CariDotMy

Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mulberi

Bila pregnant lagi..

[Copy link]
 Author| Post time 9-4-2008 03:16 PM | Show all posts

Reply #620 mazril1810's post

Sbr maz.. sbr.. kecik takpe.. asalkan ade.. maybe maz salah kira 1st period kot.. Mul mase peknen yg pertama dulu, takde pon mkn folic acid masa awal2 peknen (mase tu tak tau.. buduh lagikk ). Tp baby ok je.. lepas ni mesti doc suruh mkn folic acid kan.. makan je la..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT

Post time 9-4-2008 03:24 PM | Show all posts

Reply #612 abbysyidah's post

hehehhe...xpo..time nilah nak menjejak kasih..hehehehehhehe

oh keje kat badan..tau..tau..alamak syidah,dah alang2 syidah pernah keje kat bdan nie kan nak tanyalah,kalu kad ahli tu dah expired,nak renew kene bayar brape hengget ek?sweetnye dah expired lah...

sweet keje kat utm gak..la terjejak kasih plak dgn kwn syidah
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2008 03:26 PM | Show all posts

Reply #613 idx's post

salam idx..tahniah tahniah tahniah...subur nampaknyer..
anak 1st boboy ke gegirl?
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2008 03:29 PM | Show all posts

Reply #615 mulberi's post

wah..yeke mul..alhamdulillah..dia paham... siap tunjuk vcd tu..
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2008 03:30 PM | Show all posts

Reply #617 morango's post

mor..lame xdgr kabar...jom lah join...
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2008 03:35 PM | Show all posts

maz..yg penting baby ok..
sweethonesty 3 mggu lepas checkup,Dr xtanya pun bile last period semua,Dr terus scan,bile tgk baby dia terus cakap brape mggu...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 9-4-2008 03:38 PM | Show all posts
lorrrrrrr .. semua sini org JB ker ??
ehem sorang la org KL ..

lama tak nampak neisya ?
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2008 03:39 PM | Show all posts

maz..yg penting baby ok..
sweethonesty 3 mggu lepas checkup,Dr xtanya pun bile last period semua,Dr terus scan,bile tgk baby dia terus cakap brape mggu...
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT

Post time 9-4-2008 03:49 PM | Show all posts
Originally posted by mulberi at 9-4-2008 03:16 PM
Sbr maz.. sbr.. kecik takpe.. asalkan ade.. maybe maz salah kira 1st period kot.. Mul mase peknen yg pertama dulu, takde pon mkn folic acid masa awal2 peknen (mase tu tak tau.. buduh lagikk ). ...

Mul, sebenonye sy pun tak bape pham nau pasal nak bagik tarikh ni... bulan yang last period tu januari lepas dan first day
period 16hb... hehehe jadik sy bagik tau doktor tarikh 16 tu... betoi ke Mul...adussss malu nye klo salahhhh...
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2008 04:02 PM | Show all posts
Originally posted by mulberi at 9-4-2008 03:16 PM
Sbr maz.. sbr.. kecik takpe.. asalkan ade.. maybe maz salah kira 1st period kot.. Mul mase peknen yg pertama dulu, takde pon mkn folic acid masa awal2 peknen (mase tu tak tau.. buduh lagikk ). ...

Mul, hehehehe salah ehhh... hehehe..  ye la Mul 16 hb tu 1st day period dan bulan yg last period adalah pada januari lepas... bih tu Mul sy salah ckp ke... heheheehe malu nyeee
Reply

Use magic Report

Author| Post time 10-4-2008 08:12 AM | Show all posts

Reply #624 sweethonesty's post

Sweet.. jgn nk gelak2... nanti anak sweet beso sket tanye soklan2 cepumas g2.. tgk gelabah ke tak gelabah nk jwb.. Ank Mul siap tanya mati pucuk tu apeee
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2008 08:29 AM | Show all posts
mul ngn sweet...

