CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 5856|Reply: 1

Microsoft Excel

  [Copy link]
Post time 23-11-2016 02:34 PM | Show all posts |Read mode
Assalam..

Minta tolong semua

Sapa tahu macam mana nak splitkan senarai nama ke each row.
seperti dalam gambar dilampirkan.

tq

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-7-2022 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
  • Copy benda haram dalam cell B102 tu
  • Paste dalam Notepad++ atau apa-apa text-based editor yang boleh nampak character newline dan/atau line feed (CRLF), ada orang guna Sublime, ada orang guna Atom, ada orang guna Visual Studio Code,...
  • Pastikan setiap hujung baris ada character newline dan/atau line feed (CRLF), kalau tak ada, tekan jer Enter dekat setiap akhir baris, biar masuk baris baru, kalau ikut contoh itu, pastikan cukup 5 baris berbeza (ada number dekat setiap line 1 sampai 5)
  • Copy benda halal dalam Notepad++ yang anda sudah repair tu atau text-based editor yang anda gunakan tadi
  • Paste balik ke dalam mana-mana row dalam Microsoft Excel, sepatutnya dia dah split by row

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 200210 Replies : 4713
Cinta itu buta:Gadis 23 tahun sanggup putuskan hubungan dengan ibu bapa demi berkahwin lelaki 80 tahun
YgBenarCinta itu buta:Gadis 23 tahun sanggup pu
Views : 864 Replies : 4
Ketua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci  Mengaku Peraturan Penjarakan Sosial 6 kaki ‘Hanya Rekaan, Tanpa Bukti Saintifik’.Anda terpedaya?
YgBenarKetua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci
Views : 24043 Replies : 161
‘Banyak Peniaga Melayu Tiada Ilmu Penyediaan Makanan Bersih & Selamat’ – Chef Wan
YgBenar‘Banyak Peniaga Melayu Tiada Ilmu Penye
Views : 11963 Replies : 13
Teka teki botol
syidapink88Teka teki botol
Views : 73688 Replies : 322
Kes Rogol & Bunuh Budak 5 Tahun Oleh Ayah Angkat Berumur 66 Tahun. Suami Isteri Dah Direman.
ainiz81Kes Rogol & Bunuh Budak 5 Tahun Oleh Aya
Views : 11543 Replies : 187
Beza wasap status ikut level
chaconBeza wasap status ikut level
Views : 5075 Replies : 10
Nama pokok ni?
BelovedTaeyeonNama pokok ni?
Views : 6357 Replies : 15
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 30478 Replies : 185
Awesome place in Iceland --
dexaAwesome place in Iceland --
Views : 1453 Replies : 1

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-6-2024 09:12 PM GMT+8 , Processed in 0.070584 second(s), 34 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list