerusi drama Pia menegaskan hubungannya dengan Hafreez hanyalah atas dasar profesionalisme dan tidak pernah menyimpan dendam antara satu sama lain sejak putus tunang.


Kami profesional dan tiada isu antara satu sama lain.

“Benda yang lepas biarkan berlalu. Kami berpisah pun bukan kerana isu besar tetapi masing-masing ada jalan sendiri,” ujarnya.


Dalam masa sama, dia  tidak menolak sekiranya ada tawaran lakonan yang memerlukan dia dan Hafreez bergandingan.

Bagi saya, tiada masalah bekerjasama dengan Hafreez kalau semua itu dilakukan atas dasar kerja.

“Sebelum ini ada juga tawaran untuk kami bekerjasama dalam drama tetapi tak dapat buat sebab kekangan masa,” katanya lagi.

Terdahulu, dua pelakon itu mula rapat sejak membintangi drama Mona Lisa sekitar 2017 dan mengikat tali pertunangan pada 12 Oktober 2019.

Namun, sebulan kemudian Hafreez mengesahkan hubungannya dengan Zara sudah berakhir pada November 2019 tanpa mengulas lanjut apa sebenarnya yang berlaku antara mereka 


Sumber – HIBGLAM


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Bukankualilekuk 1-3-2024 08:19 PM
Boring sbb sending dia ni
Quote Bukankualilekuk 1-3-2024 08:19 PM
Eh sending lak. SENDU
Quote sukanyanyi 1-3-2024 08:27 PM
Bukankualilekuk replied at 1-3-2024 08:19 PM
Eh sending lak. SENDU

Once upon a time dulu mmg meletoptoptop kan, zaman mr arrogant.. iols nampak dia kat bazar ramadan pon ramai kerumun amik gambo. Skrg nampak dah ilang daya tarikan. Tp rezeki dia blakon mcm still banyak
Quote I.K.A888990 1-3-2024 08:28 PM
uish baru tau depa pernah bertunang haha
lps ni boleh la berlakon bersama balik kannnn
Quote TheRedLady 1-3-2024 09:36 PM
I.K.A888990 replied at 1-3-2024 08:28 PM
uish baru tau depa pernah bertunang haha
lps ni boleh la berlakon bersama balik kannnn


Macam tak akan berlakon bersama je.. laki tu putuskan tunang dengan ZZ beberapa hari je lepas bertunang.. kot kot tak tau pulak ZZ hadap balik kat dia pasni
Quote hanihan16 1-3-2024 09:44 PM
TheRedLady replied at 1-3-2024 09:36 PM
Macam tak akan berlakon bersama je.. laki tu putuskan tunang dengan ZZ beberapa hari je lepas bert ...

seriuslah mintak putus lepas beberapa hari? selalunya bbrpa hari lepas bertunang ni fasa mini honeymoon, tgh extra sweet2
Quote TheRedLady 1-3-2024 09:57 PM
hanihan16 replied at 1-3-2024 09:44 PM
seriuslah mintak putus lepas beberapa hari? selalunya bbrpa hari lepas bertunang ni fasa mini hone ...

Betul.. chuols check lah news2 lama.. bertebaran kisah dua orang ni
Quote babynina30 1-3-2024 10:11 PM
Lepas sebulan tunang kan ?
Tp sheols nmpk kertu sgt now. Dh 39yo
Quote menjad 1-3-2024 10:14 PM
Ngan alha tuhhhh ada apa² ker atau just tuk content
Quote isbritneybich 1-3-2024 10:43 PM
"Menurut pemilik nama penuh ..."

cringe gila baca org tulis camni
Quote wallflower 1-3-2024 11:01 PM
isbritneybich replied at 1-3-2024 10:43 PM
"Menurut pemilik nama penuh ..."

cringe gila baca org tulis camni

Takpon "menurut pelantun kaulah mawarku ini"..
Quote Kangkung1M 1-3-2024 11:14 PM
menjad replied at 1-3-2024 10:14 AM
Ngan alha tuhhhh ada apa² ker atau just tuk content

Untuk konten je, macam dia dengan Soeb dulu.

[TikTok]7142047780272409883[/TikTok]
Quote tulip-rain 1-3-2024 11:28 PM
Gambar si hafrez yg kat atas tu mcm dia pakai baju kurung pulak.
Quote leftrani_kel 2-3-2024 04:06 PM
Nampak sgt muka Zara zya x selesa masa interview tu..
Quote Pak.dolla 2-3-2024 04:16 PM
Edited by Pak.dolla at 2-3-2024 08:17 AM

.
.
.
zz ni baik ogrnya....wpun pernah betunang dgn mamat ni dan putus, dia takda pun ajak rakan retis, mua, pemenat, krew, reputz ajak memboikot atau ajak mengutuk ex tunang mcm si anu yg rajin buat tiktak pakai telekong ajak fans mencerca ex bf....dh nk masuk 10 thn masih dendam....semoga retis mangkom ayun tu jd andalusia...x pun berjodohan dgn buah nenas
Quote isbritneybich 2-3-2024 10:35 PM
bukan roGayah ke
Quote telracs 3-3-2024 03:13 PM
Edited by telracs at 24-3-2024 12:31 AM
Pak.dolla replied at 2-3-2024 08:16 AM
.
.
.


Dah boleh hafal dialog pak dolla.
Quote jihah_kudat 3-3-2024 03:16 PM
TheRedLady replied at 1-3-2024 01:36 PM
Macam tak akan berlakon bersama je.. laki tu putuskan tunang dengan ZZ beberapa hari je lepas bert ...

oh si laki ke yang mintak putus..ingat zz..kalo tak silap aku patut dia org kawen terus kan tapi sebab ayah si apiz ni meninggal maka buat majlis bertunang je..sebab baju zz tunang dah macam baju kawen..
Quote rosannazmia 3-3-2024 06:20 PM
isbritneybich replied at 1-3-2024 10:43 PM
"Menurut pemilik nama penuh ..."

cringe gila baca org tulis camni


Kalu 20 tauun dulu ayat repurt ponen selalu tulis “gadis kacukan jawa dan banjar ini..” selalu sgt kan kaver certa model2 or pelakon2 yg meningkat naik jenis kacukan omputih malay last2 yg jawa pon di bantainye tulis jugak adeehhh.. xde model dah nak tulis gamoknya, very the annoying sgt acik baca waktu tu

Lihat semua komen(27)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

22-4-2024 05:49 AM GMT+8 , Processed in 0.053676 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top