morning...mul syidah dok melaka kat tmn tasik utama ayer keroh...kerja pun dekat jer...kat UTeM...5 minit dah sampai...tau tak...mul melaka kat ner pulak klu blk kg bolehlah kita jumpa

sweet klu kad diskaun tu dah expired senang jer g kaunter britau nak renew byr Rm5 jer..tak mahal pun dpt diskaun 10% kan klu beli buku memang tak rugi klu ada kad diskaun tu...

kwn baik syidah kat UTM 2org...kat HEP ngn pejabat asrama...nnt syidah PM eh kot2 kenal ke
Reply

Use magic Report

Author| Post time 10-4-2008 08:31 AM | Show all posts
Page stuck..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2008 08:31 AM | Show all posts
salam semuaaaaaaaaaaaaa .... arini rasa badan sehat sket ... dah bekpes nasi lemak bungkus daun pisang ...
Reply

Use magic Report

Author| Post time 10-4-2008 08:34 AM | Show all posts
Dah ok ponn...
Reply

Use magic Report

Author| Post time 10-4-2008 08:41 AM | Show all posts
Originally posted by mazril1810 at 9-4-2008 04:02 PM
Mul, hehehehe salah ehhh... hehehe..  ye la Mul 16 hb tu 1st day period dan bulan yg last period adalah pada januari lepas... bih tu Mul sy salah ckp ke... heheheehe malu nyeee

Mul pon dah konpius nih.. maz 1st day period 16/1/08 ke? Patutnya baby dah 10-12 weeks. Maz buat UPT berapa haribulan?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT

Author| Post time 10-4-2008 08:43 AM | Show all posts
Originally posted by ehem_ehem79 at 9-4-2008 03:38 PM
lorrrrrrr .. semua sini org JB ker ??
ehem sorang la org KL ..
lama tak nampak neisya ?

kebetulan je ehem... Neisya bz kottt.. baru balik meeting mesti byk nk kena buat report
Reply

Use magic Report

Author| Post time 10-4-2008 08:54 AM | Show all posts
Originally posted by abbysyidah at 10-4-2008 08:29 AM
mul ngn sweet...
morning...mul syidah dok melaka kat tmn tasik utama ayer keroh...kerja pun dekat jer...kat UTeM...5 minit dah sampai...tau tak...mul melaka kat ner pulak klu blk kg bolehlah k ...

Mul jauh nun kat area alor gajah tuh.. dekat2 sempadan n9 dah..pewaris adat perpatih
Hari tu Mul beli tafsir Quran kat BADAN 10 bijik. Tiap satu berharga RM20. Staff situ (yg cam ustaz tu la) tanya ade kad tak? Mul kate takdek.. Tu dia kata kalau ade kad boleh dpt diskaun. Then tanye Mul nk buat ape dgn tafsir Quran byk2 tu, so ckpla sebagai hadiah.  Then dia amik bwk gi kaunter, terus kira tiap satunya RM17 je.. Alhamdulillahh.. baikkknye hatii..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2008 09:42 AM | Show all posts

Reply #638 mulberi's post

alor gajah eh... jauh ler dr rumah syidah...anyway syidah pun tak berapa pandai sgt jln kat melaka ni...

oh yg mcm ustaz tu eh...en hashim klu tak silap..orgnya rendah2 sikit kan...dah lama gak tinggalkan BADAN tu hampir 4 tahun...ramai staf baru..org lama kenallah..

mul buatlah kad diskaun.. tak rugi klu selalu beli kat situ...setahun RM5..setiap buku kecuali buku teks dpt diskaun 10% klu majalah 5%...oklah jimat tu...

wah promotelah pulak...

pssst smlm ptg syidah mkn mi hun..skali blk rumah dlm kul 6 lebih tu syidah muntah kuning..loya rasanya...pg ni nak g kerja mlsnya... dah start simpton mengandung ni...
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2008 10:00 AM | Show all posts
thread repaired
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

3-2-2025 11:52 AM GMT+8 , Processed in 0.511903 second(s), 30 queries , Gzip On, Redis On.