tapibukanaku posted on 10-6-2014 12:48 PM
jem teruk pilah-somban..cam biasa lah hari ahad. dari ampang tinggi da jem. terus pusing kunun2 na ...
minggu lopeh bebudak daftar uitm...
minggu sebelumnya matriks...
dah dua minggu jem kato omak den..
ampang tinggi tu kek umah omak den la..
kalau jem den ikut Simpang Senanti kluar kek Warisan tu...
aman damai yo takdo keto...
artcrime posted on 10-6-2014 12:44 PM
lomak cili padi yg old skool cili padi tak sekedudukan dengan lomak dlm periuk tau.. dia asing... ...
gen mcm tak brapo nak paham.. mksd ehhh tak bersekodudukan cili ngan lomak lam periuk tu.. adekah smbl aseng?
ke camno?? cube torangkan sejolehnyo kek gen
artcrime posted on 10-6-2014 12:45 PM
udoh try makan sambal kat cibiuk? tapi tu jawa sunda.. king of sambal.. tak dinafikan.. sbb tu aku ...
gen blom ponah laie makan smbl tu art.. kek mano nak carik?? kalo ado gen tak sogan nak mencubo.. jgn pastu
bermalam dlm jamban udah le.. tp kalo cili tu dimasak dulu.. kalo podeh pun.. porut gen boleh menahan lagik gejolak asmara dana tuh..
axl_bach posted on 10-6-2014 12:45 PM
yg sotomg tertukar dgn udang tu typo jer laaaa........adoyaiiiii,tp mmg sodap laaa makanan kat res ...
yelah2 typo saja jadik typo nazi typo binatang namanya hahahaha...
ini yang buek gen tak saba ni.. adoi sib bek da konyang mkn mskn nogori smilan kek upis ni haa...
boleh la mnahan napsu serakah sblm nk mkn kek sini nnt..
genchi posted on 10-6-2014 03:08 PM
woiii laju bona ekau ni nukar abata ke gamba terbaru kj yg ensom ni ek... gen baru dpek dalam grup ...
kipassusahmati KJ...well said.. tadi @azie.dz kasi tunjuk ini gamba. then iols pun cek twitter KJ, gamba profile KJ rupanya...apa lagi tukar lah..sebab hensem bona, den tak tahan. terus tukar..sebelum ni abata #belakangkjpunrembes
genchi posted on 10-6-2014 03:05 PM
gen blom ponah laie makan smbl tu art.. kek mano nak carik?? kalo ado gen tak sogan nak mencubo.. ...
kat kajang aje gen.. dekat aje kan? ce gugel cibiuk kajang.. memang sambal dari sana digoreng dulu semua ingredient dia.. cibiuk tu nama tempat as per pak mentua ckp.. memang terkenal dengan sambal.. member pernah makan.. dia kata memang jenis pedas2 n sambal byk jenis..
genchi posted on 10-6-2014 03:03 PM
gen mcm tak brapo nak paham.. mksd ehhh tak bersekodudukan cili ngan lomak lam periuk tu.. adekah ...
yep.. cili api tu asing gen.. aku pernah makan sekali aje.. tu pun memang rezeki kot.. owner kedai tu kata org yg masak ni nenek tua.. yg xbagi sapa2 pegang periuk kecik dia tu.. dia dok putar2 sudip dia berjam2 utk dptkan hasil dia.. dari kuah lemak dia pun memang padu dah.. tambah lagi cili padi ketuk tu.. mak oi!! purfect! skrg xde da..