OMGEEEEE rupenye ade kat siniiiiiiiiii!!Puas aiols mencari tempat nak lepak kat forum ni nk angau pasal hongmina ni sampai duk lepak kat soompiii!!!!!arghhhh!!!!!
manganini posted on 18-6-2013 02:23 PM
tapi sini kurang meriah la.. agaknya semua malaysian melepak kat soompi..
mana tak melepaknya dah ingat xde aritu cari jugak..kalau tau dah meriah kan kat sini..kekeke..eiiiii besstnyeee..kekekee..tp buat masa skrg ni kena tumpu kan aktivti kat soompi..hari ni jalan lupa kalau nak join sekali twittkan utk skullhong support kita..sapa2 berminat sila visit kat lee hongki and fujii mina official thread di soompi or FB fanpages.!!
manganini posted on 25-6-2013 01:20 AM
sibuk bebenor nampaknya ahkak rosa ni..
btw fazzy couple tu sape?
xpe2 minggu ni tweet lg sampaiii la finale akan buat gak..sam ngn fazura..kekekek comei giler..ade tu ha kat gossip tempatan sila la tgk yg thread manisnya cinta tu yg thread satu lagi tu thread melahar kalau masuk je situ aura negatif kalau thread manisnya cinta tu masuk penuh dgn DM..kekeke
episod semalam pkous lebey kat taecgui
tapi ep.14 memang tacing bila part nak berpisah tu....cetttt diorang baru nak lagi rapat dah kena bpisah plak...sedih kot cam tgk winter sonata
hongki gemuk tol time kecik..sedih la nx week da last episod..aku da la suke gile dorg bdue ni..
Mina sgt comel n sweet..n aku xminat la rambut Hongki ni..
start minat Hongki and FT Island sejak cte You're Beautiful..feveret song Thunder..hehehehe..
psl Emma n Taec, dr episod 1st kt kdai kasut xbkenan kt Gui2 ni..walopon muke comel tp seriously xbkenan sikap die..
aku pon dpt rasekan Taec ni bpure2 je slame ni..tpakse mlayankan je minah ni..tgk las week nye episod pon nmpk Taec mcm xsedih je dah nk berpisah..gui2 je beriye2 mnangis
neil_48 posted on 8-7-2013 05:26 PM
hongki gemuk tol time kecik..sedih la nx week da last episod..aku da la suke gile dorg bdue ni..
...
Hongki memang tembun sejak kecik lepas tu zaman remaja kurus kering
Mina memang jelita dan ayu. chemistry dia nagn Hongki sungguh deabbak!
credit to HongMina soompi forum.
nampak gaya Taec ni nak lompat merdeka lepas wgm ni. tak sabor-sabor kita tgk muka dia nak keluar dr wgm ngan Gui-Gui tu lol.