CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 10000|Reply: 91

[Tempatan] Penukaran wajah baru CARI. Masalah teknikal sila maklum disini

[Copy link]
Post time 3-6-2016 09:55 AM | Show all posts |Read mode
Hi,


Sempena penukaran wajah baru CARI, sebarang pandangan, cadangan atau jika anda mengalami masalah teknikal, boleh komen disini.


Sedikit makluman, anda boleh memilih :


Warna kegemaran anda




Tick care mod untuk menukar warna background dari putih ke biru





Sila komen yang murni-murni..









Terima kasih.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-6-2016 10:04 AM | Show all posts
Mohon tambah butang like.

Kemudian, wujudkan rate function utk kegunaan para moderator utk mobile mode.
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2016 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
biasa je aku tgok.komen murni? admin2 jnis cpt sentap ke
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-6-2016 10:09 AM | Show all posts
dauswq replied at 3-6-2016 10:04 AM
Mohon tambah butang like.

Kemudian, wujudkan rate function utk kegunaan para moderator utk mobil ...



kita buat web version dulu. Untuk mobile selepas ni.. function2 tu nanti akan diusahakan
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2016 10:09 AM | Show all posts
no comment at the moment.
thank you.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-6-2016 10:10 AM | Show all posts
Esmiria replied at 3-6-2016 10:07 AM
biasa je aku tgok.komen murni? admin2 jnis cpt sentap ke



sentap ke tak bukan lesen untuk memaki hamun kan.. kan tak baik maki2 betul tak
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 3-6-2016 10:11 AM | Show all posts
ok sy suka laman utama..nampak bnyk content/ kategori...baru nampak mcm media portal... kipidap!~
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2016 10:12 AM | Show all posts
admin6 replied at 3-6-2016 10:10 AM
sentap ke tak bukan lesen untuk memaki hamun kan.. kan tak baik maki2 betul tak

abe tong dah buat tread polls pasal paparan Cari Forum...cer admin tinjau2 hasil undian demokrasi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-6-2016 10:15 AM | Show all posts
aku ok jerrrr.. sama je rasanya kot..biasala benda baru..takes time
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-6-2016 10:15 AM | Show all posts
the_killer replied at 3-6-2016 10:12 AM
abe tong dah buat tread polls pasal paparan Cari Forum...cer admin tinjau2 hasil undian demokrasi  ...



saya ada baca tadi.. cuma nak tahu jika ada apa2 error boleh beritahu sini
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2016 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau mobile sama je tak sempat lagi tengok wajah baru
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2016 10:17 AM | Show all posts
admin tak tinjau2 ke orang yang spam thread last 2-3 days aritu jenuh dok calling
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2016 10:17 AM | Show all posts
the_killer replied at 3-6-2016 10:12 AM
abe tong dah buat tread polls pasal paparan Cari Forum...cer admin tinjau2 hasil undian demokrasi  ...

Biasanya ada perubahan di CARI Forum, mmg takkan patah balik...
perubahan cuma penambahbaikan jek


Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2016 10:18 AM | Show all posts
admin6 replied at 3-6-2016 10:09 AM
kita buat web version dulu. Untuk mobile selepas ni.. function2 tu nanti akan diusahakan

Ok noted.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-6-2016 10:19 AM | Show all posts
GhostWalking replied at 3-6-2016 10:16 AM
Kalau mobile sama je tak sempat lagi tengok wajah baru



Mobile belum lagi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-6-2016 10:20 AM | Show all posts
kentel replied at 3-6-2016 10:17 AM
admin tak tinjau2 ke orang yang spam thread last 2-3 days aritu  jenuh dok calling



ya. saya banyak kali action dan telah mematikan ramai pejuang spammer tu.. cuma tak reply calling je. busy. sorry
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-6-2016 10:23 AM | Show all posts
admin6 replied at 3-6-2016 10:20 AM
ya. saya banyak kali action dan telah mematikan ramai pejuang spammer tu.. cuma tak reply call ...


Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2016 10:28 AM | Show all posts
yeayyy dah tuka kaler biru
tapi masih ada gambar x keluar. komputer ni kot
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2016 10:30 AM | Show all posts
please introduce the ignore mode or mute button
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2016 10:50 AM | Show all posts
bang... awat rasa font ni macam halus dari sebelumnya eak?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Nora Danish - Nedim Nazri Aziz Sah Bercerai | Lagi Update Berita - post #133
kakasotong2Nora Danish - Nedim Nazri Aziz Sah Berce
Views : 38460 Replies : 554
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 228233 Replies : 5702
Hipokrit ?Rakyat Malaysia berbondong bondong ke Apple Store dekat TRX
YgBenarHipokrit ?Rakyat Malaysia berbondong bon
Views : 3074 Replies : 7
Belum tentu dapat kerja, ramai dakwa karnival kerjaya sebenarnya scam
ultra78Belum tentu dapat kerja, ramai dakwa kar
Views : 4994 Replies : 50
Majikan Terkejut Ibu Datang Serang Selepas Anak Mengadu Kena Marah Ditempat Kerja.Anda terkejut?
YgBenarMajikan Terkejut Ibu Datang Serang Selep
Views : 1649 Replies : 17
Suami 'kantoi' curang, pukul isteri baru habis pantang
ainiz81Suami 'kantoi' curang, pukul ist
Views : 6852 Replies : 113
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 30822 Replies : 194
All about Ben Amir : Benomena Vol3
NekNgahAll about Ben Amir : Benomena Vol3
Views : 107420 Replies : 1545
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 75235 Replies : 3043
Pengalaman unik untuk Apple Store. Akan dibuka secara rasmi di TRX pada Sabtu 22/6/2024 10AM
ultra78Pengalaman unik untuk Apple Store. Akan
Views : 4694 Replies : 14

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-6-2024 04:33 PM GMT+8 , Processed in 0.101510 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list